Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

"ΒΟΜΒΑ" ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ: ΤΟ SMS ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ!

Ένα μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο του Θανάση Λάμπρου ήταν η αιτία για να ξεσπάσει ο...


μοιραίος καυγάς που κατέληξε στη δολοφονία του 42χρονου καπετάνιου στην Κοιλάδα Αργολίδας.

Στις 8 Δεκεμβρίου 2014 ο καπετάνιος έλαβε, σύμφωνα με την αστυνομική πηγή, μήνυμα στο κινητό του τηλέφωνο από άγνωστη γυναίκα. Η 37χρονη συζυγοκτόνος, η οποία συνήθιζε να παρακολουθεί το κινητό του, άρπαξε το τηλέφωνο, διάβασε το μήνυμα και έγινε έξαλλη. Ακολούθησε έντονος καυγάς, μέχρι που εκείνη δεν δίστασε να πάρει όπλο και να τον πυροβολήσει εξ επαφής σε σπίτι κοινού τους φίλου.

Στη συνέχεια, έβαλε το περίστροφο στο χέρι του άντρα της για να φανεί ως αυτοκτονία, άρπαξε το τσαντάκι και το κινητό του, και τα πήγε στο σπίτι τους για να δείξει ότι κάτι ξαφνικό συνέβη και ο σύζυγός της έφυγε από εκεί. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η «διαβολική» γυναίκα διέγραψε το επίμαχο μήνυμα από το κινητό του καπετάνιου για να μην κινήσει υποψίες.

Τις αποκαλύψεις κάνει ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. που χειρίστηκε την υπόθεση, ο οποίος κατέγραψε μία προς μία τις αντιφάσεις στις οποίες υπέπεσε η "τεθλιμένη χήρα" που μέχρι πρότινος δήλωνε ότι θα κάνει τα πάντα για να βρει τους δολοφόνους του αγαπημένου της άντρα.


kamikaze.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου