Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Η ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟ: "ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ"!

Πολιτικά σκύβαλα οι Τσίπρας-Καμμένος. Καλά το λέγαμε ότι από την αρχή τα είχαν κάνει πλακάκια με τους τοκογλύφους και είχαν σχεδιάσει....


την απόλυτη διάλυση της οικονομίας, με στόχο την εξαθλίωση μεγαλύτερου μέρους του πληθυσμού. Τα περί διαγραφής του χρέους ήταν ένα παραμύθι, μια μπλόφα. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, απόλυτα ειλικρινής, όχι μόνο επέμεινε στη διαγραφή του χρέους, αλλά με την Επιτροπή Αλήθειας, αποκάλυψε ότι το χρέος είναι παράνομο, επαχθές και αντισυνταγματικό! Οι Τσίπρας-Καμμένος σχεδίασαν την εκτόπιση της Βουλής της Ζωής, όπως και όλων των αντιμνημονιακών φωνών, ώστε να ξεσκίσουν με την άνεσή τους τον ελληνικό λαό! 
Σήμερα, η γενναία Κωνσταντοπούλου απογυμνώνει για μια ακόμη φορά τους προδότες Τσίπρα-Καμμένο: 
Με αιχμή το χρέος και τις γερμανικές αποζημιώσεις, η πρώην πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά της κυβέρνησης. Με ανάρτησή της στο twitter σημειώνει ότι «ο ΕΝΦΙΑ, όπως και το χαράτσι, είναι αντισυνταγματικός. Η κυβέρνηση Τσίπρα κάνει το λιοντάρι στους μικροϊδιοκτήτες και το αρνί στη Μέρκελ».

Ακολούθησε και δεύτερο tweet της Ζωής Κωνσταντοπούλου, στο οποίο τονίζει ότι «κυβέρνηση που δεν διεκδικεί τις τεκμηριωμένες γερμανικές οφειλές και δεν απαιτεί διαγραφή χρέους δεν δικαιούται να φορολογεί αδύναμους πολίτες».

Η «έξωση» των μελών της επιτροπής διερεύνησης του χρέους από τη Βουλή και το κατέβασμα του πορίσματος από το site της Βουλής προκάλεσαν την μήνιν της κυρίας Κωνσταντοπούλου.

πληροφορίες από dimokratianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου