Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ: "ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΒΑΛΑΜΕ ΒΟΜΒΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΟΥΣΗ"!!!

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις των τελευταίων ωρών για την υπόθεση Πανούση, σύμφωνα με τις οποίες στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είχαν σχέσεις με....


μέλη των Πυρήνων της Φωτιάς. Την ίδια ώρα, ο πρώην υπουργός δηλώνει με ανάρτησή του στο Facebook αποφασισμένος να συνεχίσει τον αγώνα για την αποκάλυψη της αλήθειας.
Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, φέρεται, σύμφωνα με το όσα μετέδωσε και το Mega, να αποκάλυψε την ύπαρξη συνομιλιών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με τους τρομοκράτες και συγκεκριμένα με ηγετικό στέλχος της οργάνωσης που έχει καταδικαστεί και βρίσκεται στη φυλακή.
Ο πρώην υπουργός, μάλιστα, φέρεται να έχει κατονομάσει δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και ένα μελος της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, που διαπραγματεύονταν με τους φυλακισμένους τρομοκράτες, ενώ το πρωί παρέδωσε στην Εισαγγελία του Αρείου Παγου και μαγνητοφωνημένες συνομιλίες που πιστοποιούν τα λεγόμενά του.
Ενδεικτικός των σχέσεων των δύο πλευρών φέρεται ο ακόλουθος διάλογος:
Στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ: Θα τα πούμε όλα και για το Σάββα Ξηρό, όλα!
Μέλος των Πυρήνων της Φωτιάς: Τίποτα δεν κάνετε...
Στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ: Δεν είμαστε μόνο εμείς, υπάρχει και ο «υπερυπουργός» και αυτός δεν είναι δικός.
Σε άλλη συνομιλία που γίνεται μετά από μερικές ημέρες, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στον καταδικασμένο για τρομοκρατία επικαλείται ως "εμπόδιο" τον "υπερυπουργό", μια σαφή αναφορά στον Γιάννη Πανούση:
Στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ: Δεν είμαστε μόνο εμείς. Υπάρχει και ο "υπερυπουργός", και αυτός δεν είναι δικός μας
Μέλος Πυρήνων: Καλά κάναμε τότε που του είχαμε βάλει τη βόμβα...
Σε άλλο διάλογο, το ηγετικό μέλος των "Πυρήνων της Φωτιάς" λέει στο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ:
Μέλος Πυρήνων: Μας κοροϊδέψατε ρε! Τί ήταν αυτό που κάνατε; Ηταν αυτά που είχαμε πει; Μας κοροϊδέψατε!
Μέλος των Πυρήνων: Καλά κάναμε τότε και του βάλαμε βόμβα. Μας κοροϊδέψατε,  δεν κάνατε τίποτα από αυτά που είπαμε 
Πρόκειται για μέρος από συνομιλίες που υπάρχουν σε απόρρητα ενημερωτικά δελτία του περασμένου Μαρτίου, Απριλίου και Μαΐου.
Απάντηση Πανούση στο Facebook
Αίσθηση προκαλεί παράλληλα ανάρτηση του κ. Πανούση στο Facebook, όπου ο πρώην υπουργός αναφέρει:
"Μόνη ασπίδα μου η κοινωνία
Το’ χω ξαναγράψει..Δεν διαθέτω ακόντιο ή βέλη, γιατί δεν σκοπεύω να επιτεθώ σε κανένα.
Αυτή η υπαρξιακή επιλογή δεν πρέπει όμως να εκλαμβάνεται ως αδυναμία ή ως γενική αμυντική στάση ζωής.
Υπάρχουν στιγμές και καταστάσεις που η αίσθηση του Χρέους σε δυναμώνει για να υπερβείς ανθρώπινα συναισθήματα φόβου και κινδύνων (προσωπικών και οικογενειακών).
Αυτά βιώνω κι αυτά πράττω τώρα.
Για σας, για μας, για όλους".

4 σχόλια:

  1. Φονιάδες Δολοφόνοι Καθάρματα Γ...... συριζαίοι πόσους ΑΘΩΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ έχετε σκοτώσει ; Κάψατε ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΣ εργαζόμενους στην ΜΑΡΦΙΝ και δολοφονήσατε δεκάδες άλλους . Πυρπολήσατε και Λεηλατήσατε χιλιάδες μικρές επιχειρήσεις στην Αθήνα και στις άλλες πόλεις . Κσθάρματα καταστρέψατε την Ελλάδα και την πουλήσατε στους τοκογλύφους . Μας φέρατε την φτώχεια κσι την εξαθλίωση . Τουρκόγυφτοι σνθέλληνες και Δοσίλογοι της Γ....... ΣΚΟΥΠΙΔΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ Γ........ Ο Τσίπρας θα έχει την τύχη του κομμουνιστή Τσαουσέσκου . ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτοί οι ξεφτιλισμένοι κρατούν τις τύχες μας στα χέρια τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλα αυτά δεν είναι τυχαία . Γι αυτό κάθε λίγο και λιγάκι ο ΚΟΜΑΝΤΑΤΕ ALEXIS ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΣΛΑΜ ΚΕΜΑΛ ΠΑΣΑ πήγαινε στην Αμερική των ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ για οδηγίες ο ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η πολιτική της μεταπολίτευσης έκανε μεγάλο κακό στη χώρα μας.
    Βλέπετε πώς καταντήσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή