Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Ο ΠΑΠΑΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΤΟΝ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΚΙΣΣΙΓΚΕΡ!!! H ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ ΚΑΘΟΛΙΚΙΣΜΟΥ!

Πολλά έγιναν και σιγά σιγά θα αρχίσουμε να τα κατανοούμε.
Μέσα σε αυτά είναι και η φωτογραφία που όπου ο Πάπας Φραγκίσκος φιλάει...
το χέρι του Ντέιβιντ Ροκφέλερ...ΤΟΥ ΑΡΧΙΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ και εκ των αρχηγών του διεθνους Σιωνισμου και Ν. Τάξης Πραγμάτων.
Ο φακός, δίπλα αποθανάτισε και τα υπόλοιπα κουμάσια Χένρι Κίσινγκερ και  John Rothschild!
Αλήθεια πόσο αντέχεις να είσαι κοιμισμένος;

13 σχόλια:

  1. Όλα είναι προσχεδιασμένα. Τίποτε δεν γίνεται τυχαία.
    Αλίμονο στους λαούς που δέχονται, χωρίς, να αντιδρούν
    τα καμώματα της παγκοσμιοποίησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και ο πάπας τραπεζίτης δεν είναι ;;
    Αυτός δεν διευθύνει την τράπεζα του Βατικανού ;;
    Oi τραπεζίτες δεν ''συνδέονται'' μεταξύ τους ;;
    Σύνοδος τοκογλύφων, τώρα ποιος φυλάει ποιόν, λίγη σημασία έχει !
    Είναι ''θέμα ιεραρχίας και βαθμού''.
    Το γεγονός είναι ό,τι οι τοκογλύφοι ''μαζεύουν'' το χρήμα από τις αγορές, εν όψη του επικείμενου Γ΄ Π.Π ..!
    MENIΠΠΟς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φίλε μου εχεις χάσει το κεντρικο νοημα λεγοντας πως δεν εχει σημασια ποιος φιλα το χερι τίνος. Ο πάπας ( για να σε βοηθησω να σκευτεις) ειναι το είδωλο τόσων θρησκευομένων λαών. Σαν εικόνα, αν εσένα σου φαίνεται φυσική( πιθανόν να εισαι ξεχωριστό άτομο) να φιλά το χέρι του Ροκφέλερ αυτο δεν σημαίνει πως δεν ειναι κατι το εξαιρετικά παράξενο για εναν απλό σκεπτόμενο

      Διαγραφή
  3. Καί τη ειναι ο παπάς μπροστά στον αιώνιον Ροκφέλερ ,kiseger and rothschild.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. για δες κι'αυτο,μπας και μαζευτεις λιγο..
    http://www.theguardian.com/world/gallery/2014/may/25/pope-francis-visits-the-middle-east-in-pictures

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. swstoooooossssss..... vre paidia allos einai....
      Eloezer ton lene ton anthwpo!!!!!! eipame gia ola ftene kai oi trapezites alla OXI tetoies moufes!!!!!!
      Pope Francis shakes the hand of Holocaust survivor Eliezer Grynfeld during his visit to the Yad Vashem Holocaust Memorial museum in Jerusalem commemorating the six million Jews killed by the Nazis during the second world war.

      Διαγραφή
  6. Εαν αυτος ειναι ο Ροκοφελλερ εγω ειμαι ο Αρταξερξης,οσο για τον ροθτσαιλντ πουντονα ρε παιδακι μου?35 χρονια ζω στην Αμερικη τους εχω δει και τους 2 παμπολες φορες τη να πω θαχουν κανει πλαστικες αλλαγης φατσας φαινετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και ποια σημασία εχει αν δεν ειναι ο Ροκφέλερ. σου μοιαζει σωστη η εικονα ο Πάπας να φιλά χέρι κάποιου Χ ; και άντε λες εισαι ειδικός να αναγνωρίζεις φάτσες. Τον Κίσιντζερ τον αναγνώρισες τουλάχιστον;

      Διαγραφή
  7. Ξεφτιλα ειναι η δημοσιευση τετοιων ηλιθιοτητων θα ελεγα εγω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αντισημιτικές ηλιθιότητες!! Προφανως δεν ειναι ο Ροκεφέλερ αλλα μάλλον ο αρχιραββίνος των ΗΠΑ ή του Ισραήλ. Και η κίνηση του Πάππα αποτελει ένδειξη μέγιστης ταπεινότητας, αντίστοιχη με το πλύσιμο από το Χριστό των ποδιών των μαθητών του. Όποιος έχει μυαλο και κριση το καταλαβαινει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητοί μου ΣΥΝΆΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΥΔΡΟΓΕΊΟΥ .Πριν από ΑΡΚΕΤΆ ΧΡΌΝΙΑ σας είχα προειδοποιήσει με το ακόλουθο Σχόλιο μου . ΉΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΉ ΝΑ ΜΕ ΠΙΣΤΈΨΕΤΕ .
    Για την Σωτηρία του Έθνους μας συν του Πλανήτη Γή.

    Αγαπητή μου συνάνθρωποι , από αυτά που διάβασα και με αυτά που ζούμε , σας πληροφορώ μην περιμένετε άσπρη ημέρα , από αυτούς που διοικούσαν και από αυτούς που διοικούν , ότι κάθε 10 με 20 είκοσι χρόνια , καλούμεθα να επωμιστούμε , όλα τα προδοτικά λάθη που έπραξαν και πράττουν οι προδότες όλης της υδρογείου , όλα έχουν προγραμματιστεί από χρόνια τώρα , είδαν ότι πιάνει το κόλπο και το προγραμματίζουν αφειδώς σε όλα τα μήκη και πλάτη του Πλανήτη Γη , την οικονομική υποταγή των συνανθρώπων μας , από τοις τρεις οικογένειες που κυβερνούν όλη την Υδρόγειο ( μία στην Αγγλία η άλλη στην Αμερική και η τελευταία είναι το Βατικανό ) .
    Δεν πιστεύω πλέον σε κανέναν , η μη μόνο στην αληθινή αγάπη που τρέφουμε για την Πατρίδα και τα μέλη των οικογενειών μας , ειδικά τα εγγόνια μας , γιατί τα παιδιά μας τα έχουμε προδώσει μαζί με τους εαυτούς μας
    Σας παρακαλώ να βοηθήσετε όλους τους αληθινούς Έλληνες εάν υπάρχουν , εγώ προσπαθώ , για να έχω την συνείδησή μου ήσυχη , έτσι να μπορώ να κοιμάμαι τες νύχτες , να συνειδητοποιήσω τους συνανθρώπους να αντιληφθούν το τι μας περιμένει στο σκοτεινό μέλλον , να ενωθούμε χέρι χέρι σαν μία αδιάσπαστη αλυσίδα διαμαρτυρόμενοι , παραμένοντας στα σπίτια χωρίς να εξέλθει κανείς μα κανείς στους δρόμους για ένα 24 ωρό , να τους συνειδητοποιήσουμε τους έσω και έξω ότι ξυπνήσαμε επιτέλους , δεν πληρώνουμε τα λάθη των αρπακτικών , δεν έχουμε υπογράψει κανένα δάνειο με την συγκατάθεσή μας δεν έγινε κάποιο δημοψήφισμα , να πάνε να τα εισπράξουν από αυτούς που βάλανε την υπογραφή τους , αφού δεν γνωρίζουν όπως μας λένε πως και πότε θα πληρωθούν τα δανεικά , εγώ γνωρίζω ότι όταν υπογράφεις ένα δάνειο πρέπει να γνωρίζεις και τις υποχρεώσεις σου , αλλά και οι δανειστές σε ποίους τα δανείζουν , βέβαια εάν έχουν το πλαφόν να τα επιστρέψουν , όχι να τα ζητάνε από όλην Ενωμένη Ευρώπη στο ίδιο χρονικό διάστημα (μήπως γίνετε σκόπιμα για να την γονατίσουν), αφού δεν υπάρχει κράτος που να μην είναι χρεωμένο η μάλλον υπερχρεωμένο από τα άλλα κράτη , μόνο η Ενωμένη Ευρώπη πρέπει να πληρώσει το τίμημα τώρα? , ενώ τα άλλα θα ακολουθήσουνε εν καιρό .Θέλω να τους γνωστοποιήσω , ότι είμαστε σαν μία μηχανή , η οποία αποτελείτε από γρανάζια τα οποία στηρίζον τε σε άξονες , τα γρανάζια αντιπροσωπεύουν τους άρχοντες , οι δε άξονες εμάς που δουλεύουμε για να λειτουργήσει η μηχανή , βέβαια υπάρχει το λάδι , το οποίο πρέπει να είναι καλής ποιότητος , διότι μετά θα καεί η μηχανή , τότε θα καταστραφούμε , όλοι, μαζί με τα καπάκια της μηχανής που είναι η Χλωρίδα και η Πανίδα της Υδρογείου , καταλάβατε ΚΎΡΙΟΙ .Κάτι άλλο το ότι παράγουν το καταναλώνουμε εμείς ο Λαός , διότι από εμάς ζούνε , δημιουργώντας τοις τεράστιες περιουσίες τους , θα πρέπει να το αναγνωρίσουν διαφορετικά δεν θα βγούμε από τα σπίτια θα νεκρώσουν όλες αι χώρες της Υδρογείου , τότε θα ήθελα να μάθω τι θα κάνουν τα προϊόντα τα τους .Μάθετε ότι ¨έχω είδη ενημερώσει την ΑΔΕΔΥ την ΓΣΕΕ , θα προσπαθήσω πιο πολλούς στο μέλλον. Ευχαριστώ.
    Είμαι ο Γεώργιος Αργυρού πρώην ιπτάμενος Ι.Φ. του Αληθινού Εθνικού Αερομεταφορέα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή