Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΞΕΡΑΝ ΝΑ ΛΕΝΕ "ΟΧΙ", ΗΞΕΡΑΝ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ....ΚΟΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΥΣ! ΖΗΤΩ Η 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940!

Οι Έλληνες ήξεραν διαχρονικά να είναι ήρωες. Ήξεραν να αγωνίζονται για την Πατρίδα τους. Δεν παρήσταναν τους ήρωες, όπως έκαναν οι σημερινοί Τσιπροκαμμένοι, που εμφανίστηκαν ως σκληροί διαπραγματευτές απέναντι στους οικονομικούς εγκληματίες της Ελλάδος, για να σκύψουν στο τέλος στα τέσσερα. Οι Έλληνες ήταν ΗΡΩΕΣ με όλη τη σημασία της λέξεως.  Το ΟΧΙ της 28ης Οκτωβρίου εμπνέει και θα εμπνέιει όλους μας. Είναι η συνέχεια του ΟΧΙ των Ελλήνων απέναντι στους Πέρσες, αλλά και της εθνικοαπελευθερωτικής επανάστασης του 1821. Είναι το ΟΧΙ που έρχεται σε αντίθεση με τους σημερινούς δειλούς-κότες Τσίπρα και Καμμένο οι οποίοι αποτελούν ΟΝΕΙΔΟΣ!
Ζήτων η 28η Οκτωβίου 1940! Ζήτω η Ελλάς!

10 σχόλια:

  1. Από την εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου μέχρι τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο και το ΑΘΑΝΑΤΟ ΕΠΟΣ του 1940 οι κραυγές των Ελλήνων Πολεμιστών της Ελευθερίας Συγκλόνιζαν τον αιθέρα για Δικαιοσύνη Πστρίδα Τιμή και Αξιοπρέπεια έως τις εσχατιές του κόσμου Σύμβολο Ανδρείας και Αρετής στους Αιώνες που πέρασαν . Σήμερα οι ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΒΡΟΜΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ τα κατοχικά ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ που λυμαίνονται την Πατρίδα μας καταστραγούν την Ανθρώπινη Ζωή και Αξιοπρέπεια και καταπνίγουν κέθε Πατριωτική Φωνή Αντίστασης ενάντια στα ελεεινά τους σχέδια διάλυσης της Πατρίδος μας . Σήμερα οι Εθνομηδενιστές της αριστεράς συγκαλύπτουν τους κλέφτες της καταστροφής του τόπου μας και μεταφέρουν οι ίδιοι εκατοντάδες εκατ. Ευρώ σε ξένες τράπεζες . Οι ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ του ΒΡΟΜΟ ΣΥΡΙΖΑ τα ΣΤΑΛΙΝΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ του ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑΤΟΣ λεηλατούν μισθούς και συντάξεις και αρπάζουν σπίτια Ελλήνων για να τα δώσουν σε ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΝΕΤΑΝΑΣΤΕΣ μετατρέποντας την Πατρίδα μας σε ΑΠΟΙΚΙΑ ΧΡΕΟΥΣ και ΛΑΘΡΟΝΕΤΑΝΑΣΤΩΝ . Μας φορολογούν με αμέτρητα χαράτσια και φόρους γιατί θέλουν και την ψυχή μας τα καθάρματα του ΣΥΡΙΖΑ .. ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΛΙΠΟΤΑΚΤΕΣ ΤΟΜΑΡΟΦΥΛΟΙ ΚΑΙ ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ ΕΥΔΟΚΙΜΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΑΠΙΛΑΣ . Νομίζουν όλοι αυτοί οι ΕΦΙΑΛΤΕΣ του τόπου μας ότι θα την γλυτώσουν για τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ τους εναντίον του Ελληνικού Έθνους . Θα έρθει η μέρα εκείνη που η ΝΕΜΕΣΙΣ θα τους τσακίσει ξεπατώνοντας τους όλους μέχρι ενός . ΖΗΤΩ Η 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 . ΖΗΤΩ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ . ΑΡΚΑΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα ΑΡΚΑΔΑ, συγχαρητήρια για το σχόλιο σου, είναι πολύ καλό! Έτσι είναι τα πράγματα, δυστυχώς, αλλά θα ''πληρώσουν'' για τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει όλοι τους, μηδενός εξαιρουμένου !!
    ΤΕΤΡΑΧΤΥΣ*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πριν από αρκετά χρόνια ένας Μεγάλος Έλληνας Ηγέτης ο Ιωάννης Μεταξάς Γονάτισε και Μάτωσε τις ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΔΕΣ ΧΙΤΛΕΡ ΜΟΥΣΟΛΙΝΗ δίνοντας ΕΛΠΙΔΑ ΖΩΗΣ σε εκατ. σκλαβωμένους ανθρώπους σε όλη την Ευρώπη τότε που οι κομμουνιστές με την συμφωνία ΜΟΛΟΤΩΦ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΥΣ ΝΑΖΙ σφάζοντας εκατ. Πολωνούς ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ . ΑΡΚΑΔΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προτείνω οι βουλευτές μας, αντί να πληρώνονται σε ευρώ τον μισθό τους, να παίρνουν...καλαμπόκι (!!) θα τους είναι πιο ''χρήσιμο'' σαν κότες που είναι.
    [Ροζ Πάνθηρας]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μακη ανημερα τετοια λαμπρη μερα κανε το μεγαλυτερο καλο που μπορεις σε αυτον τον πονεμενο τοπο και κλεισε το μπλογκ σου!Ο σαπιος και διευθαρμενος παρατηρητης ηρθε η ωρα να κλεισει!!! Με ανακριβειες σε σχεδον ολα τα αρθρα του(για να μην θυμηθουμε τα επικα αρθρα με τον Μυρωνα Μυριαλλη) με αναισχιντη διασπορα ψευδων ειδησεων που τρομοκρατουν και παρςπλανουν την κοινη γνωμη με τρομολαγνικες αναρτησεις και με αποποιηση ευθυνων καθε φορα που γινεται δημοσια παρατηρηση στον παρατηρητη!Κανε αυτο το καλο!Κλεισε το μπλογκΧρονια πολλα σε ολους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τελικά είσαι μαϊντανός. Από κάπου ''μπάζεις'' εσύ, δεν εξηγείται αλλιώς η περίπτωσή σου. Τίποτα εποικοδομητικό έχεις να γράψεις, ή έχεις της ''ψωλής σου τον χαβά'' ρε βιτσιόζε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΠΙΒΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΤΟΥ ΑΛΗ ΠΑΣΑ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή