Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΛΟΓΟ ΤΟΥ κ. ΠΑΡΑΛΙΚΑ, Ο ΟΠΟΊΟΣ ΕΚΘΕΙΑΣΕ ΤΟΝ ΔΟΣΙΛΟΓΟ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ! ΗΤΑΝ ΣΕ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ Μ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ, ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΤΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ!

Αυτό είναι το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του δήμου Παπάγου-Χολαργού (κάτω), όπως δόθηκε στη δημοσιότητα και διανεμήθηκε....

παντού, για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου. Όπως φαίνεται καθαρά, την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 
είχε οριστεί από τον Δήμο ο Νικόλαος Παραλίκας, να εκφωνήσει (όπως και εκφώνησε) τον πανηγυρικό της ημέρας. Αναφέρεται χαρακτηριστικά και η ιδιότητά του: "Υποστράτηγος της Ελληνικής Αστυνομίας". Η εκφώνηση έγινε στις 10.30, σύμφωνα με το πρόγραμμα! 
Ο κ. Παραλίκας λοιπόν, σε μια αποστροφή του λόγου του εκθείασε την προδοτική συνθηκολόγηση του Τσολάκογλου, διότι όπως είπε, μπόρεσαν να επιστρέψουν σπίτια τους οι φαντάροι και να τους αγκαλιάσουν οι μάνες τους!!! 
Αυτός ο απαράδεκτος λόγος, όπως μαθαίνουμε, ήταν εις γνώση της δημοτικής συμβούλου Μαρίας Δημητριάδου η οποία ήταν τελετάρχης της εκδήλωσης. Ως τελετάρχης της εκδήλωσης είναι βέβαιον ότι είχε ενημερωθεί για τα όσα θα εκφωνούσε ο κ. Παραλίκας! Εκτός και αν (πράγμα απαράδεκτο) δεν είχε ιδέα για το τι θα έλεγε ο Αντιστράτηγος! Πάντως, η ίδια η κ. Δημητριάδου, απ'όσα μας έδωσε να καταλάβουμε, δεν είχε ιδέα για το τι θα έλεγε ο κ. Παραλίκας, μια και σε σχετική ερώτηση που της απευθύναμε, απάντησε πως πράγματι κάτι άκουσε να λέει ο κ. Παραλίκας για τον Τσολάκογλου, αλλά δεν ήξερε τίποτε περισσότερο και μας παρέπεμψε στον ίδιο τον αγορητή! 
Σημειώνουμε ότι η κ. Δημητριάδου ήταν φιλόλογος επί χρόνια, και στο Γυμνάσιο Χολαργού, γι' αυτό θεωρούμε ότι πρέπει να διάβασε τον λόγο του κ. Παραλίκα πριν αυτός τον εκφωνήσει. 
Σε λάθε περίπτωση ζητούμε για μια ακόμη φορά να δοθεί στη δημοσιότητα ο λόγος του Αντιστρατήγου ε.α. , ώστε να μάθει επιτέλους ο κόσμος όσα είπε υπέρ του δοσίλογου Τσολάκογλου, αλλά και να μάθει σε ποιους αναθέτει ο Δήμος να εκφωνούν τέτοιους απαράδεκτους και ασεβείς λόγους προς τους ήρωές μας! Ήρωες που έδωσαν τη ζωή τους για να είμαστε εμείς ελύθεροι!  
Εμπρός λοιπόν, δώστε στη δημοσιότητα τον λόγο του Υποστράτηγου ε.α. Νικόλαου Παραλίκα!

1 σχόλιο: