Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ! ΣΕ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟ ΓΕΡΟΝΤΑ ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 80-100 ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΘΟΥΝ! ΚΑΤΑΦΘΑΝΟΥΝ ΑΠ' ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΟΥΡΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ!

Είναι εκπληκτικό αυτό που συμβαίνει με τον Αρχιμανδρίτη Κλήμη Ζώκαρη, τον 85χρονο γέροντα ο οποίος ακόμη και σε αυτή την ηλικία δέχεται 80-100 άτομα καθημερινά στον Χολαργό, όπου είναι και το σπίτι του! Σπεύδουν από....


όλη την Ελλάδα και σχηματίζουν ουρές έξω από ο σπίτι του, μπορεί ακόμη και να ξενυχτίσουν έξω από την οικία του προκειμένου να τον δουν, να εξομολογηθούν και να τον συμβουλευτούν! 
Ο πατήρ Κλήμης είναι ένας πραγματικά φωτισμένος άνθρωπος στον οποίο εκατοντάδες άνθρωποι από όλη την Ελλάδα, αλλά και από το εξωτερικό (κυρίως την Κύπρο) έχουν εναποθέσει τις ελπίδες του. Στον σοφό, παρηγορητικό, ελπιδοφόρο λόγο του, στον λόγο του Θεού τον οποίο τους τον μεταγγίζει με τέτοια αγάπη και θαυμαστό τρόπο, ώστε ο ιερέας μοιαζει με οξυγόνο ζωής για τους πιστούς που προσέχονται κοντά του!  
Το μόνο άσχημο είναι ότι ο 85χρονος Αρχιμανδρίτης καθημερινά βγαίνει εξαντλημένος από αυτή τη διαδικασία, σε σημείο που το τελευταίο διάστημα να αδυνατεί να δεχτεί όλους όσοι τον επισκέπτονται. Εδώ, ένας νέος ιερέας δεν θα μπορούσε να βγάλει αυτό το φορτίο, το να δέχεται καθημερινά 80 ανθρώπους, πόσο μάλλον ένας ηλιωμένος και ταλαιπωρημένος, όπως ο πατήρ Κλήμης. 
Γι' αυτό τον λόγο ζητούμε από τον κόσμο να έχει υπομονή και να μην απογοητεύεται όταν δεν τον δέχεται ο καλός ιερέας. Αυτό γίνεται επειδή αδυνατεί το σαρκίον του και όχι το πνεύμα του....   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου