Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

ΕΤΣΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ! ΒΙΝΤΕΟ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Οι Αυστραλοί ξέρουν πώς να προστατεύουν τον λαό και την Πατρίδα τους. Εμείς εδώ, θα σκοτώσουμε το ελληνικό γένος για να μαζέψουμε 10 εκατομμύρια λαθρομετανάστες στην Πατρίδας μας, που τους στέλνουν οι Τούρκοι και οι παγκοσμιοποιητές βάσει σχεδίου σε μας. 
Δείτε λοιπόν τι έκαναν οι Αυστραλοί για το πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης, όπως το δημοσίευσε το  iefimerida.gr

Το μήνυμα καθίσταται ακόμη πιο σαφές: «Η κυβέρνηση της Αυστραλίας έχει υιοθετήσει τα σκληρότερα μέτρα προστασίας των συνόρων της».
Συμβουλεύει όσους επιδιώξουν να περάσουν με μια βάρκα χωρίς βίζα, ότι δεν θα τα καταφέρουν.
«Όποιο πλεούμενο εντοπιστεί να προσπαθεί να εισέλθει παράνομα στα χωρικά ύδατα της Αυστραλίας, θα το σταματήσουμε και θα το οδηγήσουμε με ασφάλεια εκτός συνόρων» αναφέρεται στην αφίσα η οποία προειδοποιεί ότι αυτό αφορά τους πάντες: Οικογένειες, παιδιά, ασυνόδευτα παιδιά, μορφωμένους και με δεξιότητες.
«Ξανασκεφτείτε το πριν ξοδέψετε τα λεφτά σας. Οι δουλέμποροι λένε ψέματα» καταλήγει η κυβερνητική καμπάνια.
Ίδιο το σύνθημα και παρόμοιο το μήνυμα και στο σχετικό βίντεο που έχει μεταφραστεί σε 17 γλώσσες.
Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της Ακτοφυλακής της Αυστραλίας, 1.494 άνθρωποι έχει πνιγεί προσπαθώντας να φθάσουν στη χώρα από το 2000, αριθμός που λέγεται ότι έχει μειωθεί σημαντικά από το 2014, που η κυβέρνηση υιοθέτησε πιο σκληρή πολιτική απέναντι στη μετανάστευση.

12 σχόλια:

  1. Όποιος δεν ζει στην Αθήνα δεν μπορεί να καταλάβει το απόλυτο χάος που επικρατεί εδώ στο κέντρο . Ο φόβος μας έχει κλείσει όλους στα σπίτια μας . Οι λαθρομετανάστες μας ληστεύουν μέρα μεσημέρι και τρομακρατούν τον κόσμο. Γιώργος Ομόνοια ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαν τίμιος άνδρας που σέβομαι το όνομα μου και το γένος μου ζητάω συγνωμη απο τον κύριο ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ, αν και εγω ουδέποτε σε δήλωση μου δεν ανέφερα κατι τέτοιο αυτολεξεί.
    Παρόλα αυτά επειδή ΕΙΔΑ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ Ο ΚΤΡΙΟΣΜΥΡΙΑΛΛΗΣ ΛΕΕΙ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Η ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΤΟΥ ΖΗΤΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!
    Θα παρακαλούσα να με ενημερώσει εαν η συγγνώμη μου αυτη γινεται αποδεκτή η οχι για να μπορέσω να καταλάβω το κατα ποσο η μεταμέλεια του ειναι αληθινή και κατα ποσο θέλει ευγενή και εποικοδομητικό διάλογο με τους αναγνώστες του.
    Χαίρομαι και περιμένω απάντηση απο εσάς.
    Με κάθε τιμή ένας αναγνώστης σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να απελαθούν τώρα όλοι οι λαθρομετανάστες και να πάνε πίσω στις χώρες τους να λιαστούν. Το τσάμπα τελείωσε εδώ στην Ελλάδα. Κάντε το όπως η Αυστραλία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Aκολουθει η κυβέρνηση το προδοτικό σχέδιο Καλλέργη
    Ωστόσο ευτυχώς στην Ελλάδα 87% είναι εναντιον του ανοίγματος των συνόρων,πλάνο που έχει στοχο την καταστροφή των ευρωπαϊκών εθνών
    http://redskywarning.blogspot.gr/2013/01/coudenhove-kalergi.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλοι αυτοί οι λαθρο δεν βγαίνουν στις πλατείες για να λιαστούν όπως λέει η ΒΡΌΜΑ του Συριζα . Στις πλατείες βγαίνουν για να κλέψουν να βιάσουν και να σκοτώσουν αθώους συμπολίτες μας . ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΆΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΙ ΑΡΩΣΤΙΕΣ ΘΕΡΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ . Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ . ΕΧΟΥΝ ΒΙΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΙΔΙΩΣ ΑΓΟΡΑΚΙΑ . ΟΙ ΑΦΓΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ . Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΣΚΥ μετέδωσε ότι οι λαθρο βίασαν και ενα κοριτσάκι την Μεγάλη εβδομάδα στην Αθήνα . Ένα Ελληνόπουλο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όλοι αυτοί οι λαθρο δεν βγαίνουν στις πλατείες για να λιαστούν όπως λέει η ΒΡΌΜΑ του Συριζα . Στις πλατείες βγαίνουν για να κλέψουν να βιάσουν και να σκοτώσουν αθώους συμπολίτες μας . ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΆΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΡΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ . ΛΑΟΣ ΣΤΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ. ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ . ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΡΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ . ΛΑΟΣ ΣΤΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ. ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ . ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ . ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΕΝΙΔΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. λαος στρατος εθνικισμος λαμογια κλεφτες πολιτικα σκουλικια εξω οι λαθρομεταναστες απο την ελλαδα (ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ολοι οι λαθρομεταναστες τωρα πισω στην πατριδα τους δεν παει αλλο αρουρεοι πολιτικοι θα το μετανειωσετε πικρα για τα εκληματα που κανετε ανθελληνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή