Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΥΝΕΡΓΟΥ, Η ΧΗΡΑ-ΦΟΝΙΑΣ ! ΗΤΑΝ ΕΡΩΜΕΝΟΣ ΤΗΣ; ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΟΡΓΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΟΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ!

Ξέφρενα όργια, ομαδικό σεξ και ανταλλαγές συντρόφων περιλάμβαναν...

οι συχνές συναντήσεις στο απομακρυσμένο σπίτι της Κοιλάδας στην Ερμιονίδα Αργολίδας, στην αυλή του οποίου βρέθηκε δολοφονημένος με δύο σφαίρες ο ναυτικός Θανάσης Λάμπρου από τα χέρια της συζύγου του.
Σύμφωνα με την Espresso, η 37χρονη όπως εκτιμούν οι όπως εκτιμούν οι αρχές είχε τουλάχιστον ένα συνεργό στο άγριο έγκλημα που διέπραξε τον περασμένο Δεκέμβριο και το οποίο προσπάθησε όλους αυτούς τους μήνες να εμφανίσει ως αυτοκτονία!
Όμως το φαινομενικά ήσυχο σπίτι στο ψαροχώρι όπου έγινε το φονικό κάλυψε τα ροζ μυστικά που έκρυβε. Σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛΑΣ που χειρίζονται την υπόθεση, έγινε προσπάθεια να παραπλανηθούν οι αρχές και να στραφούν στο ενδεχόμενο της αυτοκτονίας του άτυχου 42χρονου, καθώς το σπίτι καθαρίστηκε και σφουγγαρίστηκε. Όμως ένα λάθος στάθηκε μοιραίο. Εκτός από κάποια στοιχεία που προσδιόριζαν την παρουσία γυναίκας το επίμαχο διάστημα στο σπίτι της Κοιλάδας, οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει σε αυτό και ίχνη πρόσφατης σεξουαλικής επαφής. Μάλιστα στο καλαθάκι των απορριμμάτων εντοπίστηκαν ευρήματα από σωματικά υγρά, τα οποία ταυτοποιήθηκαν με συγκεκριμένο πρόσωπο, το οποίο βρίσκεται υπό έρευνα.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, σύμφωνα με τους αστυνομικούς όλοι όσοι πηγαινοέρχονταν στο σπίτι γνώριζαν ότι μέσα στο συρτάρι ενός κομοδίνου υπήρχε ένα περίστροφο που είχε γίνει πλέον "κοινής χρήσης"!Κοινό μυστικό ήταν επίσης πως η μονοκατοικία στην οποία βρέθηκε νεκρός ο άτυχος καπετάνιος είχε μετατραπεί σε βίλα οργίων! Μάλιστα, χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι δεκάδες μάρτυρες που έχουν κληθεί για κατάθεση αναφέρουν ότι γινόταν της ακολασίας! Άνδρες και γυναίκες μπαινόβγαιναν καθημερινά σε ακατάλληλες ώρες και έφευγαν ξημερώματα. Οι κάτοικοι της περιοχής, σύμφωνα με το δημοσίευμα, κάνουν λόγο για σεξουαλικά όργια και ανταλλαγές συντρόφων.
Η 37χρονη που παρίστανε όλο αυτό τον καιρό τη τεθλιμμένη χήρα ομολόγησε τα ξημερώματα της Παρασκευής και κρατείται στο Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου και τη Τρίτη αναμένεται να απολογηθεί.

"Υπήρχε συνεργός"

Σύμφωνα με το δικηγόρο Γιώργο Γεωργόπουλο, ο οποίος εκπροσωπεί την οικογένεια του αδικοχαμένου καπετάνιου, η οικογένεια θεωρεί ότι υπήρχε εμπλοκή τρίτων προσώπων. "Η 37χρονη ισχυρίστηκε ότι τη μοιραία μέρα ήταν μόνη της. Όμως, θεωρούμε ότι είναι αδύνατο μια γυναίκα που πυροβολεί το σύζυγό της, κάνει όλες αυτές τις κινήσεις για τη συγκάλυψη του εγκλήματος και στη συνέχεια φεύγει για να κατασκευάσει το άλλοθι της, να μην είχε συνεργό".
Ο πατέρας του θύματος ζητά να επιβληθούν ισόβια στη νύφη του.
news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου