Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ! Ο ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΜΕΡΕΣ ΣΕ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΤΗ!!! ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ...ΠΝΙΓΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ;;

Τον έχουν αναζητήσει στο γραφείο του αλλά μονίμως απουσιάζει. Ο γραμματέας του διαμερίσματος Παπάγου, ενημέρωσε ότι ο κ. Κανελλόπουλος, ο συμπαραστάτης του δημότη Παπάγου-Χολαργού, βρίσκεται στο πόστο του και δέχεται αιτήματα δημοτών ή και τους ίδιους τους πολίτες, κάθε Πέμπτη11.00-15.00. Δείτε όμως το...κουφό:
Η Ηλέκτρα Βυτινιώτη είναι η ιδιοκτήτρια του κυλικείου στο 1ο δημοτικό σχολείο Χολαργού, όπου κάθε καλοκαίρι λειτουργεί ο θερινός κινηματογράφος. Η γυναίκα, από τη μια μέρα στην άλλη βρέθηκε άνεργη, μια και το κυλικείο ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί. 

Από τότε παρήλθαν 20 μέρες! Και όμως, ο Συμπαραστάτης του Δημότη δεν έδωσε καμία απάντηση στην γυναίκα! Μήπως περιμένει να περάσει το καλοκαίρι και να απαντήσει ότι "τώρα το αίτημά σας είναι..χωρίς αντικείμενο"; Μήπως δηλώσει... αναρμόδιος; Πού είναι τελικά ο συμπαραστάτης του Δημότη; 
Εμείς γνωρίζουμε ότι ένας δημόσιος φορέας μέσα σε 15 μέρες πρέπει να απαντά στις αιτήσεις που του υποβάλλονται!   

4 σχόλια:

  1. ΕΣΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ...ΠΟΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕΣ ΤΗ ΘΕΣΗ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Συμπαραστάτης του Δημότη βοηθά μόνο τους λαθρομετανάστες! Αυτό είναι το άσχημο πρόσωπο του Δήμου Παπάγου-Χολαργού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ . ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΩΝ Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΤΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥ ΣΑΜΑΡΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Ο Συμπαραστάτης απαντά εγγράφως ή ηλεκτρονικά εντός τριάντα (30) ημερών στους ενδιαφερόμενους", άρθρο 77 παρ. 3 Ν3852/2010. Κρίμα που γράφετε ανακρίβειες για τον χρόνο υποχρεωτικής απάντησης. Πόσα χρόνια περιμένετε μέχρι να διαβάσετε τον Καλλικράτη; Ειδικά για τον Συμπαραστάτη έχει μόνο ένα άρθρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή