Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: "ΕΠΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΛΑΪΚΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΠΡΑΞΙΑ..."

Πολλοί πολίτες δεν πείθονται ούτε από τους λόγους της Χρυσής Αυγής. Η αναξιοπιστία στην οποία έχει περιπέσει το πολιτικό σύστημα, παίρνει μαζί της και τη Χρυσή Αυγή. 
Προσέξτε με τι καταγγελτική επιχειρηματολογία ο Χρήστος Κωσταντίνος Γιαννικούλης ανήρτησε στο προφίλ του στο f/book τα παρακάτω, σε βάρος της Χρυσής Αυγής και του αρχηγού του Νίκου Μιχαλολιάκου:

ΚΥΡΙΕ ΜΙΧΑΛΛΙΑΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΥΚΝΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΧΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 3ΕΤΙΑ...

ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ;;;;; 
Ψηφίστηκε νόμος για το τσιπαρισμα (666) σε ειδικές περιπτώσεις
Πουλήθηκε η αγροτική. Στην Αγροτική υπήρχαν οι μεγαλύτερες όφειλες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ 106 και 92 εκατομμύρια € αντίστοιχα .
Σκεπάστηκε το σκάνδαλο των 5 δις Ευρώ στην Αγροτική
Πέρασε νόμος για την εκμίσθωση νήσων και βραχονησίδων
Πέρασε ο αντιρατσιστικός Νόμος
Πέρασε ο Νόμος για την Κατασκευή του Τζαμιού δημοσία δαπάνη
Πέρασε ο Νόμος για την Κάρτα του πολίτη και τον ψήφισαν όλοι.
Πέρασε ο Νόμος για την απόδοση Ελληνικής Ιθαγένειας σε παράνομα εισελθόντες στη Χώρα μας.
Οι Παράνομα εισελθόντες ΑΦΕΘΗΚΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ,,,,,,,,,,ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
Πέρασε νόμος για την αποσυμφόρηση των φυλακών και βγάζουν έξω εγκληματίες και καταχραστές .
Πουλήθηκαν και πωλούνται Λιμάνια, Νησιά αεροδρόμια και παραλίες σε άραβες και Τούρκους , και συνεχίζεται το ξεπούλημα
Πουλήθηκε ο ΟΠΑΠ, πουλιέται ΕΥΔΑΠ, ΔΕΣΠΑ ,ΔΕΠΑ , ΔΕΗ , ΕΛΒΟ , ΕΒΟ,ΚΛΠ
Πουλιέται ολόκληρη η Ελλάδα σε αγροτεμάχια και κανείς δεν κάνει τίποτα για να σταματήσει τους Μεταπωλητές. Κάποιοι απείλησαν με παραίτηση για να πάμε σε εκλογές όταν απειλήθηκε το κόμμα τους, όχι όμως και για το ξεπούλημα της Πατρίδος.
Θεατρινισμός , υποκρισία , λαϊκισμός κοινοβουλευτική ανυπαρξία ΕΠΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ , σώου για περισυλλογή ψήφων και μόνο χωρίς κανένα θετικό αποτέλεσμα.

22 σχόλια:

  1. Δυστυχώς δεν υπάρχει Εθνικιστκό Κίνημα στην Πατρίδα μας . Δεν υπάρχεξ Χρυσή Αυγή . Η ηγεσία της μετά τις φυλσκίσεις είναι ένσ τρομαγμένο κοπαδι από πρόβατα . Κρίμα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ έγραψα το πρώτο σχόλιο και δεν έχω καμία σχέση με το όνομα που αναφέρεις . Είναι ντροπή σου να ανακατεύεις άτομα χωρίς να γνωρίζεις στοιχεία . Τώρσ σας σιχάθηκα . . Λυπάμαι που άθελα μου έμπλεξα άλλον . Οι κλωτσιές δεν ταιριάζουν σε Εθνικιστές αλλά σε τραμπούκους . ΜΑΡΙΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το "κλωτσιές" είναι υποκειμενικό, όποιος δε θέλει φεύγει το κινημα συνεχίζει ως τη τελική νική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εσύ που βρίζεις με αυτό τον χυδαίο τρόπο δεν πιστεύω ότι είσαι Εθνικιστής . Με κλωτσιές και μπουνιές κάνεις μεγάλο κακό στο κίνημα . Εγώ είμαι 25 χρονών είμαι άνεργος και πιστεύω σε αυτά που λέει η Χ.Α . Χωρίς Εθνικιστικό κίνημα δεν υπάρχει ελπίδα σε αυτόν τον τόπο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΞΑΝΑ . ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΕΛΕΧΟΙ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΕΠΑΝΔΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΚΙΜΗΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΙΣΧΩΡΙΣΕΙ ΑΞΙΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΠΟΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΠΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΘΝΙΚΗΣΤΕΣ.Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν είναι λογική αυτή να απειλής κάποιον επειδή έχεις κάποια υποψία ότι μπορεί να έγραψε ένα σχόλιο που δεν σου αρέσει . Πρέπει να είσαι μεγάλος τραμπούκος εσύ που βρίζεις . Σε αυτή την ιστοσελίδα πολλοί γράφουν πατριωτικά σχόλια εδώ και καιρό . Εάν δεν σου αρέσει μείνε μακριά . Είναι δικαίωμα μας να κάνουμε κριτική όπου θέλουμε . Εκτός από το να απειλής ανυπεράσπιστους συμπολίτες μας τι άλλο ξέρεις . ΔΗΜΗΤΡΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εάν είχες μυαλό εσύ που βρίζεις αυτόν τον άνθρωπο και τον απειλής δεν θα τα έλεγες αυτά . Ένα έχω να σου πω ντροπή σου . Κ.Γ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕΤΑΞΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κανένας δεν απείλησε ο Αλεξόπουλος είναι κωλοτουμπας.. Κ γελάει Ολος ο Χολαργός μάζι τού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χάλια και μόνο χάλια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η χρυσή Αύγη διακρίνεται για το δυναμισμό της με νεκρούς και φυλακισμενους.. Όσοι κοτευουν υπάρχει το λα.ος κ η αν.ελ! Ζήτω η χρυση Αύγη κουφάλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η Χρυσή Αυγή διακρίνεται για το ΗΘΟΣ της και στηρίζεται στην Ιστορία τον Πολιτισμό και τις Παραδόδεις του τόπου μας . Σταμάτα τις ανοησίες προβοκάτορα . Σταμστσ να βρίζεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Από την πρώτη της παρουσία στο άντρο της κλεπτοκρατίας, της διαφθοράς, της ακολασίας και της προδοσίας (κοινοβούλιο), η Χρυσή Αυγή έδωσε μάχες. Μάχες εναντίον όλων των διεφθαρμένων, εναντίον όσων κατέστρεψαν τον τόπο. Εναντίον όσων φτωχοποίησαν των Έλληνα και έστειλαν τα χρήματα τους στο εξωτερικό. Εναντίον των διεθνών τοκογλύφων που κατέστρεψαν την Πατρίδα μας. Εναντίον του σάπιου μεταπολιτευτικού συστήματος της προδοσίας, της λαμογιάς, της Λίστας Λαγκάρντ, της ρεμούλας και της διαφθοράς. Γι' αυτό και η Χρυσή Αυγή κυνηγήθηκε και φυλακίστηκε από το διεφθαρμένο σύστημα. Γι' αυτό και η Χρυσή Αυγή πλήρωσε τη δράση της με δολοφονίες, βομβιστικές επιθέσεις, φυλακίσεις, συκοφαντίες. Η Χρυσή Αυγή έκανε και λάθη. Ίσως λόγω απειρίας, ίσως λόγω και του υπέρμετρου ενθουσιασμού που κατέβαλε τα στελέχη και τους υποστηρικτές της. Η Χρυσή Αυγή, όμως, έχει μία κοινοβουλευτική ομάδα που αποτελείται από 17 πρόσωπα. Τι θα μπορούσαν να καταφέρουν οι αριθμητικά λίγοι αυτοί, μπροστά στο "τέρας" των 283; Στο χέρι όλων των Ελλήνων Πατριωτών είναι η ενδυνάμωση του Εθνικιστικού Κινήματος, ώστε να γκρεμίσουμε αυτό το άρρωστο σύστημα που ευθύνεται για την σημερινή κατάντια της Πατρίδος μας. Στο χέρι όλων των Ελλήνων βρίσκεται η λύση ώστε, επιτέλους, η Πατρίδα μας να ελευθερωθεί από τις μαφιόζικες συμμορίες που κυβερνούν τον τόπο. Ας πυκνώσουν όλοι οι Έλληνες Πατριώτες και Εθνικιστές το Κίνημα της Χρυσής Αυγής, ώστε να γίνουμε και πάλι Υπερήφανοι Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο κύριος Χρήστος Κωσταντίνος Γιαννικούλης, ως ψηφοφόρος του ΛΑ.Ο.Σ., και ίσως και στέλεχος του, μπορεί να μας πει τι έκανε η παράταξη του, στα χρόνια της κοινοβουλευτικής της παρουσίας, εκτός από την στήριξη της μαύρης κυβέρνησης Παπαδήμου;
    Στο σπίτι του κρεμασμένου, δεν μιλάνε για σκοινί, κύριε Γιαννικούλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! ΠΩΡΩΝΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΜΟΝΟ ΜΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ! ΖΗΤΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ!
    ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!
    ΑΠΕΛΑΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!
    ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ωραια πραματα. Δηλαδη τωρα θα τα ριξουμε στη Χ.Α. που μετα απο τοσες πολιτικες διωξεις και χωρις να υποκυψει σε εκβιασμους συνεχιζει να παραμενει σταθερη στις αποψεις της οταν ολα τα αλλα κομματα εχουν κανεις ηδη τις κωλοτουμπες τους. Ρε πατε καλα; Τριτο κομμα ειναι, ουτε κυβερνα ουτε συγκυβερνα. Τι αλλο μπορει να κανει απο τη θεση που βρισκεται; Αντι να κραζετε απο τον καναπε σας, δεν της δινετε ενα ποσοστο πλειοψηφιας να κυβερνησει μονη της και να κοψετε το κλαψομουνιασμα; Αντε ελληναρες που σας εφτυσαν στα μουτρα οι "σοσια-ληστες" τοσα χρονια αλλα ψηφισατε Αλεξη για να σας ξαναδωσει αυτα που ποτε δεν θα παιρνατε γιατι πολυ απλα δεν υπηρχαν για να σας τα δωσει. Και μιλαω για τα ΛΕΦΤΑ που σας εταζε. Καντε μια φορα το χρεος σας στην καλπη να τους δουμε να κυβερνουν και μετα αν δεν σας αρεσουν, κραξτε τους και αυτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχουν τόσο μίσος κατά της Χρυσής Αυγής οι ψοφοδεξιοί σπιούνοι που πετάνε την μία κοτσάνα μετά την άλλη. Τρέμουν και φοβούνται τη Χρυσή Αυγή γιατί ξέρουν ότι θα τους κλείσει φυλακή για τα δεκάδες εγκλήματα που διέπραξαν κατά της χώρας. Ειδικά η κλίκα Σαμαρά - Αθανασίου - Δένδια - Βορίδη - Ντογιάκου - Κουτζαμάνη, ας ετοιμάζεται να απολαύσει τα κελιά των φυλακών Κορυδαλλού.

      Διαγραφή
  18. Εάν διαβάσει κάποιος την Ιστορία της Ελλάδας θα διαπιστώσει ότι οι Έλληνες Εθνικιστές κράτησαν την Πατρίδα μας όρθια και με υπερηφάνεια σε δίσκολους καιρούς αμέτρητες φορές και ανάμεσα σε μυριάδες Εφιάλτες . Το ίδιο πιστεύω και σήμερα ότι οι Εθνικιστές είναι η ΕΛΠΙΔΑ της Ελλάδας και χωρίς αυτούς δεν υπάρχει μέλλον σε αυτόν τον τόπο . Είμαι νέος άνθρωπος 25 χρονών [εχθές έγραψα ένα άλλο μήνυμα] άνεργος όπως εκατ. Έλληνες και μόνο μια κυβέρνηση Εθνικιστών θα σώσει την χώρα και θα δώσει ΕΛΠΙΔΑ σε όλους εμάς . Πάντοτε έλεγα την γνώμη μου και θα την λέω ελεύθερα χωρίς να φοβάμαι κανέναν εκτός από τον Θεό της Ελλάδας . Το να βγαίνει κάποιος ανώνυμα και να απειλή και να βρίζει όποιον να είναι στην τύχη και να λέει ότι θα τον σακατέψει στον δρόμο που κυκλοφορεί γιατί τάχα έγραψε κάποιο σχόλιο το θεωρώ απαράδεκτο . Το να απειλής κάποιον επειδή είσαι πιο δυνατός και αυτός ανύμπορος λόγο ηλικίας είναι ΑΝΑΝΔΡΙΑ . Οι Έλληνες Εθνικιστές ξεχωρίζουν από τους προσκυνημένους γιατί έχουν καθαρό Πατριωτικό Λόγο και έχουν αμέτρητα θύματα που έπεσαν για την Τιμή και την Δόξα της Ελλάδας . Δεν μετανιώνω για αυτά που γράφω και πιστεύω ότι μια μέρα όλους αυτούς τους προδότες που πούλησαν την Πατρίδα μας στους τοκογλύφους θα τους δικάσουμε για εσχάτη προδοσία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αρκετός κόσμος έλλειπε σαβατοκύριακο και δεν είδε το site . Εσύ που μας λες κουφάλες πρέπει να είσαι μεγάλο νούμερο . Μάθε ότι εμείς οι κουφάλες όπως λες σας δώσαμε 1000 ψήφους περίπου στις τελευταίες εκλογές στον χολαργό . Σε αυτό το site βλάκα κάθε μέρα μπαίνουν χιλιάδες και δεν έχουν καμία σχέση με Σαμαρά Βενιζέλους . Και αρκετοί σας στήριξαν . Ο Χολαργός είναι μικτή κοινωνία και λίγο πολύ γνωρίζει ο ένας τον άλλο .. Τον άνθρωπο που απειλής να σακατέψεις ΑΝΑΝΔΡΕ τον ξέρει όλος ο Χολαργός και σας έχει στηρίξει όσο κσνένας άλλος . Η φρασεολογία του δρόμου σου ταιριάζει απόλυτα . Μάθε ότι οι Έλληνες Εθνικιστές δεν χρειάζονται τσαμπουκάδες και ψευτόμαγκες σαν εσένα για να περάσουν στον κόσμο πανάρχαιες ΑΞΙΕΣ και ΙΔΑΝΙΚΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Και εγώ μαζί σας παιδιά οι τσαμπουκάδες από αλήτες παρακρατικούς δεν μας φοβίζουν . Κύριε Βραχιολίδη πολύ καλή η ιστοσελίδα σας . Χρήστος Μενίδι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή