Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ! ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΜΕ ΜΟΝΙΜΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΑΡΠΑΓΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ (;)

Είναι σαφές ότι ο Τσίπρας στις Βρυξέλλες δέχτηκε απίστευτο εκβιασμό...


τον οποίο δεν ομολογεί. Οι τοκογλύφοι-γκάγκστερς πρέπει να τον απείλησαν με μόνιμο λουκέτο στις τράπεζες και με αρπαγή όλων των καταθέσεων (ακόμη και από το πρώτο ευρώ) ακόμη και όλων των θυρίδων, σε περίπτωση νέας άρνησής του να αποδεχτεί όλο το πακέτο των μέτρων που του..σέρβιραν! 
Γνωρίζοντας ότι ο Τσίπρας είναι γυμνός από PLAN B του έβαλαν το μαχαίρι στο λαιμό και τον απείλησαν με αρπαγή των χρημάτων όλων των καταθετών, με ριζική φτωχοποίηση δηλ. όλων των Ελλήνων. Οι γκάγκστερς της ΕΕ, προφανώς με εντολή Σόιμπλε, του έθεσαν το δίλημμα: ή δέχεσαι όλο το πακέτο των μέτρων που σου θέτουμε ή κάνουμε όλους τους Έλληνες άστεγους πολίτες. 
Να βγει ο Τσίπρας και να πει την αλήθεια. Έγινε έτσι, ναι ή όχι; Τι εκβιασμό δέχτηκε για να κάνει τέτοια κωλοτούμπα, που συνεχίζει επί τα χείρω τα μνημόνια; Πώς μετεβλήθη από αντιστασιακό σε οσφυοκάμπτη; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου