Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

ΑΙΣΧΟΣ! Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΟΥΝ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ ΚΑΤΑ 1,72 ΔΙΣ ΕΤΗΣΙΩΣ!

Αυτή είναι η περιβόητη διαπραγμάτευση με τους δανειστές! Αυτός είναι ο αποκαλούμενος "έντιμος συμβιβασμός"! Ο Α. Τσίπρας (αλλά και ο Π. Καμμένος) αποδέχονται τη μία μετά την άλλη τις εκβιαστικές απαιτήσεις...


των δανειστών! Σύμφωνα με όσα μετέδωσε πριν από λίγο ο ΑΝΤΕΝΝΑ, η αποδοχή της κυβέρνησης στο αίτημα των εταίρων να υπάρξει ενιαίος ΦΠΑ για όλα τα προϊόντα θα έχει ως αποτέλεσμα μια αύξηση στα τρόφιμα η οποία για τα ελληνικά νοικοκυριά σε ετήσια βάση θα φτάσει στα 1,72 δις ευρώ! 
Έτσι θα φέρουν ανακούφιση στα νοικοκυριά. Έτσι θα μας απαλλάξουν από τα μνημόνια οι...σωτήρες του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ! 

2 σχόλια:

  1. Απατεώνες αριστεροί άρπαξαν τις ψήφους των αφελών και τώρα θα μας ρημάξουν στα χαράτσια και στους φόρους . Ο κόσμος θα περάσει μαύρες μέρες και νοσταλγεί τα χρόνια του Παπαδόπουλου και της Δικτατορίας τότε που η δραχμή ήταν το πιο σκληρό νόμισμα στον κόσμο . Οι Λαθρομετανάστες στην Αθήνα τρομοκρατούν και ληστεύουν χιλιάδες Έλληνες κάθε μέρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπορεί να μας ρημάξουν στους φόρους και στα χαράτσια, αλλά δεν παραβιάζουν τις "κόκκινες γραμμές". Πάση θυσία, που λέμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή