Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

ΑΘΩΟΣ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΧΑΪΚΑΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ OFF SHORE ΕΤΑΙΡΕΙΑ!

Δικαίωση για τον Παύλο Χαϊκάλη.
από το προφίλ του Nikos Ntinos

Η Επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής αθωώνει τον Χαϊκάλη,για την off shore εταιρεία.
Μετά και την επίσημη απάντηση της Κυπριακής πλευράς για τη δήθεν...off shore που φαίνεται ξεκάθαρα ότι ούτε εταιρεία υπάρχει, ούτε μέλος είναι, αλλά ούτε και στο διοικητικό συμβούλιο ήταν ποτέ. 
Μετά από όλα αυτά περιμένω να ακούσω δημόσια συγνώμη από όλους αυτούς που τόσο άδικα τον κατηγόρησαν, με ένα και μόνο στόχο να πλήξουν το Κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων αλλά και τον ίδιο τον Παύλο γιατί είναι πλέον φανερό ότι μαζί με όλους εμάς τους χάλαγε την σούπα.


Σχόλιο δικό μας: Καλά όσα λέει ο Nikos Ntinos, εκτός του τελευταίου "να πλήξουν το Κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων...". Μα, οι ΑΝΕΛ όχι μόνον έχουν ξευτιλιστεί από μόνοι τους επειδή προσκύνησαν το 3ο Μνημόνιο και τους τοκογλύφους, αλλά το κυριότερο, με τις...πιρουέτες τους κατέστησαν προδοτικό κόμμα που ξεσκίζει -και αυτό- τον ελληνικό λαό! Ο ίδιος ο Καμμένος δεν έλεγε ότι τιμά τα παντελόνια που φορά και δεν θα συνεργαζόταν ούτε νεκρός με μνημονιακά κόμματα; Αυτή η ξεφτίλα και μόνο δείχνει ποιος έπληξε πρώτος απ'όλους τους ΑΝΕΛ: ο ίδιος ο αργηχός τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου