Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

ΤΑ...ΧΩΝΟΥΝ ΣΤΟΝ "ΠΡΟΦΗΤΗ ΤΩΝ ΣΕΙΣΜΩΝ"! ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΟΤΙ...ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

Λάβαμε από ανώνυμο σχολιαστή σχόλιο (πρέπει να είναι ο περιβόητος Ν.Π. που πιθανώς πίσω από αυτόν κρύβεται σεισμολόγος ο οποίος όμως φοβάται να αποκαλύψει το όνομά του), με το οποίο τα χώνει στον...


 "προφήτη των σεισμών" Μυριαλλή αλλά περνά και τον Βραχιολίδη από "πριονοκορδέλα"!
Κατ' αρχάς ανώνυμε-φοβιτσιάρη εμείς όπως βλέπεις δημοσιεύουμε την άποψή σου. Έπειτα: Ναι, ο Μύρωνας Μυριαλλής σφάλλει με την ανάρτησή του που λέει ότι ο κόσμος θα βγαίνει έξω με τις πιτζάμες. Αλλά από 'κει και πέρα, ο κόσμος δεν είναι γκάου να τρομορατείται από τέτοια ανάρτηση. Έχει μυαλό να σκεφτεί και να κρίνει. Η γιαγιά από το χωριό δύσκολα μπαίνει στο διαδίκτυο για να ...τρομοκρατηθεί!!! 
Τα υπόλοιπα που γράφεις, γιατί τα γράφεις; Ένσταση απλή έχεις να κάνεις, όπως λες ή να βγάλεις το άχτι σου; Όπως βλέπεις δεν αγνοούμε το σχόλιό σου. Εσύ όμως το ονοματάκι σου θα το πεις; Ποιον φοβάσαι; Ποιος σεισμολόγος είσαι; Μήπως είσαι συνονόματος με τον Βραχιολίδη;;;
Πάντως, αν έχεις τσίπα πρέπει να ζητήσεις εσύ συγγνώμη, γιατί το σχόλιό σου μπήκε ενώ ποεξόφλησες ότι δεν θα έμπαινε και θα το αγνοούσαμε!
Ιδού το σχόλιο του Ν.Π.:

Κε Μακη εχω μια ένσταση όσον αφορά την ανάρτηση του Μυρωνα Μυριαλλη.
http://indobserver.blogspot.gr/2015/04/blog-post_280.html
Εδώ σας παραθέτω το λινκ της δικια σας ανάρτησης απο την οποία πληροφορήθηκα το συμβάν.
Φαίνεται οτι ο κύριος Μύρωνας καλλιεργεί κλίμα τρομοκρατίας προκειμένου να ακουστούν οι εικασίες του!Ειναι δυνατόν να λέει στον κόσμο οτι θα τρέχουν με τις πιτζάμες θα ειναι με τα εσώρουχα πανικόβλητοι και θα τρέχουν και οτι αυτός θα γελάει;
Ειναι σοβαρά πράγματα αυτά;
Ας έρθουμε στα λογικά μας!!
Σαν σοβαρή εφημερίδα θα επερπε να εκφράσετε την άποψη σας επ´αυτού,αφού είστε μια εφημερίδα που κανει σχόλια και εχει την άποψη της και να μην γίνετε βοηθός του κυρίου Μυρωνα στο κλίμα τρομοκρατίας που θέλει να καλλιεργήσει!!
Απο την στιγμή που δέχεστε και φιλοξενείτε τέτοια άρθρα στην εφημερίδα σας θα πρέπει να διαφοροποιεί ρε την θέση σας εαν διαφωνείτε. Αλλιως(δηλαδή αν συμφωνείτε)μην κανετε τίποτα,αν και δεν θελω να πιστεύω οτι θέλετε να καλλιεργήσετε κλίμα τρομοκρατίας και πανικού χωρίς λόγο και αιτία μονο και μονο για την προσκοπική φιλοδοξία-προσδοκία απόκτησης φήμης ενός ανθρώπου!!!!
Θα ήθελα σαν αναγνώστης σας να πάρετε θέμα πει του θέματος και να μου απαντήσετε σε αυτά τα ερωτήματα που έθεσα σχετικά με το ποια ειναι η θέση σας σχετικά με τα σχόλια του Μυρωνα.
Θα περιμένω απάντηση σας,
Με κάθε εκτίμηση ένας αναγνώστης σας.
Υ.Γ.
Και οι 2 ξέρουμε πως βλέπετε το σχόλιο και το αγνοείτε!
Αυτη η συμπεριφορά δείχνει ποσο λίγος είστε σαν δημοσιογραφος!
Εαν έχετε έστω και λίγη τςιπα πάνω σας βγείτε και πείτε την άποψη σας!

14 σχόλια:

  1. Σαν τίμιος άνδρας που σέβομαι το όνομα μου και το γένος μου ζητάω συγνωμη απο τον κύριο ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ, αν και εγω ουδέποτε σε δήλωση μου δεν ανέφερα κατι τέτοιο αυτολεξεί.
    Παρόλα αυτά επειδή ΕΙΔΑ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ Ο ΚΤΡΙΟΣΜΥΡΙΑΛΛΗΣ ΛΕΕΙ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Η ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΤΟΥ ΖΗΤΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!
    Θα παρακαλούσα να με ενημερώσει εαν η συγγνώμη μου αυτη γινεται αποδεκτή η οχι για να μπορέσω να καταλάβω το κατα ποσο η μεταμέλεια του ειναι αληθινή και κατα ποσο θέλει ευγενή και εποικοδομητικό διάλογο με τους αναγνώστες του.
    Χαίρομαι και περιμένω απάντηση απο εσάς.
    Με κάθε τιμή ένας αναγνώστης σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτος ο Ανθρωπος εχει πεσει μεσα Κυρια Μαιρη 100% σε οτι εχει πει .καθεσται και ασχολισται οπως λετε με μηδενικα.αφηστε να γραφουν οτι θελουν.Μυρωνα αστους ,με μηδενικα μην ασχολισε.! Παπαδοπουλος .Γ. Αιγιο !

      Διαγραφή
  2. Χρόνια Πολλά και Χριστός Ανέστη. Είπαμε αμφότεροι συγγνώμη και όλα καλά. Από 'κει και πέρα έχουμε ξαναπεί διάλογο με κάθε έναν ανώνυμο σχολιαστή ξεχωριστά, δεν μπορούμε να κάνουμε, γιατί τότε δεν θα αναρτούσαμε ειδήσεις αλλά θα κάναμε διάλογο με τους σχολιαστές!!!
    Επαναλαμβάνουμε όμως, δώσε μας το όνομά σου και το επίθετό σου. Τόσο πολύ σέβεσαι το όνομά σου και το γένος σου, ώστε το κρατάς κρυφό; Και μην εξακολουθείς να αμφιβάλεις. Από μέρους μας υπάρχει ειλκρινής πρόθεση. Από σένα όμως; Αφου λές ότι είσαι ειλικρινής γιατί δεν δίνεις το ονοματεπώνυμό σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΥΡΩΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΙΛΗΘΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥΣ....ΘΑ ΣΕ 'ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ' ..ΛΟΓΟ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ....ΜΑΙΡΗ ,ΑΝ.ΚΥΨΕΛΗ.!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαιρούλα απο άνω Κυψέλη για άνοιξε κανά Μπαμπινιώτη να δεις πως γράφεται το ΗΛΙΘΙΟΣ....Θα έπρεπε να ήξερες μιας και ειναι μια λέξη που σε χαρακτηρίζει πλήρως!!!
      Και μετα πετάς και το ρητό σου!
      Και εγω με την σειρά μου θα πω αυτο που ειχε πει ο Αΐνσταϊν.
      ´Δυο πράγματα ειναι άπειρα το σύμπαν και η βλακεία αν και για το πρώτο δεν ειμαι σίγουρος....´
      Για το δεύτερο κοπέλια με σιγουρεψες ΕΣΥ !!!

      Διαγραφή
    2. ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ !!!!!! Μαιρη ,Ανω Κυψελη,Αθηνα .

      Διαγραφή
  4. Βαγγελακι επειδη τυχαινει να εργαζομαι στην αστυνομια (ηλεκτρονικο εγκλημα) μαθε πως μαθαμε το ip . οποτε γραψε οτι θελεις .ο Μυρωνας δεν πεφτει στο επιπεδο το δικο σου. Μαιρη ! Σου στελνει την αγαπη του !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ Ο ΜΥΡΩΝΑΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ Η ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ? ΕΝΩΣ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΥ ΕΝΩΣ ΜΗΔΕΝΙΚΟΥ? ΚΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΤΙΠΟΤΕΝΙΕ . ΠΑΝΤΕΛΗΣ. ΠΑΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εαν κάθε ένας που δουλεύει στην δίωξη μπορει χωρις κανένα πρωτόκολλο και χωρις καμία αδειοδότηση να ψάχνει και να διεξάγει έρευνα με δημόσια περιουσία για προσωπικό συμφέρον δεν νομίζω να ειναι ευχαριστημένος ο προϊστάμενος του τμήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και ομως ειναι !!!!!! Μαιρη. -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κε Μακη συγνωμη και παλι για την ενόχληση αλλα πιστεύω πως πρέπει να πάρετε θέση.
    Αυτά τα πράγματα τα οποία λαμβάνουν χώρα στην συγκεκριμένη ανάρτηση ειναι ανεπίτρεπτα!
    Το ξέρω οτι δεν συμφωνούμε στο θέμα του Μυρωνα αλλα στο θέμα της ελευθερίας των απόψεων συμφωνούμε πλήρως(το έχετε αποδείξει άλλωστε αναρτώντας τις απόψεις μου).
    Εδώ ομως η κατάσταση με τους άλλους σχολιαστές εχει ξεφύγει!
    Αναφέρθηκε πολλές φορές απο σχολιάστρια η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.
    Οταν την ρώτησα επ αυτού μου απάντησε με πλήρη αλαζονεία και έλλειψη σεβασμού ακομα και προς την ίδια την υπηρεσία οταν άφησε να εννοηθεί οτι η υπηρεσία ειναι ένα ξέφραγο αμπέλι και οτι ο καθένας μπορει αυθαίρετα να διεξάγει έρευνα με δημόσια περιουσία για προσωπικό συμφέρον.
    Αυτά τα πραγματα εγω προσωπικά τα θεωρώ απαράδεκτα και θα ήθελα εφόσον αρχίσαμε εποικοδομητικό διάλογο με αμοιβαίες υποχωρήσεις να κανετε αλλη μια και να ´βαλετε ¨ στην θέση τους τέτοιου είδους σχολιαστές που εχουν ως στόχο την τρομοκρατία και την έλλειψη διάθεσης για διάλογο.Δηλαδη υποστήριξε η κυρία οτι θα με παει στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος επειδή εχω και εκφράζω διαφορετική άποψη απο την δίκη της;
    Ας λογικευτούμε σας παρακαλώ!
    Κύριε ΜΑΚΗ περιμένω άμεση απάντηση σε αυτο το φλέγον ζήτημα
    Σας ευχαριστω εκ των πρωτερων
    Ένας αναγνώστης σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ βλέπω μια συκοφαντική δυσφήμιση και μια προσβολή δημόσιας αιδούς.
      Δεν υπαρχει μονο η δίωξη ξέρετε....

      Διαγραφή
    2. ΚΡΑΖΕΙΣ...ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΖΕΙΣ

      Διαγραφή
    3. Πιο γελιος...πεθαινεις

      Διαγραφή