Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΗΣ ΕΕ: "ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΟΧΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. Ή ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ Ή ΤΟ GREXIT"!

Δεν χαμπαριάζουν από τίποτε οι στυγνοί τοκογλύφοι της EE! Οι κανόνες...


της Μέρκελ και του Σόιμπλε είναι πάνω από τις δημοκρατίες των χωρών, πάνω από τη βούληση 10 εκατομμυρίων Ελλήνων. Το τελεσίγραφο που έστειλαν στον Τσίπρα είναι ίδιο και χειρότερο με αυτό που οδήγησε στο δημοψήφισμα. Του είπαν λίγο ως πολύ: 
"Δεν μας ενδιαφέρει το ΟΧΙ του ελληνικού λαού στο δημοψήφισμα. Εμείς εδώ στην ΕΕ έχουμε κανόνες και σε αυτούς  υπακούουν όλες οι χώρες της ΕΕ και βεβαίως οι λαοί της. Ή λοιπόν θα υπογράψεις το νέο μνημόνιο ή θα πας κατευθείαν σε GREXIT. Διορία μέχρι την Κυριακή σου δίνουμε. Αρκετά σε ανεχτήκαμε 5 μήνες"! 
Φασισμός! Είναι σαφές ότι επιδιώκουν την πλήρη υποδούλωση και ταπείνωση του ελληνικού λαού. Αφού ο λαός μας ...έκανε το λάθος (σύμφωνα με τους τοκογλύφους) να εναντιωθεί στους ισχυρούς της Ευρώπης, από 'δω και πέρα θα ...μετανιώσει! Θα προσκυνάει και θα δέχεται αδιαμαρτύρητα την οργανωμένη καταστροφή του (με τη μάσκα της διάσωσής του), μέχρι της τελικής αξόντωσής του. 
Θα τους το επιτρέψουμε; 

2 σχόλια:

  1. Να φύγουμε από ΕΕ-ΔΝΤ-ΕΚΤ! ΤΕΛΟΣ!
    Επιστροφή στην Δραχμή!
    Απέλαση λαθρομεταναστών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχουν και άλλες ειδήσεις. Υπάρχουν και άλλες παρεμβάσεις. Τις οποίες ΦΥΣΙΚΑ και δεν θα δούμε από κανένα κανάλι του συνταγματικού τόξου.
    Δείτε τι λέει λοιπόν ένας Έλληνας στον χαρτογιακά Σούλτς!

    Μαρία Δ.

    http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/eleutherios-sunadinos-se-soults-eisai-polu-mikros-mprosta-sto-megalo-mas-et

    ΑπάντησηΔιαγραφή