Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΪΒΑΛΙΩΤΗ: "ΠΡΟΣΕΧΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ...ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ"! ΟΣΟΙ ΑΣΚΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΜΕΝΟΥΝ ΜΕΤΕΩΡΟΙ, ΕΝΩ ΟΣΟΙ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΦΡΟΥΡΟΥΝΤΑΙ ΜΕΡΑ-ΝΥΧΤΑ! ΠΩΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ Ο τ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ.

Ο Κωστής Αϊβαλιώτης απειλήθηκε ότι θα αντιμετωπιστεί ως ...Κουμουτσάκος! Ο ίδιος απέστειλε επιστολή στον Πρωθυπουργό Τσίπρα!
Δείτε...

 
Επιστολή στον Πρωθυπουργό για το «κράτος-αρλούμπα», την προστασία «στους δικούς μας» και τις απειλές «θα γίνεις ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ»!
Ο Εκπρόσωπος  του ΛΑΟΣ τ. Βουλευτής Κ. Αϊβαλιώτης δημοσιοποιεί την επιστολή του στον Πρωθ/γό  κ. Τσίπρα με ημερομηνία 8 Νοεμβρίου 2015 ( και με κοινοποίηση στους υπουργούς  κ. Τόσκα και κ. Παππά)  όπου μιλά για  το «κράτος-αρλούμπα» , τις συνεχιζόμενες απειλές , την αδιαφορία για όσους ασκούν δημοσίως κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ και για την «α-λα-καρτ» ευαισθησία  για εκείνους που αβαντάρουν  επικοινωνιακά την κυβέρνηση. Το «ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ» άνοιξε, λοιπόν, οι τραμπουκισμοί και οι απειλές είναι καθημερινό φαινόμενο, αλλά -όπως αναφέρει ο Κωστής  Αϊβαλιώτης στον Πρωθ/γό - ο κρατικός μηχανισμός είναι παράλυτος.
Η επιστολή του Κωστή Αϊβαλιώτη προς τον Πρωθ/γό είναι η εξής :   
Πρωθυπουργό κ.  Α. Τσίπρα                                                                          ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ
Κοινοποίηση : Ν. Παππά, υπουργό Επικρατείας
                           Ν. Τόσκα , υπουργό Προστασίας του Πολίτη
Θέμα: Νέες απειλές εναντίον μου  και φθορές στο ΙΧ  μου πριν την έναρξη της χθεσινής εκπομπής μου στο ΑΡΤ
                                                                                                    
                                                                                                             8.11.2015
Κύριε  Πρωθυπουργέ,
Χτες (7/11/2015)  στις 11 το πρωί  στην εκπομπή που έχω  στο ΑΡΤ κατήγγειλα  ότι , ενώ κατευθυνόμουν στον σταθμό  για  να κάνω την δουλειά μου , δέχτηκα απειλές και είχα νέες φθορές στο αυτοκίνητό μου από άγνωστο άτομο το οποίο ακολουθούσε το ΙΧ μου  επιβαίνοντας  σε μηχανή , με πλησίασε και μου είπε : 
           « Να προσέξεις τι θα πεις στην εκπομπή  γιατί θα γίνεις ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ» (!)
Εννοείται ότι κατήγγειλα το γεγονός   αμέσως μόλις άρχισα την εκπομπή μου  , ασκώντας  κριτική  στον Ν. Τόσκα και στον αρχηγό της ΕΛΑΣ για την πλήρη αδιαφορία τους , παρά τις πολλές επιστολές που τους  έχω αποστείλει.
Εξυπακούεται ότι  ούτε τώρα ο παράλυτος κρατικός μηχανισμός ευαισθητοποιήθηκε στοιχειωδώς .
Εννοείται, βέβαια, ότι -όσο διαπιστώνω αυτή την συμπεριφορά - θα επισημαίνω  στις εκπομπές μου και στις εφημερίδες που συνεργάζομαι  τα χάλια του κρατικού μηχανισμού τα οποία βιώνουμε στο πετσί μας και εγώ και η οικογένειά μου.
 Οι  κίνδυνοι εναντίον μας  πολλαπλασιάζονται  και κανείς στο σημερινό κράτος-αρλούμπα δεν ενδιαφέρεται για κάποιους από εμάς που σας ασκούμε κριτική, εν αντιθέσει με άλλους που βοηθούν επικοινωνιακά τον ΣΥΡΙΖΑ και έχουν συνεχή φρούρηση μέρα και νύχτα , κουβούκλια, οχήματα της Κρατικής Ασφάλειας, αστυνομικούς κοκ
                                                                                     Κων/νος Αϊβαλιώτης
                                               Τ. Βουλευτής - Εκπρόσωπος Τύπου ΛΑΟΣ

2 σχόλια:

  1. Οι μαγκιές σας αλλού, όχι στον Κώστα Αϊβαλιώτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην μασάς ρε Κωστή, τι να ''κλάσουν οι πεθαμένοι'' εσύ είσαι πατριώτης και δεν κολώνεις μπροστά στους χέστες του σφύριζα !! Μακάρι να είχαμε 290 βουλευτές σαν και σένα στη βουλή...και 10 από τους άλλους, για να τους φτύνουμε και να τους καρπαζώνουμε, να περνάει η ώρα μας ευχάριστα. Δυστυχώς όμως έχουμε 290 απατεώνες εκεί μέσα...!
    ΄΄ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή