Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΕΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ! ΉΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!


του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Σε μια πρόκληση που ξεπερνά κάθε όριο προχώρησε η Τουρκία που καταδεικνύει την αλαζονεία του πανίσχυρου μετά τις πρόσφατες εκλογές....

Ρ.Τ.Ερντογάν, αφού επιτράπηκε να πραγματοποιηθεί απροκάλυπτα μουσουλμανική τελετή, namaz, εντός του συμβόλου της Ορθοδοξίας, την Αγία Σοφία με σκοπό η εικόνα να κυκλοφορεί διεθνώς ώστε να διεθνοποιηθεί παντού η μετατροπή της σε τέμενος!
Μετατρέπουν την Αγία Σοφία, το παγκόσμιο χριστιανικό σύμβολο της Ορθοδοξίας, ένα μνημείο που προστατεύεται από διεθνείς οργανισμούς, σε μουσουλμανικό τζαμί.
resized_255e4-78b9b3feimg20151107wa0008
Όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες που δημοσίευσε η φιλοκυβερνητική ισλαμική τουρκική εφημερίδα, Yeni Şafak και όπως αναφέρει και ο Νίκος Χειλαδάκης, μέσα στον ιερό χώρο της Αγίας Σοφίας Κωνσταντινούπολης τελείται απροκάλυπτα μουσουλμανική τελετή.
Εδώ και τρία περίπου χρόνια έχει αρχίσει στην Τουρκία μια έντονη εκστρατεία να μετατραπεί η Αγία Σοφία Κωνσταντινούπολης σε μουσουλμανικό τέμενος, παρά του ότι από το 1935 επίσημα είναι μουσείο, ανοιχτό σε επισκέπτες από όλο τον κόσμο
Η νέα αυτή τουρκική πρόσκληση λίγες μόλις μέρες μετά τον εκλογικό θρίαμβο του Ερντογάν και το γεγονός ότι προβάλλεται από την πιο φιλοκυβερνητική τουρκική εφημερίδα, σημαίνει πολλά.
Σημαίνει ότι ο Ρ.Τ.Ερντογάν νιώθει πανίσχυρος, βλέπει ότι η Ελλάδα λόγω της πενταετούς εξαθλίωσης από τα Μνημόνια δεν μπορεί να αντιδράσει και δεν θα διστάσει να προχωρήσει ακόμα και στην επίσημη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί, κάτι που άλλωστε το έχει υποσχεθεί στους οπαδούς του.
Η γνωστοποίηση διεθνώς από την πιο φιλοκυβερνητική εφημερίδα σημαίνει ότι σύντομα θα έχουμε εξελίξεις και ο Ρ.Τ.Ερντογάν ετοιμάζεται να εκπλρώσει την υπόσχεσή του.
Το ελληνικό ΥΠΕΞ πρέπει να κιντοποιηθεί άμεσα, καθώς η Αγία Σοφία δεν είναι μόνο το σύμβολο της Ορθοδοξίας, μαζί με τον Παρθενώνα είναι τα Μνημεία που σηματοδοτούν τον αρχαίο και τον μεσαιωνικό Ελληνισμό.
defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου