Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

ΣΚΑΝΔΑΛΟ-ΦΩΤΙΑ! «ΦΥΓΑΔΕΥΣΑΝ» ΤΟΝ ΕΚΛΕΚΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ!! (ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ)

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΔΙΕΤΑΞΕ ΚΑΝ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΑΪΖΕ!
ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 500.000 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΜΕ 70.000 ΕΥΡΩ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ (για να πάει σαν κύριος και να εξαφανίσει τα «ένοχα μυστικά»;
Πλήθος ερωτημάτων γεννά η πρόσφατη απόφαση της 17ης τακτικής...

ανακρίτριας Αθηνών, κ. Ευγενίας Ζωχιού, η οποία με μια πρωτοφανή ενέργεια έδωσε… φτερά στον δικηγόρο, Ασημάκη Ασημακόπουλο, ο οποίος κατηγορείται για μια σειρά από αδικήματα, ώστε να «πετάξει» εκτός της χώρας, αφού δεν του επέβαλλε καν τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου.
Πρόκειται για μια απόφαση – πρόκληση για τις δικαστικές αρχές, με την οποία αντιμετωπίζεται με απαράδεκτη επιείκεια, απίστευτα προκλητική, ένας κατηγορούμενος ο οποίος – σύμφωνα με το κατηγορητήριο, εμφανίζεται να έχει οικειοποιηθείποσό 500.000 ευρώ, το οποίο του κατέθεσε ο Αλέξανδρος Αβατάγγελος, εκ των πρωταγωνιστών στη δικογραφία των υποβρυχίων, για να το καταβάλλει ως εγγύηση στο ελληνικό δημόσιο για την αποφυλάκισή του.
Τα χρήματα αυτά πιστώθηκαν σε… δόσεις, κατόπιν υπόδειξης του Ασημακόπουλου προς τον Αβατάγγελο, σε λογαριασμό που διατηρεί στην Τράπεζα UBS της Ελβετίας με αριθμό CH 490024028588161-U, από τον Νοέμβριο του 2013 μέχρι τον Ιανουάριο του 2014. Μόνο που η εγγύηση δεν κατεβλήθη ποτέ προς εκπλήρωση του όρου της εγγυοδοσίας, κάτι που έπρεπε να είχε συμβεί μέχρι τις 4-12-2013, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει η έκδοση εντάλματος σύλληψης από τον ανακριτή εις βάρος του Αβατάγγελου.
Είναι απίστευτο, είναι όμως απόλυτα πραγματικό και 100% ελληνικό και φέρει τη σφραγίδα της 17ης τακτικής ανακρίτριας, η οποία με απόφασή της, επέτρεψε στον Ασημάκη Ασημακόπουλο να κυκλοφορεί ελεύθερος, με την καταβολή χρηματικής εγγύησης μόλις 70.000 ευρώ και μάλιστα, χωρίς καν να του επιβάλλει τον όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.
Δείτε στα έγγραφα που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Newsbomb.gr τόσο το κατηγορητήριο εις βάρος του δικηγόρου, Ασημάκη Ασημακόπουλου, όσο και την πρωτοφανή απόφαση της 17ης τακτικής ανακρίτριας, κ. Ευγενίας Ζωχιού και θα αντιληφθείτε γιατί δεν υπάρχει καμία απολύτως καμία περίπτωση να δούμε άσπρη μέρα σε αυτό τον τόπο…
ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ – ΦΩΤΙΑ ΕΔΩ:
eggrafo1
eggrafo2
eggrafo5
eggrafo3
eggrafo4
scoops.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου