Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

ΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ...ΝΟΥΜΕΡΟ; ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ: ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΟ ΑΝ ΧΩΡΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Μιλάμε για πολιτικό...νούμερο! Εκεί πάει ο τίτλος "νούμερο", γιατί κατά τα άλλα δεν μας ενδιαφέρει ο άνθρωπος. Μπορεί να είναι καλή και χρυσή στο σπίτι της. αλλά εδώ, που διαχειρίζεται καταστάσεις στο μεταναστευτικό είναι επικίνδυνη!!! 
Σε ερώτηση προς την αναπληρώτρια υπουργός Μετανάστευσης Τασία Χριστοδουλοπούλου, για το αν η χώρα μπορεί να δεχθεί άλλους λαθρομετανάστες απάντησε ότι αυτό το γεγονός δεν της λέει απολύτως τίποτα!!!!
Διαβάζουμε από το defencenet: "Κοιτάξτε, στην Ελλάδα δεν χωράνε συνταξιούχοι, γιατί έχουν ναυαγήσει τα ασφαλιστικά ταμεία, δεν χωράνε...


νέοι, γιατί η ανεργία έχει αυξηθεί, δεν χωράνε τα μωρά, γιατί δεν υπάρχουν βρεφονηπιακοί σταθμοί. Προφανώς δεν χωράνε και οι μετανάστες και οι πρόσφυγες, γιατί δεν υπάρχουν θέσεις εργασίας και δομές. Αλλά αυτό δεν λέει τίποτα".
Εδώ η επιστήμη της λογικής απλά τα σηκώνει τα χέρια ψηλά. Το ότι η χώρα έχει δεχθεί ένα τεράστιο αριθμό λαθρομεταναστών προφανώς δεν λέει τίποτα για την υπουργό «Μετανάστευσης».
Το 2014 μπήκαν στη χώρα 77.163 λαθρομετανάστες, το 2013  43.002  Το 2012 70.227 το 2011 99.368, το 2010  132.524, το 2009  126.145, το 2008  146.337, το  2007 112.364 και το 2006 95.239.
Το σύνολο ανέρχεται σε 902.569 λαθρομετανάστες από το 2006. Σχεδόν 1 εκατ. άτομα χωρίς να συμπεριλαμβάνονται τα χρόνια πριν το 2006 καθώς στην ιστοσελίδα της ΕΛΑΣ δεν υπάρχουν στοιχεία για πριν το 2006. Και για την Τ. Χριστοδουλοπούλου  αυτό δε σημαίνει τίποτα!
Και για να έρθουμε στα πεπραγμένα  της σημερινής κυβέρνησης όπου μόνο το μήνα Μάρτιο εισέβαλλαν 10.000 λαθρομετανάστες, έχοντας ανοίξει οριστικά όλα τα σύνορα όπως ομολο0γούν οι ίδιοι οι λαθρομετανάστες.
Που οδηγεί αυτή η κυβέρνηση τη χώρα και ποιο το σχέδιό της είναι ένα ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί.
Ακόμη η Τ. Χριστοδουλοπούλου απατώντας σε άλλο ερώτημα είπε:
«Καταλήξαμε ότι πρέπει να ζητήσουμε από την περιφέρεια, τους δήμους και τον στρατό ελεύθερους ανοιχτούς χώρους, όπου θα εγκαταστήσουμε σκηνές και θα φιλοξενούνται άνθρωποι μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία ταυτοποίησης, ώστε να μην στοιβάζονται στα λιμεναρχεία και στα αστυνομικά τμήματα», αναφέρει η κ. Χριστοδουλοπούλου.
Δηλαδή αυτό είναι το πρόβλημα κατά την υπουργό «Μετανάστευσης». Να μην στοιβάζονται σε αστυνομικά τμήματα. Από την στιγμή που θα «ταυτοποιηθούν» είμαστε εντάξει κανένα πρόβλημα.
Δυστυχώς ο ελληνικός λαός ή ότι έχει απομείνει από όσους δεν έχουν εγκαταλείψει τη χώρα ή δεν έχουν αυτοκτονήσει οδηγείται στην εξαφάνιση.

3 σχόλια:

  1. Η Τασία έκαψε ολόκληρη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με αυτά που κάνει και λέει υπέρ των λαθρομεταναστών. Την αποτελείωσε πρόωρα αυτή την κυβέρνηση.

    Με την Τασία επιχειρηματίες εδώ, επιχειρηματίες από χώρες του εξωτερικού δεν θα κάνουν επενδύσεις στην Ελλάδα όσο υπάρχουν η Τασία και οι λαθρομετανάστες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΔΙΑ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΜΦΤΩΧΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ ΑΝΕΡΓΟΙ ΝΕΟΙ.
    Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΙ ΦΕΡΝΕΙ ΞΕΝΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΦΑΞΕΙ.ΩΣΤΟΣΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΔΙΩΧΘΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΝ ΨΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτή τη ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ήθελα να ήξερα ποιοι ΜΑΛΑΚΕΣ την ψήφισαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή