Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Ο ΛΑΚΗΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΚΡΟΥΕΙ ΤΟΝ ΚΩΔΩΝΑ: Ο ΧΙΤΛΕΡ ΞΥΠΝΗΣΕ… ΑΓΡΥΠΝΕΙΤΕ!

Ρωτάει η Νέα Δημοκρατία Να μάθει σε ποιόν είχε μιλήσει ο Βαρουφάκης...

για το plan B της κυβέρνησης γιατί θέλει να ξέρει ποιος Μάθαινε για τα ευαίσθητα στοιχεία της οικονομίας μας.
Ολόκληρος ο πλανήτης ξέρει σήμερα τι έχουμε και δεν έχουμε στο ταμείο της χώρας. Εδώ οι Γερμανοί κατείχαν τα ΑΦΜ Όλων των Ελλήνων , ο Σόιμπλε έμπαινε παντού. Παρακολουθούσαν τα πάντα.
Ποια ευαίσθητα στοιχεία ψάχνεις στο διάτρητο Μπουρδέλο ;
Μία χώρα στο έλεος.
Ο Σόιμπλε Απολαμβάνει μεγάλης δημοτικότητας στη Γερμανία. Μεγαλύτερης από την Μέρκελ. Δεν φταίνε μόνο οι Χίτλερ στην ιστορία, φταίνε και οι λαοί που τους ακολουθούν.
Τρίβουν τα χέρια τους οι ξένοι από τον σπαραγμό μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν εμπιστεύονται λέει τώρα την κυβέρνηση και αν δεν ψηφιστούν τα μέτρα μέχρι 20 Αυγούστου θα υπάρξουν νέα προαπαιτούμενα μέτρα. Σπρώχνουν τη χώρα προς την χρεοκοπία και την δραχμή και στο τέλος θα την χρεώσουν ολόκληρη στον Λαφαζάνη και στην Κωνσταντόπουλου, ότι αυτοί την έφεραν.
Διότι αυτή τη στιγμή αυτό που πραγματικά συμβαίνει στο ΣΥΡΙΖΑ είναι η πλήρης αλλαγή πολιτικής κατεύθυνσης. Ο κύριος Λαφαζάνης κυρίως και η Κωνσταντοπούλου δευτερευόντως δρομολογούν τις εξελίξεις στη χώρα, ενώ είναι αβέβαιο αν ο Τσίπρας θα καταφέρει να κρατήσει τη χώρα Σε ευρωπαϊκή πορεία.
Διότι ασφαλώς η χώρα δεν θα δεχτεί και άλλα επιπλέον μέτρα.
Οπότε;
Τι να πω, εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ τους έχει πιάσει κρίση της πανσελήνου, δεν μπορούν να δουν ούτε που πάει η χώρα, ούτε τα δεινά που θα επιφέρουν στη χώρα. Οι διαφοροποιήσεις αναγκαίες και πως να μην υπάρξει κριτική άλλωστε όταν μια Αριστερή κυβέρνηση φέρνει προς ψήφιση ένα μνημόνιο. Θα Ήταν αδύνατο.
Αλλά πρέπει να γίνει αποτίμηση αν υπήρχε άλλη λύση και ποια, να συζητηθεί τι θα συμβεί αν για κάποιο λόγο δεν Υπάρξει ελάφρυνση χρέους. Αυτό είναι το μείζον. Και να προετοιμαστεί ο λαός και η χώρα για συντεταγμένη έξοδο εφόσον οι πολίτες αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στα νέα μέτρα.
Αλλά όχι ότι του φανεί του Λωλοστεφανή!
Οι Εκλογές Αναπόφευκτες. Και καλύτερα να ξεκαθαρίσει το τοπίο τώρα ολοκληρωτικά Αν ο λαός θέλει χρεοκοπία και δραχμή, σαν μία πρόταση απεγκλωβισμού οριστικά από τα μνημόνια Και Επανεκκίνηση της οικονομίας από το μηδέν, ψηφίζει τον Λαφαζάνη, αυτός στη συνέχεια με το ΚΚΕ , του οποίου τη στήριξη σίγουρα θα έχει αφού κινούνται και οι δύο πλέον εκτός Ευρώπης ιδεολογικά, θα μπορούν να σχηματίσουν κυβέρνηση. Από την άλλη Ο Τσίπρας , αν είναι αυτός ο νικητής των εκλογών, θα οδηγήσει τη χώρα στην Ευρώπη, που αναμορφώνεται με σταδιακό απεγκλωβισμό, ο οποίος θα επιτευχθεί μόνο με την ελάφρυνση ή και διαγραφή μεγάλου μέρους του χρέους.
Όλα αυτά συμβαίνουν γιατί το χρέος δεν είναι βιώσιμο και όσα μέτρα και να παρθούν δεν πρόκειται να καταστεί βιώσιμο .
Εγώ βλέπω ότι το σχέδιο Σόιμπλε για έξοδο της χώρας από το ευρώ έχει μπει σε εφαρμογή. Πιέζουν ασφυκτικά και σε λίγο η πρόταση Λαφαζάνη θα μοιάζει σαν η μόνη διέξοδος.
Και αφού φέρουν τη χώρα στην ΔΡΑΧΜΗ ΘΑ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ τα πάντα στους ώμους του Λαφαζάνη από τη μία, στον Τσίπρα από την άλλη που δεν μπόρεσε να εμποδίσει τον Λαφαζάνη και τις ακραίες τάσεις του κόμματος του.
Θα ξεμπλέξουν με τον ΣΥΡΙΖΑ νωρίτερα κι απ” ότι οι ίδιοι περίμεναν.
Καλώς ήρθες δεξιά, βρε καλώς τον Θεοδωράκη, συγχαρητήρια – συγχαρητήρια.
Ο πόλεμος των καναλιών μαίνεται. Οι καναλάρχες δεν θα το βάλουν εύκολα κάτω, ιδιαίτερα όταν μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ αλληλοτρώγονται.
Προκαταβολή φόρου στο 100 τοις 100 ζητούν οι δανειστές με το καλημέρα.
Να πάνε στο διάολο κι ακόμα παραπέρα. Βρωμιάρηδες, τοκογλύφοι, αληταράδες, μαφία της Ευρώπης, άκουσα σήμερα έναν να φωνάζει απ” το μαγαζάκι του καθώς πέρναγα από μπροστά του.
Γράψτο, μου λέει.
Το έγραψα.
Είναι εγκληματίες πολέμου και πολεμούν με το νέο υπερσύγχρονο όπλο.
Υπέρογκος δανεισμός.
Μόνο με την δραχμή Στην Ελλάδα θα υπάρξει πραγματική κρίση στην ευρωζώνη, τέτοια που να κρατήσει το ευρώ χαμηλά για πολλά χρόνια , ώστε να ενισχυθούν οι εξαγωγές της Γερμανίας.
Ο ΧΙΤΛΕΡ ΞΥΠΝΗΣΕ.
Αγρυπνείτε!
by Λάκης Λαζόπουλος
ΠΗΓΗ, mikroskopio.gr

2 σχόλια:

  1. μιλαει και ο δημοκρατησ συριζαιος φιλος των πακι που τα κονομάει τρελα για τις παπαρες που λεει και χειροκροτανε τα βλητα. λακη πες μας,κατι και για το κοτερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην αναφέρεις κότερα,γιατί θα θυμηθεί τότε που έτσουζε το κωλαράκι μαζί και τα ρουθούνια...κάνε πως το ξέχασες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή