Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

ΤΑ 14 ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΔΟΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΝΑ ΕΠΙΒΑΤΗ! ΖΗΤΩ! ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΣΙΠΡΑ!

Σχόλιο δικό μας: Πανηγυρίστε! Αυτή δεν είναι μια απλή αριστερά! Είναι η εθνοσωτήριος κυβέρνηση Τσίπρα! Ο ηγέτης που φέρνει την ανάπτυξη σε χρόνο ρεκόρ!
Τα αεροδρόμια αυτά εξυπηρέτησαν το 2014 22 εκατομμύρια επιβάτες και...


κοντά στα 23 εκατομμύρια σε επιβάτες για το 2015. Το εγγυημένο τίμημα που θα λάβει η χώρα είναι μόλις ένα ευρώ το χρόνο ανά επιβάτη δηλαδή 22,9 εκατ. ευρώ ετήσιο καταβλητέο μίσθωμα. Επιπλέον θα δοθούν 1.234 δισ. ευρώ εφάπαξ τίμημα. Το ετήσιο κόστος αναπροσαρμόζεται ετησίως με τον πληθωρισμό, (σήμερα αρνητικός) καθώς και κυμαινεται ανάλογα με τα Κέρδη προ Φόρων της επιχείρησης πλην των Τόκων και Αποσβέσεων των αεροδρομίων. Τα αεροδρόμια αυτά οι Γερμανοί και οι συνεργάτες τους τα έβαλαν στα προαπαιτούμενα του τρίτου Μνημονίου και ήταν μέρος του γνωστού εκβιασμού στον οποίο αν δεν υποκύψεις οφείλεις να βγει από το ευρώ. Προφανώς ευτελές το τίμημα για υποδομές εθνικής σημασίας. 
papaioannou-giannis.net

1 σχόλιο:

  1. Οι μασσώνοι από τα κατοχικά νέα βρίζουν τον πούτιν.Αυτή είναι η κατρακίλα τους.Δείτε πως απάντανε στους αναγνώστες τους τα λαμόγια με της πυραμίδες https://www.facebook.com/KatohikaNea/posts/1089353421108844

    ΑπάντησηΔιαγραφή