Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΩΠΟΝΟΣ, ΕΙΝΑΙ...ΧΑΣΑΠΗΣ! ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

"Δεν ψηφίσαμε τον Δήμαρχο για να κάνει συνεχείς δενδροτομίες στον Χολαργό", μας είπε ο Θ.Κ. , δημότης Χολαργού ο οποίος μένει στην άνω περιοχή του Δήμου και συγκεκριμένα κοντά στο Λύκειο της πόλης, διαμαρτυρόμενος για την...εξαφάνιση των δένδρων από τα πεζοδρόμια. Συγκεκριμένα, έκανε λόγο για το πεζοδρόμιο....


της οδού Καραϊσκάκη, από το ύψος της οδού Μελά μέχρι την οδό Φειδίου, όπου, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία εξαφανίστηκαν τα δένδρα από το ένα μέρος του πεζοδρομίου! 
"Αυτός δεν είναι γεωπόνος, είναι χασάπης", μας είπε ο Θ.Κ. για να επισημάνει στη συνέχεια: "Στην αρχή αφήσανε ένα-δύο λεύκες τις οποίες τις είχαν πετσοκόψει, έτσι που από δένδρα τις έκαναν θάμνους, για να έρθουν τελικά σήμερα να κόψουν όλα τα δένδρα από τη ρίζα τους και να μην αφήσουν τίποτε όρθιο στο πεζοδρόμιο"! 
"Μήπως έχουν την ίδια τύχη και τα δένδρα στο απέναντι πεζοδρόμιο;" ρωτά με αγωνία ο Θ.Κ.

Μάλιστα, ο κ. Θ.Κ. εξέφρασε την αγωνία του αν και από την απέναντι πλευρά του πεζοδρομίου, όπου υπάρχουν ελιές, γίνει το ίδιο.

Πάντως, για τον συγκεκριμένο γεωπόνο του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, έχουμε ακούσει και άλλα έντονα παράπονα και παρομοιώσεις σαν και αυτή, ότι μοιάζει περισσότερο με χασάπη παρά με γεωπόνο. Θυμίζουμε την περίπτωση κυρίας που μας κατήγγειλε το πετσόκομμα ενός ευκαλύπτου στον οποίο άφησαν κυριολεκτικά φαλακρό και για το θέμα είχαμε δημοσιεύσει εδώ την καταγγελία,
Αντίστοιχο και χειρότερο ήταν το πετσόκομμα του πανύψηλου ευκαλύπτου επί της οδού Περικλέους, ο οποίος κόντυνε κατά πολύ και στον οποίο ο γεωπόνος του Δήμου άφησε μόνο 2-3 κλαράκια με φύλλα!!!

Νομίζουμε ότι κάτι δεν πάει καλά με το κούρεμα των δένδρων. Τέτοιο κούρεμα θέλει το ελληνικό χρέος, όχι τα δένδρα μας τα οποία μας δίνουν οξυγόνο και όμορφο πράσινο!

2 σχόλια:

  1. Τώρα θα πεταχτεί πάλι αυτή η ''τσουτσούνα'' ο μπόλεκ για να μας ''εξηγήσει'' τα ανεξήγητα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φυσικά !!! Αυτός είναι ο καθ' ύλην αρμόδιος .
    Έρχεται χειμώνας ,κρύο ,λεφτά δεν υπάρχουν ,τα ξύλα απαραίτητα για λίγη ζεστασιά στο τζάκι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή