Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΟΙ ΑΝΕΛ, ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ Ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΟΥ (;)

Δημοσίευμα της Bild αναφέρει ότι υπάρχει πιθανότητα να διαλυθεί η συγκυβέρνηση, να αποχωρήσουν οι ΑΝΕΛ και στη θέση τους να μπει το Ποτάμι, που είναι φιλοευρωπαϊκό κόμμα, ή να υπάρξει μεγάλος συνασπισμός...

«Οι καθοριστικές στιγμές στην Ελλάδα μπορούν να οδηγήσουν και σε πρόβλημα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ και την ίδια στιγμή να δουν το μικρό κόμμα που συγκυβερνά να φεύγει», γράφει η γερμανική εφημερίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Bild, ο Πάνος Καμμένος και το κόμμα του ενδέχεται να φύγουν από την κυβέρνηση και τη θέση τους να πάρει το φιλοευρωπαϊκό Ποτάμι ή να γίνει μια μεγάλη κυβερνητική συμμαχία.

Καθοριστικό ρόλο έπαιξε το τριήμερο ταξίδι Θεοδωράκη στις Βρυξέλλες, σύμφωνα με τα σενάρια που καταγράφει η Bild. «Το τριήμερο ταξίδι, στο οποίο συναντήθηκε με τους Μοσκοβισί, Σαρλ Μισέλ (πρωθυπουργό Βελγίου), Γκι Φερχόφσταντ και τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Γίρκι Κατάινεν, ήταν καθοριστικό», αναφέρει η εφημερίδα. 

iefimerida.gr

2 σχόλια:

  1. OTAN XAΘΕΙ Η ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον είδατε σήμερα στην TV τον ποταμίσιο; γραβατούλα, κουστουμάκι, έτοιμος για την καρέκλα. Από βολεμένο ταγάρι σε βολεμένο αρχηγό. Και μην τον δούμε και ... πρωθυπουργό μια μέρα! Αυτός είναι ο Έλληνας. Να δέχεται να τον κυβερνάει το 4ο πολιτικό κόμμα της χώρας! Εύγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή