Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

4 ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, 4 ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ! ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΙ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ! ΠΛΗΡΩΝΕ ΜΑΚΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟΥΣ...."ΣΩΤΗΡΕΣ" ΣΟΥ!

Του Περικλή Αθανασόπουλου
Αν ρίξουμε μια ματιά στα πολιτικά στελέχη της χώρας θα δούμε ότι...

αν όχι όλοι , σχεδόν όλοι έχουν φροντίσει σε περίπτωση συνταξιοδότησης διαδοχικά να εντάσσονται σε διαφορετικά ασφαλιστικά ταμεία και να μην προλαβαίνουν να εισπράττουν συντάξεις.Πολλοί πολιτικοί μας για να φτάσουν στο τελευταίο σκαλί της πολιτικής που είναι το βουλευτιλίκι και το Υπουργιλίκη , έχουν περάσει από διάφορες άλλες θέσεις για τις οποίες προβλέπεται σύνταξη.
Ένας βουλευτής όταν κλείσει δύο βουλευτικές θητείες δικαιούται σύνταξη.
Ένας ευρωβουλευτής δικαιούται σύνταξη με μια θητεία.
Αν έχει περάσει από Δήμαρχος – Νομάρχης- Περιφερειάρχης , δικαιούται σύνταξη με δυο θητείες.
Αν έχει περάσει από Γ.Σ.Ε.Ε.-ΑΔΕΔΥ- ΟΤΟΕ, κλπ δικαιούται σύνταξη.
Δικαιούται σύνταξη από το επάγγελμα του .
Για παράδειγμα:
1. Η κ. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ και ο κ. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ θα πάρουν 4 συντάξεις ( Επαγγελματική-αυτοδιοικητική – βουλευτική-ευρωβουλευτή).
2. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ-Ν.ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ -ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ-ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ κλπ ( Επαγγελματική-αυτοδιοικητική - βουλευτική) (3 Συντάξεις )
3. ( Επαγγελματική-ευρωβουλευτή- βουλευτική) ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ-ΔΗΜΑΣ-ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ-ΒΑΣΩ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΔΑΜΑΝΑΚΗ- ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ- ΠΟΤΑΚΗΣ...κλπ (3 Συντάξεις ).
4. ( Επαγγελματική-συνδικαλιστική- βουλευτική) ΠΟΥΠΑΚΗΣ-ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ-ΠΙΠΕΡΙΑΣ-ΜΑΝΩΛΗΣ- ΜΑΚΡΥΠΗΔΗΣ ,κλπ. (3 Συντάξεις ).
5. Ολοι οι Βουλευτές, Ευρωβουλευτές, Δήμαρχοι, Νομάρχες, Περιφεριάρχες, Συνδικαλιστές κλπ, δικαιούνται τουλάχιστον δύο συντάξεις.

Αν υποθέσουμε ότι η κάθε σύνταξη είναι 3.500 και ο Μ.Ο. είναι τρείς συντάξεις, τότε οι παραπάνω κύριοι κοστίζουνΧ3=10.500ευρώ/μήνα, τότε μιλάμε για πολίτες άλλης μεταχείρισης που φροντίζουν οι ίδιοι για τον εαυτόν τους.

Να ληφθεί υπ' όψιν ότι πολλοί από τους παραπάνω συνταξιοδοτούνται σε μικρή ηλικία οπότε απολαμβάνουν για πολλά χρόνια το ευεργέτημα.

Τέλος να σημειωθεί ότι υπάρχουν ορισμένες γνωστές οικογένειες πολιτικών οι οποίες έχουν πλήρη ένταξη στην παραπάνω φιλοσοφία και για γενιές απομυζούν το ασφαλιστικό της χώρας μας από ίδρυσης της.

Η πλάκα είναι ότι οι ανωτέρω ευνοούμενοι δεν έχουν εργαστεί στο ελάχιστο γατί οι πληρωμές των ταμείων τους γίνονται αυτόματα από τον Ελληνικό λαό ως υποχρεωμένος για τους ευεργέτες του...!!!
Δείτε τον αποκαλυπτικό πίνακα..


Πηγή: http://www.parakato.gr

3 σχόλια:

 1. Κε Μακη αστα αυτα για τους αλλους...τα ξερουμε τα χαϊρια τους...γιατι δεν βγαινεις εσυ να ζητησεις καμια συγγνωμη για τα αισχρα πραγματα που απροκαλυπτα βγαινεις και γραγεις;...μας ψεκαζουν λεει ιδου οι αποδειξεις....ανεβαζεις τετοις αρθρα και μετα μου λες εμενα οτι ειμαι τρελος και παλαβος?? Σοβαρεψου ρεεε..
  Βγες και ΖΗΤΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΙΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΥΠΕΚΦΥΓΕΣ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη από σένα; Ο πιο ψεκασμένος απ'όλους είσαι. Σου είπα, έχω κάποια τηλέφωνα που...γιάνουν το πρόβλημα, αλλά δεν μ' ακούς! Εσύ, εκεί, ντε και καλά θες να ζητήσω συγγνώμη!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Που είσαι Παπαδόπουλε να τους κρεμάσεις τους σλήτες πολιτικούς

  ΑπάντησηΔιαγραφή