Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

ΚΡΑΥΓΗ ΤΡΟΜΟΥ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ: "ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ..."!

Η κατάσταση δεν πάει άλλο. Μέρα με τη μέρα, ώρα με την ώρα, οι πεινασμένοι-εξαθλιωμένοι λαθρομετανάστες θα γίνονται πιο επικίνδυνοι! 
Ένας αναγνώστης μας, κάτοικος του κέντρου Αθηνών βγάζει κραυγή...


αγωνίας από την ανασφάλεια που νιωθει περιστοιχιζόμενος από εκατομμύρια λαθρομετανάστες. 
Δείτε τι λέει:
"Ένας φίλος μου μου είπε για την ιστοσελίδα σας. Μένω στο κέντρο της Αθήνας και φοβάμαι ότι μια μέρα θα σκοτώσουν την γυναίκα μου τα παιδιά μου η εμένα. Ποιος θα μας προστατεύσει; Τα βράδια τρόμος επικρατεί σε όλη την περιοχή και εμείς οι Έλληνες παραμένουμε κλειδωμένοι στα σπίτια μας...
Το Μεγάλο Σάββατο Αφγανοί βίασαν ένα νέο κορίτσι μπροστά στον αδελφό της, σε ένα εγκαταλελλειμένο σπίτι. Η αστυνομία είναι απούσα. Το ίδιο και το κράτος.
 Βασίλης"

18 σχόλια:

  1. Εσείς τι ψηφίσατε τον Ιανουάριο του 2015;
    Πάντως δεν ψηφίσατε Χρυσή Αυγή........

    Εσείς τι ψηφίσατε τον Μάιο του 2014 στις Δημοτικές, Περιφερειακές, Ευρωεκλογές;
    Πάντως δεν ψηφίστε Χρυσή Αυγή.......

    Να διαμαρτυρηθείτε σ' αυτούς που ψηφίσατε και σας φόρτωσαν τους λαθρομετανάστες στην Αθήνα και έχετε εγκληματικότητα, βιασμούς, χαμηλή ποιότητα ζωής! Έρχονται και άλλοι λαθρομετανάστες για να δείτε ακόμα χειρότερα χρόνια.....................

    Είναι μια προσφορά του.......... ΣΥΡΙΖΑ σε αυτούς που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ώ ξειν' αγγέλλειν Λακεδαιμονίοις ότι τηδε κείμεθα τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι... ΄΄ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ώ ξειν' αγγέλλειν Λακεδαιμονίοις ότι τηδε κείμεθα τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι...(επίγραμμα του Σιμωνίδη και τοσο σύγχρονο,όσο για να ''ανατριχιάζει'' κανείς!) ΄΄ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπάρχει σήμερα πολιτισμός;;;;
    Μήπως ξαναζεί ο κόσμος τον βάρβαρο ''μεσαίωνα'';;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ρατσισμός εναντίον των Ελλήνων έχει πάρει τρομακτικές διαστάσεις . Στίφη βαρβάρων από τα βάθη της Ασίας και της Αφρικής σκοτώνουν και βιάζουν σαν τα κτήνη . Υπάρχει σχέδιο κατοχής της Πατρίδας μας από εκατομμύρια ισλαμοφασίστες ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΟΝΤΏΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ . ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ . ΑΡΚΑΔΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με γερές πλάτες ξένων ισχυρών οικονομικών παραγόντων ο αρμόδιος υπουργός για την φύλαξη των συνόρων ο ακροαριστερός Δρίτσας , σκύλος του ΣΥΡΙΖΑ . βάζει στη χώρα εκατομμύρια ισλαμιστές λαθρομετανάστες τους οποίοιυς την επόμενη μέρα προωθεί στην Αθήνα και νομιμοποιεί η σύζυγος του αρμόδια υπουργός λαθρομετανάστευσης κομμουνίστρια και σκύλα του ΣΥΡΙΖΑ Χριστοδουλοπούλου . Δεκάδες αριστερές ΜΚΟ εμπλέκονται στην υπόθεση των ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ και εισπράτουν εκατοντάδες εκατομμύρια Ευρώ την ώρα που εκατοντάδες χιλιάδες ΄Έλληνες πεινούν και αυτοκτονούν . ΝΕΜΕΣΙΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γερή κονόμα εκατομμυρίων ευρώ κάνουν ο ακροαριστερός Δρίτσας με την σύζυγό του Χριστοδολοπούλου και κάτι αριστεροδεξιοκεντρώες ΜΚΟ και ο ΣΥΡΙΖΑ με εντολές ΕΕ και ΗΠΑ για να εξαφανίσουν και να εξοντώσουν τον ελληνικό λαό αντικαταστώντας τον με λαθροέποικους που θα έχουν επιδόματα, συντάξεις από την πρώτη μέρα και πολλά προνόμια κατά των Ελλήνων! ΑΙΣΧΟΣ!

    ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 'Η ΑΛΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γαμ....... τους Συριζαίους και τους αναρχομαλάκες μπούληδες των Βορείων Προαστείων . ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γαμ....... τους Συριζαίους και τους αναρχομαλάκες μπούληδες των Βορείων Προαστείων . ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα όλων των εποχών με εκατοντάδες εκατομμύρια τζίρο που καταλείγουν στις τσέπες αριστερών απατεώνων και ΜΚΟ . Η ανύπαρκτη δικαιοσύνη καλύπτει τους κλέφτες της αριστεράς . Ένα βρώμικο δουλεμπόριο πεινασμένων ανθρώπων που έχει επικεφαλείς τον ΣΥΡΙΖΑ και τους αντιρατσιστές φασίστες της αριστεράς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΡΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ....... ΒΡΩΜΟ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑ . ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χώρους φιλοξενίας ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ από τους Δήμους ζητάει τώρα η σιχαμένη Χριστοδουλοπούλου . Σκεφτείτε πόσα εκατομμύρια ισλαμο πιθήκους θα φέρουν στην Πατρίδα μας ακόμη . Σκουλήκια αριστεροί θα βρεθεί ένας Πλαστήρας να σας καθαρίσει . Φωτιά και Τσεκούρι στους αριστερούς . προδότες του Έθνους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΖΗΤΩ Η 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967 . ΖΗΤΩ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ . ΖΗΤΩ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ . ΛΑΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ . ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΓΑΛΑΓΓΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΖΗΤΩ Η 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967 . ΖΗΤΩ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ . ΖΗΤΩ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ . ΛΑΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ . ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΓΑΛΑΓΓΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Θα συμφωνήσω με τον πρώτο Ανώνυμο.
    Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν φύτρωσε. Ούτε διορίστηκε. Ούτε έπεσε από τον ουρανό. Ψηφίστηκε από πολλούς, είτε από άγνοια (πράγμα αδικαιολόγητο) είτε από ελπίδα (δεν ήξερες... δεν ρώταγες, όμως;)

    Μόνο όταν θα μας φορτώσει από έναν λάθρο στο σπίτι μας και στο άδειο εξοχικό μας, ίσως ξυπνήσουμε. Αλλά τότε θα είναι αργά.

    Μαρία Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΏΡΑ ΤΙ ΓΊΝΕΤΕ . Η ΑΘΗΝΑ ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΗ ΥΠΟ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ . ΞΕΝΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΗΜΑ . ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ . ΕΑΝ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ......... ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΏΡΑ ΤΙ ΓΊΝΕΤΕ . Η ΑΘΗΝΑ ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΗ ΥΠΟ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ . ΞΕΝΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΗΜΑ . ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ . ΕΑΝ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ......... ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΡΧΗΓΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή