Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΣΙΠΡΑ: "ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ"! ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΝΟΣ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ!

Γ. Πατούλης: «Η κυβέρνηση δεν διαθέτει Εθνικό σχέδιο αντιμετώπισης του Μεταναστευτικού. Δεν θα γίνουν οι Δήμοι "μπαλάκι" ξανά!»
Το έγκλημα που διαπράττει η κυβέρνηση Τσίπρα σε βάρος του ελληνικού γένους με τους λαθρομετανάστες, είναι άνευ προηγουμένου! 2,5 εκατομμύρια λαθρομετανάστες περιμένουν στα παράλια της Τουρκίας και οι εχθροί μας γείτονες θα τους προωθήσουν το επόμενο διάστημα όλους μέσα στην Ελλ΄δα! Η δε κα Χριστοδουλοπούλου δήλωσε ότι όλοι θα προωθηθούν αναλογικά σε όλη την Ελλάδα! Ο δε Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Πατούλης είπε ότι η κυβέρνηση κινείται ερασιτεχνικά χωρίς σχέδιο αντιμετώπισης του Μεταναστευτικού. 
Διαβάστε το ρεπορτάζ από το epoli.gr και δείτε πόσο τεράστιο είναι το έγκλημα σε βάρος της χώρας και του έθνους από την παρούσα κυβέρνηση:

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ πρότεινε τη δημιουργία προσωρινών Κέντρων Κράτησης μεταναστών - προσφύγων σε νησιωτικές και ηπειρωτικές περιοχές, «τόσων όσων μπορεί να διατηρήσει και να συντηρήσει η Κυβέρνηση», ζητώντας τη διασφάλιση της απαραίτητης χρηματοδότησης από πλευράς της, προκειμένου στα Κέντρα αυτά να παρέχονται όλες οι απαραίτητες υπηρεσίες (σίτιση, ιατρικές, υγειονομικές παροχές κ.τ.λ.). 
Η κα. Χριστοδουλοπούλου, στην πρώτη τοποθέτησή της, ξεκίνησε με το σύνθημα, «Ελλάδα S.O.S. - Ευρώπη S.O.S. Αναλογική κατανομή προσφύγων - μεταναστών στην Ελλάδα. Αναλογική κατανομή προσφύγων - μεταναστών στην Ευρώπη», λέγοντας με τον τρόπο αυτό, πως η Ελλάδα δεν είναι δυνατό να ανταποκριθεί στις μεγάλες ροές μεταναστών - προσφύγων στην Ελλάδα, ελλείψει υποδομών, «υποδομές που είχε δεσμευθεί στους Ευρωπαίους η προηγούμενη Κυβέρνηση και δεν τήρησε», συγκεκριμενοποιώντας, πως μόνο 2.500 από τη δέσμευση των 4.500 θέσεων έχει υλοποιηθεί, «που και αυτή δεν είναι αρκετή να απορροφήσει το μεγάλο "κύμα" μεταναστευτικής ροής» όπως παρατήρησε.
Για «αναλογική κατανομή των προσφύγων σε όλη την Ελλάδα για όσο μείνουν και σε κλειστούς χώρους» έκανε λόγο η αναπληρώτρια Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, στη συνέχεια της ομιλίας της, διαβεβαιώνοντας, πως τα Κέντρα Κράτησης για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού προβλήματος δεν θα δημιουργηθούν χωρίς τη συναίνεση των Δήμων και των Περιφερειών.
«Σας κάνω έκκληση: Όλοι να φιλοξενήσουμε 20, 50, 100 άτομα, χωρίς να δημιουργήσουμε "γκέτο". Το ίδιο θα ζητήσω και από τους Περιφερειάρχες που θα συναντηθούμε το Σάββατο. Οι πρόσφυγες έχουν "μηδέν" παραβατικότητα» συμπλήρωσε, κλείνοντας την ομιλία της. 
Η αν. Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Τασία Χριστοδουλοπούλου, στα κυριότερα σημεία των απαντήσεων της, σε ερωτήσεις αιρετών των Ο.Τ.Α. α' Βαθμού, που ακολούθησαν την ομιλία της, διευκρίνισε τα ακόλουθα: 
1. Η προσφυγική ασυλία δεν θα δίνεται αφειδώς και θα γίνεται μέσω της ανεξάρτητης Υπηρεσίας Ασύλου.
2. Αν δεν βρεθούν κλειστοί χώροι, τότε και μόνο θα αναζητηθούν ανοιχτοί χώροι, όπως στρατόπεδα, κατασκηνώσεις κ.α. από την Τοπική Αυτοδιοίκηση και άλλους Φορείς ή Σωματεία. 
3. Για τους έκτακτους χώρους κράτησης η εποπτεία και η λειτουργία τους θα βαρύνει οικονομικά τους Δήμους, ενώ για τους μόνιμους θα αναζητηθεί Ευρωπαϊκή χρηματοδότηση.
4. Η παραμονή των προσφύγων στην Ελλάδα, στατιστικά, δεν ξεπερνά τους δύο μήνες και στη συνέχεια «εξαφανίζονται στην Ευρώπη», όπως τόνισε, χαρακτηριστικά, η κα. Χριστοδουλοπούλου. 
Γ. Καμίνης: «Με δικαιοσύνη να κατανεμηθεί το πρόβλημα στη χώρα μας»
Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, αναγνώρισε, πως η Αυτοδιοίκηση πρέπει να προσφέρει στην επίλυση του Μεταναστευτικού, λέγοντας, χαρακτηριστικά, «δεν υπάρχει "όχι" στην αυλή μου», παρατηρώντας, ταυτόχρονα, πως «οι Κυβερνήσεις έκρυβαν το ζήτημα "κάτω από το χαλί", διοχετεύοντας επί δύο δεκαετίες τους μετανάστες στην Αθήνα».
Ο κ. Καμίνης εξειδικεύοντας τη συνεισφορά του Δήμου Αθηναίων στάθηκε στην παροχή και επισιτιστικής βοήθειας, σε συνεργασία και συνεννόηση με την Εκκλησία, ενώ χαρακτήρισε «απαράδεκτη» την εικόνα, εκατοντάδες μετανάστες να βγαίνουν από τα πλοία της γραμμής, κατά την προώθησή τους στην ηπειρωτική χώρα και συγκεκριμένα την Αθήνα, μετά την πρώτη αντιμετώπισή τους στα νησιά, που είχαν αρχικά καταφύγει.
Ο Δήμαρχος Αθηναίων, σε νέα τοποθέτησή του, επισήμανε, πως η Ελλάδα πρέπει να σεβαστεί τις δεσμεύσεις της, προκειμένου να ζητήσει αλλαγή του «Δουβλίνο ΙΙ», ενώ επαναλαμβάνοντας την πρόθεση του Δήμου Αθηναίων να ανταποκριθεί στο κάλεσμα της αν. Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Τασίας Χριστοδουλοπούλου, πρότεινε το ξενοδοχείο "La Mirage", για να φιλοξενηθούν πρόσφυγες.
«Ζητάμε ξεκάθαρο σχέδιο και τρόπο υλοποίησης αυτού» τόνισε ο Α' Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δήμαρχος Πύλου - Νέστορος, Δημήτρης Καφαντάρης, κλείνοντας τις τοποθετήσεις των αιρετών, πριν την τελευταία τοποθέτηση της αν. Υπουργού.
«Εμείς δεν ξέρουμε τους χώρους. Δεν θέλουμε μεγάλους ανοιχτούς χώρους. Δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε "γκέτο". Γι' αυτό θέλω να μας προτείνετε μικρούς, λειτουργικούς χώρους ακόμη και προς ενοικίαση. Από κει και πέρα ποιος θα αναλάβει τη σίτιση θα το συζητήσουμε» τόνισε η αν. Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Τασία Χριστοδουλοπούλου, κλείνοντας, ζητώντας από τους Δημάρχους μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχει τις προτάσεις αυτές.
Σύμφωνα με την κα. Χριστοδουλοπούλου, η Ελλάδα μέχρι το τέλος του Απριλίου πρέπει να υποβάλλει σχετική αίτηση προς την Ευρώπη, ώστε να ζητήσει σχετική χρηματοδότηση, αποδεικνύοντας, όμως πρώτα, πως «στην Ελλάδα έχει σημάνει συναγερμός και έχει γίνει Εθνική προσπάθεια προς την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού προβλήματος» όπως επισήμανε.
«Το χρονοδιάγραμμα για τις ανάγκες και τα ποσά που θα χρειαστούν» ζήτησε από την κα. Χριστοδουλοπούλου, κατά την αποφώνησή του, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.

12 σχόλια:

  1. Tο πλάνο Καλλέργη υλοποιηται απο κυβέρνηση δοσιλογων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ 350 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΦΓΑΝΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ . ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ Η ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΣΥΡΙΖΑ ξεγέλασε τους αφελείς όπως και η ΝΔ , ΠΑΣΟΚ για να αρπάξουν ψήφους . Δεν τους ενδιαφέρει αυτή η χώρα . Υπάρχει οργανωμένο σχέδιο ισλαμοποίησης της Ελλάδας . Και οι νεοέλληνες κοιμούνται ΟΡΘΙΟΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να πέσει η κυβέρνηση λαθρομεταναστών, ισλαμοφασιστών, φιλοτροϊκανών, φιλοεβραιοαμερικανών ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ! Ετοιμάστε τα κηδειόχαρτα να μας αφήσουν χρόνους! Να μας αφήσουν χρόνους από σήμερα!
    Οι λαθρομετανάστες να απελαθούν και να πάνε στις χώρες προέλευσής τους!
    Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες!
    Χρυσή Αυγή για πάντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΧΩΡΟΣ .

    ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΟΣ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΛΕΙΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΦΑΤΣΑ ΤΗΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΡΩΤΗΣΗ: ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΕΧΟΥΝ Η ΤΑΣΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ΚΚΕ, ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ, ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, Η ΝΤΠ, Η ΤΡΟΪΚΑ, ΟΙ ΗΠΑ, ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, Η ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ;

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΑ, ΒΡΩΜΙΚΑ, ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στην Κλειούς έχει έτοιμο σχέδιο αυτός ο Δήμαρχος μαζί με αριστερούς πλιατσικολόγους των ΜΚΟ να γεμίσουν το παλιό σχολείο με ισλαμο πηθίκους από το Αφγανιστάν . Αλοίμονο στους κατοίκους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΒΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΑΝΤΟΥ ΕΞΩ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ (ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΝΤΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ...ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΜΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΥΛΟΜΕΤΑΝΙΩΣΑΜΕ.
    ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ , ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΦΕΡΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΛΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ (ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή