Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

ΙΔΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΝΟΗΤΕ ΨΗΦΟΦΟΡΕ ΤΟ "ΟΧΙ" ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΕΓΙΝΕ "ΟΧΙ ΣΤΗ ΡΗΞΗ", "ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩ"!

Θέλετε να μάθετε πώς και γιατί μέσα σε ελάχιστες ώρες το ΟΧΙ που βροντοφώναξε με το δημοψήφισμα ο λαός στους δανειστές έγινε ΝΑΙ στην Ευρώπη και το ευρώ; Πώς το ΟΧΙ στους εκβιασμούς των τοκογλύφων έγινε ΟΧΙ στη ρήξη; 
Τα πράγματα είναι απλά. Ο Αλέξης Τσίπρας όταν έκανε το δημοψήφισμα...


δεν περίμενε σε καμία περίπτωση ότι θα κέρδιζε και μάλιστα με τέτοια συντριπτική διαφορά. Ο ίδιος έκανε το δημοψήφισμα περισσότερο για να πραγματοποιήσει μια ...ηρωική έξοδο από την Πρωθυπουργία. Όπως πριν από 6 χρόνια ο Καραμανλής δραπέτευε από την εξουσία και προκήρυσε εκλογές, βέβαιος ότι θα τις έχανε, κάπως έτσι σκέφτηκε και ο Τσίπρας: ή ότι θα έχανε στο δημοψήφισμα ή ότι (το πολύ-πολύ) θα κέρδιζε με ελάχιστη διαφορά (1-2%), ποστοστό που δεν θα του έδινε δυναμική για ισχυρή διαπραγμάτευση! 
Με το 61% της συντριπτικής επικράτησης του ΟΧΙ ο Τσίπρας βρέθηκε ενώπιον προσωπικού...αδιεξόδου! Έπρεπε να ...μετατρέψει το ΟΧΙ σε πάση θυσία συμφωνία με τους δανειστές. Γι' αυτό, έγραψε στα παλιά του υποδήματα το ΟΧΙ του λαού και συναντήθηκε με τους πολιτικούς αρχηγούς των άλλων κομμάτων, μέσα από την οποία συνάντηση διακορεύτηκε το ΟΧΙ του λαού και έβαλε τη μάσκα του "ΝΑΙ στην Ευρώπη και το ευρώ", "ΟΧΙ σε ρήξη με τους δανειστές"! 
Αν αυτό δεν είναι ξεφτίλα τότε τι είναι ξεφτίλα; Πάλι ο λαός πιάστηκε κορόϊδο! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου