Τρίτη 14 Απριλίου 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΑΠΟ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙ ΣΚΥΛΟΥ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΜΠΑΓΙΑΣ! Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΝΤΑΣΚΑΣ ΤΑ...ΧΩΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΣΚΥΛΩΝ!

του ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ
Ο απίστευτης αιτίας θάνατος του γνωστότατου και άριστου Εισαγγελέα Σωτήρη Μπάγια φέρνει στην επικαιρότητα τον ελληνικό «ωχαδερφισμό» σε ορισμένες περιπτώσεις ή τον ελληνικό «τσαμπουκά» σε άλλες και μάλιστα πολλές περιπτώσεις...

  • Σε πόσες πολυκατοικίες δεν υπάρχουν σε διαμερίσματα σκυλιά χωρίς να τηρείται κανένας κανόνας υγιεινής;
  • Σε πόσες πολυκατοικίες ένοικοι διατηρούν σκυλιά, με ή χωρίς κανόνες υγιεινής, παρά τις αντιδράσεις των άλλων διαμερισμάτων με το «επιχείρημα» ότι «στο διαμέρισμά μου κάνω ό,τι θέλω;»
  • Σε πόσες παιδικές χαρές δεν κυκλοφορούν σκυλιά που τα έχουν βγάλει βόλτα για να συνοδεύσουν η να ουρήσουν;
  • Σε πόσα άλση δεν συμβαίνει το ίδιο,αν και προορίζονται για βόλτες και αναψυχή πολιτών;
Εάν πάει κανείς στο περίφημο «Χάϊντ Πάρκ» στο Λονδίνο ή στο πάρκο μπροστά στα ανάκτορα θα δει χιλιάδες Λονδρέζους και ξένους να κάνουν βόλτα,να λιάζονται αλλά ΚΑΝΕΝΑ σκύλο. Και όποιος έχει σκύλο μαζί του ,έχει πάντα όλα τα μέτρα,ώστε να μην έλθει σε επαφή με ανθρώπους και πολύ περισσότερο να μην αφοδεύσει η να μην ουρήσει ανεξέλεγκτα.
-Πόσες ασθένειες στην Ελλάδα δεν προέρχονται απο κατοικίδια ή αδέσποτα,των οποίων την ευθύνη έχουν ή είχαν κάποιοι;
-Πόσοι θάνατοι επίσης προέρχονται απο αυτή την αιτία;
Σε μια πολυκατοικία π.χ. οι πάντες υποφέρουν γιατί ένας αστυνομικός έχει σκύλο και τον αφήνει μόνο του ώρες μέχρι να επιστρέψει.Κόλαση η ζωή των υπολοίπων,άγνωστες λέξεις οι κανόνες υγιεινής…
Ο γνωστότατος Εισαγγελέας έχασε τη ζωή του επειδή ένα τσιμπούρι απο κάποιον σκύλο τον τσίμπησε και με όσα του μετέδωσε του διέλυσε ζωτικά όργανα…
Τι ψάχνουμε θα πείτε;
Ψύλλους στο ελληνικά άχυρα;
Κρίμα για τον εισαγγελέα με το άριστο όνομα στη Δικαιοσύνη και κυρίως για το πλήγμα στην οικογένειά του,η οποία σηκώνει ,όπως και άλλες οικογένειες για άλλες αιτίες βαρύ σταυρό…

4 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΧΕ ΔΗΛΑΔΗ ;
    LYME DISEASE ?

    ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΙ ΠΕΘΑΝΕ .
    ΚΑΛΑΖΑΡ ;

    ΤΙ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχει δίκιο ο προηγούμενος αναγνώστης. Το τσιμπούρι από μόνο του δεν είναι αιτία θανάτου.
    Επίσης τα τσιμπούρια μπορούν να περιμένουν χωρίς τροφή (πχ μέσα σε χόρτα) μέχρι 18 χρόνια το επόμενο θύμα τους, που σημαίνει οτι δεν ευθύνεται οπωσδήποτε κάποιος, εκτός αν γνωρίζουν οτι το "κόλλησε" από συγκεκριμένο σκύλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ....Εμ !!!

    ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΟΤΙ ΤΟ LYME DISEASE ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΗΠΑ .
    ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΔΕΔΟΜΕΝΟ ,ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ARTEMIS WHITE ΓΙΑ ΤΑ 18 ΧΡΟΝΙΑ ......ΕΠΩΑΣΗΣ Ή ΑΝΕΝΕΡΓΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ .......ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ........ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΤΙ ΠΕΘΑΝΕ .
    ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙ ?
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙ ΜΟΣΧΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΚΥΛΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ..... ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΤΑΣΚΑ...Σ' αμόλησαν ή τους ξέφυγες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή