Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΒΑΛΑΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΣΤΗ ΣΑΜΟ! ΑΝΗΛΙΚΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΤΟΥ! ΤΡΑΓΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!


Το θέμα με την μαζική είσοδο παράνομων μεταναστών παίρνει μεγάλες διαστάσεις.

Στην Σάμο 250 λαθρομετανάστες έβαλαν φωτιά και καίνε το κέντρο υποδοχής στο Βαθύ  διαμαρτυρόμενοι για τις συνθήκες διαβίωσης τους...


Σύμφωνα με το onalert, στην περιοχή έχουν σπεύσει αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες παρακολουθούν από απόσταση την “εξέγερση” των παράνομων μεταναστών.

Κάηκε ολοσχερώς ο οικίσκος 50τ.μ στο Κέντρο Υποδοχής της Σάμου.

Η μαζική είσοδος των παράνομων μεταναστών τα τελευταία 24ωρα έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. 1400 έχουν αποβιβαστεί σε ελληνικά νησιά τις τελευταίες 48 ώρες.

Οι δυνάμεις του ΠΝ και του Λιμενικού Σώματος είναι αδύνατον να αντιμετωπίσουν την μαζική “εισβολή” που ξεκινά από τα τουρκικά παράλια.

Πληροφορίες κάνουν λόγο ότι η φωτιά προκλήθηκε από ανήλικο αλλοδαπό που βρισκόταν στον οικίσκο,ο οποίος αμέσως μετά προσπάθησε να κόψει τις φλέβες του.. Μεταφέρθηκε όμως άμεσα στο νοσοκομείο κι αυτή τη στιγμή η κατάστασή του δεν δείχνει να εμπνέει καμία ανησυχία.

Το επεισόδιο στη Σάμο προβληματίζει ιδιαίτερα γιατί κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι μπορεί να ακολουθήσει και στα υπόλοιπα κέντρα υποδοχής.



πηγή: onalert
φωτογραφίες: radiocafe.gr (τίτλος δικός μας)

2 σχόλια:

  1. Τίποτε δεν γίνεται τυχαία.
    Προβληματισθείτε με όσα συμβαίνουν γύρω μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έξω ρε καθάρματα βρομο ισλαμιστές από την χώρα μας . Βρομιάρηδες αριστεροί ανθέλληνες κάνατε την Ελλάδα σκουπιδότοπο . Αη στο διάολο όλοι σας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή