Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: "ΣΤΗΝΟΥΝ ΚΛΙΜΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ"! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος δήλωσε για την επικείμενη δίκη:

"Την Δευτέρα 20 Απριλίου πρόκειται να διεξαχθεί μια δίκη στα δικαστήρια των φυλακών Κορυδαλλού, στην οποία δίκη είναι κατηγορούμενοι σχεδόν όλοι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Θέλω να καταγγείλω το κλίμα τρομοκρατίας, το οποίο καλλιεργείται από συγκεκριμένους φορείς μια θλιβερής μειοψηφίας. Είναι η ίδια μειοψηφία που έχει καταλύσει το ελληνικό κράτος, που βεβηλώνουν το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη. Κάνουν συγκέντρωση έξω από τα δικαστήρια. Όχι με άλλο αίτημα παρά να δικαστεί εκ των προτέρων η Χρυσή Αυγή. Είναι αυτό δίκαιη δίκη; Όπως είχε πει και ο προηγούμενος υπουργός Δικαιοσύνης Αθανασίου;

Ανάμεσα στους φορείς που κάνουν συγκέντρωση και η ΑΔΕΔΥ. Αντί να ασχοληθεί με τους μισθούς πείνας των συναδέλφων της, κάνει συγκέντρωση για την Χρυσή Αυγή. Αλήθεια, όλοι αυτοί οι "προστάτες του λαού" - πριν λίγες μέρες είχαμε μία δίκη για την Λίστα Λαγκάρντ του Παπακωνσταντίνου - γιατί δεν έκαναν ούτε μία συγκέντρωση, δεν έβγαλαν ούτε μία ανακοίνωση; Μήπως τελικά δεν είναι τίποτα άλλο από ένα εργαλείο του συστήματος που παίζουν κι αυτοί τον βρώμικο ρόλο τους;"

 


6 σχόλια:

  1. μονο η χρυση αυγη θα μας σωσει ολο το κλεπτικο τοξο ειναι μεσα στην σαπιλα και κλεψια του ελληνικου πλουτου εξω οι προδοτες και οι ανθελληνες απο την ελλαδα μας (ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα ερπετα οι πολιτικοι δεν εχουν τελειωμω καλα οι βολεμαινοι οι αλλοι τι σκατα περιμενεται απο αυτους που εχουν κλεψει τα παντα και ο ανθεληνισμος ειναι κανονας στο στομα τους καθημερινα τι περιμαινετε χρυση αυγη για να ξεβρωμισει ο τοπος λαμογια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προτεραιότητα στο Έθνος και στην Ορθοδοξία.
    Όταν ευημερεί η Πατρίδα, ευημερούν και οι πολίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΑΝΕΛ, ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ, ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΣΜΟΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ! ΤΕΤΟΙΑ ΤΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ!

    ΕΓΩ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΩ ΧΡΟΝΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΕΛΛΗΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΕΡΑΤΑ ΑΠΟΧΑΥΛΟΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΜΕΝΗ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΕΤΕ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΓΤΠ ΜΜΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! ΒΟΛΕΥΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΜΠΛΑΣΤΡΩΣΑΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ! ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΚΟΡΟΪΔΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρέπει να γίνει κατανοητό ΣΕ ΟΛΟΥΣ ότι ΜΟΝΟ ένα ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ θα καταφέρει να σώσει την Ελλάδα από την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ . ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΙΜΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ . ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή