Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΑΠΟ ΝΔ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΔΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ
Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Έκτακτη σύσκεψη της ΟΔΕ Εξωτερικών και Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στα Κεντρικά γραφεία του Κόμματος στη Λ. Συγγρού, έπειτα από εντολή του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευ. Μεϊμαράκη. Παρέστησαν ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιωάννης Πλακιωτάκης, ο Συντονιστής ΟΔΕ Εξωτερικών και Άμυνας κ. Κώστας Τασούλας, ο Τομεάρχης Εξωτερικών κ. Γιώργος Κουμουτσάκος και ο Τομεάρχης Εθνικής Αμύνης κ. Ιωάννης Κεφαλογιάννης.
Σχετικά εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Η Νέα Δημοκρατία και η Κοινοβουλευτική της Ομάδα....

συμπαρίστανται ολόθερμα στο Γαλλικό λαό για το αποτρόπαιο τρομοκρατικό πλήγμα που δέχθηκε.
Ζούμε συνθήκες τυφλού τρομοκρατικού πολέμου κατά αθώων πολιτών, κατά της ελευθερίας και της Δημοκρατίας, κατά, τελικά, της ανοιχτής κοινωνίας.
 Η Γαλλία δεν είναι μόνο το θύμα αυτής της επίθεσης μίσους, βαρβαρότητας και απανθρωπιάς. Είναι και το σύμβολο ενός τρόπου ζωής που αποτελεί κατάκτηση για κάθε άνθρωπο.
 Η ανοιχτή κοινωνία και οι ευρωπαϊκές αξίες της ελευθερίας, της Δημοκρατίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων είναι ο πραγματικός στόχος και εχθρός αυτού του άνανδρου σκοταδισμού.
Η Δημοκρατία όμως οφείλει να είναι μαχόμενη. Και σε αυτή τη μάχη που δίνει η Δημοκρατία, όπως υπαγορεύει η ευρωπαϊκή αλληλεγγύη,  είμαστε όλοι δίπλα στη Γαλλία, είμαστε όλοι ένα με τη Γαλλία!».  

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
Η ισλαμική τρομοκρατία που αιματοκύλισε το Παρίσι αποτελεί απειλή και για την Ελλάδα, όπου εισβάλλουν καθημερινά και ανεξέλεγκτα εγκληματίες τζιχαντιστές, εκμεταλλευόμενοι την προδοτική κυβερνητική πολιτική των ανοικτών συνόρων.
 
  
Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ

Με φρίκη και αποτροπιασμό παρακολουθούμε τα γεγονότα στη Γαλλία. Οι πέρα από κάθε λογική, μισάνθρωπες, φανατισμένες και παράλογες τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι, πρέπει να μας βρουν όλους μαχητικά αντίθετους. Όλους όσοι θεωρούμε την ανθρώπινη ζωή μοναδική και αναντικατάστατη, όλους όσοι πιστεύουμε σε μια καλύτερη και ειρηνική κοινωνία. Η αποφασιστική καταδίκη είναι αυτονόητη πράξη λογικής.
Ταυτόχρονα, με την πεποίθηση ότι αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα δεν πρέπει να αποτελέσει αφορμή για την ενίσχυση των ακραίων φωνών που καλούν σε περιχαράκωση στην Ευρώπη, καλούμε τους πολίτες της Αγίας Παρασκευής να συμμετέχουν  στις εκδηλώσεις συμπαράστασης που διοργανώνονται σήμερα στην  Αθήνα.

                                                         Ιωάννης Σταθόπουλος

                                                      Δήμαρχος  Αγίας Παρασκευής


1 σχόλιο:

  1. ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΧΑΒΑ ΤΟΥ.ΑΛΑΧ ΑΚΜΠΑΡ
    ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ .Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΓΙΑ ΥΠΟΘΑΛΨΗ ΕΧΘΡΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή