Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ

1ος Αγώνας Δρόμου Πόλης Παπάγου - Χολαργού
Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη ο «1ος Αγώνας Πόλης Παπάγου – Χολαργού», την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015, με συμμετοχές που ξεπέρασαν τις 700.
Μια γιορτή του αθλητισμού, μια γιορτή ανθρωπιάς και αλληλεγγύης. Ένας αγώνας δρόμου με μοναδικό κίνητρο την προσφορά και τη χαρά της συμμετοχής, αφού το αντίτιμο του αγώνα ήταν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και φάρμακα για το Κοινωνικό Φαρμακείο...

Σημείο εκκίνησης και τερματισμού ήταν το Δημαρχείο Παπάγου - Χολαργού. Ο αγώνας περιελάμβανε τρείς διαδρομές, 1.000 μ. για τα παιδιά και 5.000. μ και 10.000 μ. για ενήλικες.
Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, αθλητές, κατοίκους της πόλης, περιπατητές και κυρίως τα παιδιά και ανακοίνωσε πως ο αγώνας αυτός θα διεξάγεται κάθε χρόνο λίγο πριν τον Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας.
Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν στην άρτια διεξαγωγή του αγώνα και συγκεκριμένα:
- Τους εθελοντές που αποτέλεσαν την ψυχή του αγώνα και στήριξαν αυτή τη σπουδαία προσπάθεια να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη:
• Τη Δασοπροστασία Παπάγου – Χολαργού, τα Συστήματα Προσκόπων και Ναυτοπροσκόπων του Δήμου μας και το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Ερυθρού Σταυρού για το κλείσιμο των δρόμων.
• Το ΙΑΣΩ GENERAL για την παροχή ασθενοφόρου και τους γιατρούς Γιώργο Τζανιδάκη και Σοφία Λαμπρακοπούλου για την ιατρική κάλυψη των συμμετεχόντων.
• Τους Επίσημους Κριτές του ΣΕΓΑΣ με επικεφαλής την κα Γεωργία Ζωγράφου, ταμία της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΑμεΑ.
- Τους χορηγούς
• ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, PUMA, CAFÉ 5X5 Χολαργού, Ψητοπωλείο Αβραάμ, Σούπερ Μάρκετ ‘Σκλαβενίτης’, την εταιρία ΑΝΔΑΝΙΑ’ και το Runner Magazine.
- Την Τροχαία Αγία Παρασκευής και τα Αστυνομικά Τμήματα του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, για τη συμβολή τους στο κλείσιμο των δρόμων και την ασφάλεια των συμμετεχόντων και το προσωπικό του Δήμου.
Τέλος ευχαριστούμε ιδιαίτερα όσες και όσους προσέφεραν τρόφιμα και φάρμακα, αποδεικνύοντας ότι στις δύσκολες συγκυρίες που βιώνουμε, είμαστε όλοι παρόντες.

1 σχόλιο:

  1. ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΠΙΟ ΕΚΛΕΚΤΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ....!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή