Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΠΑΟΚ-ΣΠΑΡΤΑ ΤΡΝΑΒΑ ΓΙΑ ΤΟ EUROPA LEAGUE! ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ (20.00)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΑ LINKS που θα βρείτε στα περισσότερα..Τα λίνκ ανοίγουν συνήθως 5-10 λεπτά πρίν το παιχνίδι 


ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Αν σας βγάλει κόκκινη σελίδα με προειδοποίηση κακόβουλου λογισμικού (αφορά το chrome) αγνοήστε την προειδοποίηση. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Σε αυτή την περίπτωση πατήστε τα κάτωθι: 1) λεπτομέρειες και 2) Επισκεφτείτε αυτόν τον ιστότοπο

Πιθανόν να περιμένετε 30 δευτερόλεπτα για τις διαφημίσεις. Πατήστε μετά το μικρό x για να κλείσετε τις διαφημίσεις, Αν σας ανοίξει νέα καρτέλα απλά κλείστε την
Οι διαφημίσεις που βρίσκονται μέσα στο αθλητικό κανάλι και οι μεταδόσεις των αγώνων δεν προέρχονται από το MATI GR και δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο τους. 

Σημαντικό: Κρατήστε ανοιχτή την παρούσα σελίδα έως το πέρας του αγώνα, ώστε αν χρειαστεί, να επιλέξετε κάποιο άλλο LINK

Σας προτείνουμε τον Firefox ή τον Chrome για την καλύτερη απόδοση της μετάδοσης. 

Η ταχύτητα της σύνδεσης σας θα πρέπει να ξεπερνάει τα 2 Mbps για να έχετε ποιοτικό streaming. Σας ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη.

To blog μας δεν φέρει καμία ευθύνη για την μετάδοση των αγώνων και για αυτό που προβάλλεται. Το site, δεν κάνει stream, απλά σας γνωρίζει τις ιστοσελίδες που κάνουν αναφορά στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και τα βλέπετε με δική σας ευθύνη.

Προσοχή: Τελευταίως παρατηρήθηκε ότι, τα link ανοίγουν μετά την έναρξη του αγώνα. Αν συμβεί αυτό, προσπαθήστε λίγα λεπτά αργότερα.

http://mati-gr.blogspot.gr/  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου