Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Ο ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ: ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ.ΠΑΜΕ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ!

"Μια "προκρούστεια" συμφωνία που θα εξουθενώνει το λαό και την οικονομία, θα είναι ό,τι το χειρότερο για το ελληνικό μέλλον. Θα είναι κυριολεκτικά καταστροφή!", αναφέρεται σε κείμενο που δημοσιεύεται στον ιστότοπο Iskra.gr
«Η Γερμανία, ενδεχομένως, να συνεχίσει να επιδεικνύει τις επόμενες ημέρες ασύγγνωστη πυγμή αδιαλλαξίας, αρνούμενη πεισματικά κάθε επίδραση από το στεντόρειο "όχι" του ελληνικού δημοψηφίσματος» αναφέρει το άρθρο που υπογράφει ο Νίκος Περπεράς, ο οποίος προσθέτει: «Αν, όμως, αυτή η επίδειξη πυγμής από το Βερολίνο δεν μεταφραστεί σε συμφωνία, πράγμα που προϋποθέτει άτακτη υποχώρηση της ελληνικής κυβέρνησης, τότε η Γερμανία κινδυνεύει να χάσει πάρα πολλά και κρίσιμα από εξελίξεις που «υποχρεωτικά» θα σπρώξουν την Ελλάδα σε τροχιά εθνικού νομίσματος».
Στη συνέχεια τονίζεται η ανάγκη να επιδειχθεί «συνέπεια και σταθερότητα» στη βάση «της γιγάντιας λαϊκής εντολής» αφού στην αντίθετη περίπτωση η κρίση, όπως αναφέρει, θα διαιωνιστεί και θα επιδεινωθεί.
«Μια "προκρούστεια" συμφωνία που θα εξουθενώνει το λαό και την οικονομία, θα είναι ό,τι το χειρότερο για το ελληνικό μέλλον. Θα είναι κυριολεκτικά καταστροφή! Μια συμφωνία που δεν θα βάζει φρένο στη λιτότητα, δεν θα προβλέπει ικανή ρευστότητα για την οικονομία και βαθιά διαγραφή του χρέους, δεν έχει τίποτα να προσφέρει στην πατρίδα μας. Το αντίθετο, θα διαιωνίσει την κρίση και θα την επιδεινώσει».
Η Ελλάδα δεν διαθέτει μια και μόνο αλλά πολλές επιλογές. Όλες δύσκολες και δύσβατες. Η χειρότερη, όμως, η πιο εξοντωτική, η πιο ταπεινωτική και ανυπόφορη, είναι η παράδοση και η υποταγή στους "Θεσμούς" της ΕΕ, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ» καταλήγει το άρθρο.
news247.gr

1 σχόλιο:

 1. Κε Μακη
  Συγνωμη και παλι για το άσχετο άρθρο που παραθέτω το κάτωθι ρεπορτάζ αλλα οι καινουριες αποκαλύψεις ειναι τρομερές!
  Νεο ρεπορτάζ για το παρασκήνιο των Ευροσιωνιστων!
  Το παρασκήνιο αντιστρέφεται.
  Καινουριες ομάδες κρούσεις μετα τις νέες εξελίξεις στο θέμα της Ελααδας και της Ευρώπης γενικότερα.
  Μετα την αποτυχία των Μαρτύρων να θέσουν σε ισχύ την νεα τάξη πραγμάτων στην χώρα μας το κίνημα αυτο αποκτάει τον παγκόσμιο χαρακτήρα που τόσο καιρό ετοιμαζόταν να αποκτήσει.
  Αλλες μυστικές ομάδες οπως οι μασόνοι συντάσσονται με το πλευρό των σιωνιστών και θέλουν μαζί να επιβάλουν την νεα ταξη πραγμάτων σε όλον τον κόσμο.
  Μασόνοι 33ου βαθμού έχουν ήδη συνάψει συμφωνία με τους Μάρτυρες σιωνιστές για την ενσωμάτωση του μασονικού τμήματος δράσης στους Ευρωσιωνιστες.
  Μάλιστα ενδέχεται να κάνουν επαφές και με τους Μάρτυρες του Ιαχωβα για να μπορέσουν μέσω νέων ταχτικων να περάσουν πιο εύκολα τα νεα παγκοσμιοποιητική πρότυπα στον λαό!
  Η κατάσταση ειναι εξαιρετικά κρίσιμη.
  Τα δεδομένα τωρα αλλάζουν.Η νεα ταξη πραγμάτων βρίσκει τωρα πιο πολλούς έτοιμους να την υπηρετήσουν και να την επιβάλουν.
  Τωρα αρχίζει να φαίνεται και να παίρνει σχήμα και η παγκόσμια διάσταση του φαινομένου αφού ήδη οι μασόνοι εντάχτηκαν στους Σιωνιστές και ιδιόκτητα στους Ευρωσιωνιστες διότι η κυρια έδρα δράσης τους ειναι η Ευρώπη.

  Κε ΜΑΚΗ σας παραθέτω αλλο ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ που δείχνει την αλήθεια πίσω απο ολα τα γεγονότα που συμβαίνουν στον πλανήτη!
  Σας εχω στείλει το ρεπορτάζ κα μέσω μέιλ ,οπως και την προηγούμενη φορά,αλά σας το παραθέτω και εδώ στην μορφή σχολίου.
  Σας παρακαλω πείτε στον λαό την αληθεια....Σας την παρουσίασα...Μην αφήσετε αυτές τις καίριες και κρίσιμες πληροφορίες για την επιβολή της νεας τάξης πραγμάτων να πανε χαμένες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή