Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΟΣ ΑΝΑΔΕΛΦΟΣ! ΚΑΜΜΙΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ! Ο ΛΑΟΣ ΕΙΠΕ ΟΧΙΙΙΙ!!!!

Δεχόμαστε ασσύμμετρες επιθέσεις από τους βάρβαρους Γερμανούς και τους δορυφόρους τους! Ο νεοναζισμός αναβιώνει με τον αυταρχισμό της...


Μέρκελ, του Σόϊμπλε, του Ντάϊσελμπλουμ, του φασίστα Τουσκ, του Γιούνκερ και του Ντράγκι! Ο ελληνικός λαός, όπως έλεγε και ο Σαρτζετάκης είναι ανάδελφος, δεν έχει καμία σχέση με τους βάρβαρους λαούς οι οποίοι, αν και διδάχτηκαν από την Ελλάδα τον πολιτισμό, πολλοί από αυτούς διατηρούν στα γονίδιά τους χαρακτηριστικά κτηνών. Μοιάζουν περισσότερο με τους Βάνδαλους, τους Γότθους και τους Οστρογότθους και δεν έχουν καμία σχέση με τη Δημοκρατία, τον ανθρωπισμό, τον πολιτισμό! 
Οι Έλληνες απέδειξαν με την προχθεσινή τους ψήφο στο δημοψήφισμα ότι δεν είναι ραγιάδες. Παραμένουν φορείς του πολιτισμού και της Δημοκρατίας. Η παγκόσμια κοινότητα ασχολείται μόνον με την Ελλάδα γιατί η Νέα Τάξη Πραγμάτων θέλει να συντρίψει τη χώρα μας, τη γλώσσα, τον πολιτισμό μας. Τους είμαστε εμπόδιο. 
Εμπρός λοιπόν ας αποδείξουμε ότι το γένος των Ελλήνων και πάλι υπερέχει. Καμία υποχώρηση στα τοκογλυφικά κτήνη της Ευρώπης. Καμία υπογραφή σε συμφωνίες υποτέλειας. Θα σηκώσουμε ενωμένοι τον σταυρό μας και θα ξεικινήσουμε να χτίζουμε τη νέα Ελλάδα από την αρχή. 
ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ, ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου