Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2014 ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΤΗΣ MALAYSIA AIRLINES (;)

Ένα περίεργο εύρημα στον Ινδικό Ωκεανό έρχεται να δώσει νέα τροπή στην μυστηριώδη εξαφάνιση του αεροπλάνου της Malaysia Airlines, με 239 επιβαίνοντες, στις 8 Μαρτίου 2014...


Το αντικείμενο «ξεβράστηκε» στις ακτές του νησιού Ρεϋνιόν, στον γαλλικό Ινδικό Ωκεανό, την Τετάρτη, αναζωπυρώνοντας το ενδιαφέρον για το εξαφανισμένο Boeing. Το περίεργο αντικείμενο εντοπίστηκε από ανθρώπους που καθάριζαν την ακτή, εχει μήκος δύο μέτρα και φαίνεται πως θα μπορούσε να προέρχεται από κάποιο αεροπλάνο - πιθανότατα από το φτερό του.

«Ήταν καλυμμένο με όστρακα και έτσι καταλάβαμε πως βρισκόταν στο νερό για πολύ καιρό», ανέφερε ένας μάρτυρας.Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο ειδικός σε θέματα αεροπλοΐας Ξαβιέ Τιτελμάν δεν αποκλείει το αντικείμενο να προέρχεται από το αεροπλάνο που εκτελούσε την πτήση MH370, από την Κουάλα Λουμπούρ στο Πεκίνο στις 8 Μαρτίου 2014. 

Από τότε δεν έχει εντοπιστεί το παραμικρό ίχνος, παρά τη γιγάντια και διεθνή επιχείρηση έρευνας, ενώ καμία θεωρία δεν έχει αναπτυχθεί η οποία να εξηγεί επαρκώς το τι συνέβη στο εξαφανισμένο αεροπλάνο.

zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου