Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟ! ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ. ΔΙΑΤΥΠΩΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΟΥ!

Διατύπωσε την πρότασή σου για την Πόλη σου

Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού καταρτίζει το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα για τα έτη 2015-2019, ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα τοπικής και ....

λειτουργικής ανάπτυξης του Δήμου, σε εναρμόνιση με τις κατευθύνσεις αναπτυξιακού σχεδιασμού σε περιφερειακό και εθνικό επίπεδο.
Το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα αποτελείται από τις ενότητες:
Ενότητα 1: Στρατηγικό Σχέδιο, όπου αποτυπώνεται η υφιστάμενη κατάσταση και διατυπώνεται το όραμα και οι αναπτυξιακές προτεραιότητες του Δήμου Παπάγου - Χολαργού.
Ενότητα 2: Επιχειρησιακό Σχέδιο και Δείκτες Αξιολόγησης, όπου εξειδικεύονται οι προτεραιότητες του Δήμου σε έργα και δράσεις για την επόμενη πενταετία.
Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμος  ολοκλήρωσε τη διαδικασία κατάρτισης και έγκρισης της Ενότητας 1: Στρατηγικό Σχέδιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος για τα έτη 2015-2019 (απόφαση Δ.Σ. 245/19-10-2015).
Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Παπάγου - Χολαργού καλούν τους τοπικούς φορείς συλλογικής εκπροσώπησης, τους πολιτιστικούς, αθλητικούς, περιβαλλοντικούς, εμπορικούς, επιστημονικούς και φιλανθρωπικούς συλλόγους, τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, τους φορείς της κοινωνίας των πολιτών, τις εθελοντικές κινήσεις  πολιτών του Δήμου και κάθε ενδιαφερόμενο/η να συμμετάσχουν  στην Ανοιχτή Δημόσια Διαβούλευση για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα 2015-2019.
Στόχος της διαβούλευσης είναι να καταγραφούν οι απόψεις και οι προτάσεις όλων των τοπικών φορέων αλλά και των πολιτών, αναφορικά με τις αναπτυξιακές προτεραιότητες του Δήμου Παπάγου - Χολαργού για την περίοδο 2015-2019.
Η ανοιχτή Δημόσια Διαβούλευση θα διαρκέσει 30 ημέρες,  ξεκινάει την 23/10/2015 και λήγει την 23/11/2015.
Το κείμενο του Στρατηγικού Σχεδίου του Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου είναι αναρτημένο εδώ.
Το έντυπο του ερωτηματολόγιου θα το βρείτε εδώ  και μπορείτε να το καταθέσετε:
• Ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: programmatismos@dpapxol.gov.gr
• Με fax στο 210 – 6528701 , με την επισήμανση «Προς Τμήμα Προγραμματισμού και Ανάπτυξης»
• Στο Δημαρχείο του Δήμου Παπάγου - Χολαργού (Λεωφόρο Περικλέους 55, Χολαργός, ΤΚ 15561) με την ένδειξη «Προς Τμήμα Προγραμματισμού και Ανάπτυξης» ή συμπληρώνοντας την ακόλουθη ηλεκτρονική φόρμα.  
Για διευκρινίσεις ή πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο Τμήμα Προγραμματισμού και Ανάπτυξης του Δήμου Παπάγου - Χολαργού, Λεωφόρος Μεσογείων 55, Χολαργός, τηλ. 213 – 2002861 (υπεύθ.: Σταματάκη Μαρία, Γεωργοπούλου Σταματίνα, Τσιρογιάννη Άννα).
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.


1 σχόλιο: