Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ! ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΟΥΚΕΤΑ! ΤΑ CAPITAL CONTROLS ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ!

Αυτό που πρόκειται να βιώσει η πατρίδα μας τους επόμενους μήνες, δεν θα έχει προηγούμενο. Η εγκληματική πολιτική των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που οδήγησε στα capital controls φέρνει μαζικές, απολύσεις (παίρνουμε μια γεύση αυτές τις μέρες, από τις απολύσεις στον ANTENNA) και χιλιάδες λουκέτα. Το κλείσιμο των τραπεζών και οι μετέπειτα συναλλαγές με το...


σταγονόμετρο, σύρουν στην καταστροφή τις επιχειρήσεις. 
Χθες βράδυ, επιχειρηματίας που βγήκε στο "Εκρηκτικό Δελτίο " του Αντώνη Μυλωνάκη, δήλωσε ότι καταστρέφεται, διότι ενώ έχει πραγματοποιήσει 6 διαφορετικές εισαγωγές και θέλει να τις πληρώσει, η Τράπεζα του έχει εγκρίνει την πληρωμή μιας μόνο εισαγωγής! Αυτό θα έχει ως συνέπεια το κλείσιμο της επιχείρησής του στο άμεσο μέλλον! 
Αυτός άλλωστε ήταν και ο στόχος των capital controls! Να εξαφανίσουν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και να ανοίξουν τον δρόμο-μονόδρομο στις μεγάλες διεθνιστικές εταιρίες οι οποίες θα σαρώσουν την αγορά και θα προσλαμβάνουν ως υπαλλήλους τους μέχρι πρότινος επιχειρηματίες, για ένα κομμάτι ψωμί!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου