Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ Ο ΠΑΝΟΥΣΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ!

Ο κ. Πανούσης νωρίς το πρωί της Δευτέρας θα επικοινωνήσει με την κυρία Κουτζαμάνη και θα της ζητήσει συνάντηση προκειμένου να της θέσει υπόψη τα στοιχεία που έχει για τις σχέσεις πολιτικών προσώπων με....

την τρομοκρατία που αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα. 
Παράλληλα, ο κ. Πανούσης επικοινώνησε και με τον τωρινό υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα ο οποίος και τον ρώτησε εάν χρειάζεται περαιτέρω φύλαξη και του ζήτησε να τον ενημερώσει προσωπικά για οποιαδήποτε πληροφορία διαθέτει για όλα τα περιστατικά ώστε να ξεκινήσει και ο ίδιος έρευνα.
Να πάει στον εισαγγελά τον προέτρεψε το Μαξίμου
Εικοσιτέσσερις ώρες (νωρίτερα το απόγευμα δηλαδή) αφότου έγινε γνωστό το θέμα, και αφότου ο κ. Πανούσης μιλώντας στο Βήμα FM το μεσημέρι της Κυριακής δήλωνε ότι «δεν δέχτηκα ούτε ένα τηλεφώνημα από κυβερνητικό στέλεχος και συνεπώς ότι η κυβέρνηση σιώπησε», το  Μέγαρο Μαξίμου με ανακοίνωσή του ουσιαστικά έλεγε στον πρώην υπουργό Δημόσιας Τάξης να πάει στον εισαγγελέα να καταθέσει τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του. 
«Οι καταγγελίες, που διατυπώνει δημοσίως ο κ. Πανούσης, είναι εξαιρετικά σοβαρές για να τις περιφέρει στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, αντί να τις καταθέσει, επισήμως και με κάθε λεπτομέρεια, στη Δικαιοσύνη» έλεγε η ανακοίνωση της κυβέρνησης.
​Σε νεώτερο σημείωμά του, δε, το Μέγαρο Μαξίμου, μετά την πρώτη ανακοίνωση, αναφέρει: «Η συνεχής ανακύκλωση δηλώσεων για το ίδιο θέμα, από τον κ. Πανούση στα ΜΜΕ, δεν έχει κανένα νόημα. Οι καταγγελίες γίνονται στην Δικαιοσύνη και όχι στα συγκροτήματα Τύπου».
Πανούσης: Τα στοιχεία που έχω έχουν γνωστοποιηθεί στον πρωθυπουργό
Ο Γιάννης Πανούσης μιλώντας στο Mega, πάντως αποκάλυψε ότι πρόσωπα και στοιχεία για την υπόθεση αυτή έχουν τεθεί υπόψιν του ίδιου του πρωθυπουργού. Πρόσθεσε μάλιστα ότι τα πρόσωπα αυτά βρίσκονται ακόμα και τώρα στα πολιτικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ. «Τα περισσότερα από τα στοιχεία που κατέχω είχαν γνωστοποιηθεί στον πρωθυπουργό εδώ και τέσσερις μήνες κατά δήλωση του κ. Γιάννη Ρουμπάτη. Δεν υπήρξε καμία αντίδραση ενώ πολλά από τα αναφερόμενα στα έγγραφα πρόσωπα 'κοσμούν' και πάλι πολιτικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ. Κατέθεσα στον συμβολαιογράφο τα σχετικά στοιχεία διότι πιστεύω ότι καταρχήν το θέμα είναι πολιτικό», είπε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης και πρόσθεσε: «Προφανώς, εφόσον ο πρωθυπουργός θεωρεί σκόπιμο να τα καταθέσω στον εισαγγελέα, αυτό και θα πράξω τις επόμενες μέρες. Χαίρομαι που ο πρωθυπουργός θέλει να δει στις φωτογραφίες τα ονόματα των εμπλεκομένων τα οποία ασφαλώς και θα διαρρεύσουν όχι με δικιά μου ευθύνη. Μάλλον αυτό θα δημιουργήσει μεγαλύτερο πολιτικό πρόβλημα. Και αυτό ήθελα να αποφύγω. Εκτός αν και τον ίδιο 'βολεύει' η εκκαθάριση του τοπίου. Στο πλαίσιο αυτό, καλό είναι να ενημερωθεί το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού για την ανακοίνωση στο Indymedia που βγήκε πριν από λίγο και να βγάλει τα συμπεράσματά του».
Σημειώνεται ότι το απόγευμα αναρτήθηκε στον διαδικτυακό τόπο Indymedia ανακοίνωση φίλων και αλληλέγγυων των Πυρήνων της Φωτιάς που σε έντονο ύφος επιτίθενται στον πρώην υπουργό με αφορμή τη μεταγωγή μάρτυρα για τη δίκη των τρομοκρατών, όχι στις φυλακές Κορυδαλλού όπως θα ήθελαν τα μέλη της οργάνωσης αλλά στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση. Μάλιστα η επιστολή έχει τίτλο «Μεταγωγές απαγωγές τύπου Γ με φόντο τις δηλώσεις Πανούση». 
Μιλώντας στο ΒΗΜΑ  το μεσημέρι ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης, αφού επέμεινε στις καταγγελίες κατά της ζωής του αποκάλυψε επίσης ότι: 
  • Μέλη της κυβέρνησης ήταν ενήμερα των καταγγελιών του.
  • Αυτοί που τον απείλησαν δεν είναι ούτε υπουργοί, ούτε βουλευτές, αλλά ενεργά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ.
  • Ορισμένες από τις απειλές εναντίον του έγιναν εγγράφως και επωνύμως και έχουν παραδοθεί στον διοικητή της ΕΥΠ Ι. Ρουμπάτη, ο οποίος και αυτός είναι ενήμερος της όλης υπόθεσης.
  • Δεν υπάρχουν απειλές από μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που προσχώρησαν στο κόμμα του Π. Λαφαζάνη.
  • Τον προβληματίζει το γεγονός ότι δεν υπήρξε έως το μεσημέρι της Κυριακής καμία αντίδραση εκ μέρους της κυβέρνησης.
  • Την τελευταία απειλή  κατά της ζωής του που δέχτηκε ήταν μόλις πριν από μία εβδομάδα, ενώ υπήρξε και την Κυριακή ανακοίνωση από γνωστό χώρο για τις καταγγελίες που έκανε, μία ανακοίνωση που στρέφεται εναντίον του «χωρίς να είμαι τώρα υπουργός», όπως λέει χαρακτηριστικά.
Η υπόθεση αναμένεται να πάρει ακόμα μεγαλύτερη διάσταση καθώς η ΝΔ δηλώνει έτοιμη να φέρει το θέμα στη Βουλή, όπως είπε το πρωί στο MEGA ο Δημήτρης Σταμάτης.
iefimerida.gr 

5 σχόλια:

  1. Ο Γ....... ο ΒΡΟΜΟ ΣΥΡΙΖΑ είναι σφηκωφολιά Δολοφόνων Τρομοκρατών Κατασκόπων Δοσιλόγων Φλώρων Λσθρομεταναστών Ανθελλήνων Γενιτσάρων και ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΛΩΠΟΔΥΤΩΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι και λωποδύτες ρε παιδιά οι συριζαίοι όχι λωποδύτες . Κλεφταράδες Τρωκτικά και Άρπαγες του Δημοσίου Χρήματος ΝΑΙ . ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΓΛΥΦΟΝΤΑΙ . Κοινωνικό έργο κάνουν τα καθάρματα κομματόσκυλα του ΚΕΡΑΤΑ της αριστεράς .Τον Φίλη μήπως τον είδε κανείς ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΦΗΓΚΟΦΩΛΙΑ ΚΕΡΑΤΑΔΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΦΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ .ΛΕΣΒΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΑΜΠΑΝΙΑ ΤΟ ΧΑΒΙΑΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΚΟΜΑΝΤΑΤΕ ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ .

      Διαγραφή
    2. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΙΑ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΕΛΕΕΙΝΟ ΤΥΧΩΔΙΩΚΤΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ . ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΘΛΙΒΕΡΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΠΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΤΩ ΤΑ ΒΡΟΜΟΧΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΡΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ....... ΛΙΓΟΙ ΜΟΝΟ ΛΙΓΟΙ .... .. ΟΙ ΕΚΛΕΧΤΟΙ ... . ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΥΛΑΕΙ Ο ΙΧΩΡΑΣ . ΔΙΓΕΝΗΣ .

      Διαγραφή
  3. Δεν ξέρω τι στοιχεία έχει ο κος Πανούσης και ποιος απειλεί τη ζωή του και την "Δημοκρατία" μας, αλλά... μήπως είναι ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΤΕΧΝΑΣΜΑ και αυτό, για να αποπροσανατολιστεί ο ήδη αποπροσανατολισμένος έλληνας πολίτης; και να ασχοληθεί με τον Πανούση και να μην ακούει αυτά που έρχονται;
    Λέω... μήπως;

    Είναι άξιο απορίας... θα πρέπει να είναι διανοητικά καθυστερημένος κάποιος ώστε να μην βλέπει πως κάθε φορά (εδώ και χρόνια) που πρέπει να γίνει κάτι κατά της Ελλάδας και των πολιτών της, τότε ακριβώς σκάει μια απόδραση, μια τρομοκρατική ενέργεια, ένας υπουργός που τον απειλούν, ένας άλλος που του πετάνε μπουκάλια και ψάχνουμε τη Χρυσή Αυγή, μια δολοφονία, .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή