Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ! ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗ, ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΥΝΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΣ!

Το έχουμε πει πολλές φορές εδώ και αρκετούς μήνες. Οι Τσίπρας-Καμμένος είναι πολιτικά τομάρια. Ξεπουλημένοι στους τοκογλύφους, τις εντολές των οποίων έχουν αναγάγει σε ευαγγέλιο που ποδοπατά νόμους και αποφάσεις της Δικαιοσύνης, χαρίζοντας την εθνική μας κυριαρχία στους εχθρούς της χώρας. 
Το πιο κάτω άρθρο του Ξενοφώντα Ερμείδη λέει πολλά που επιβεβαιώνουν του λόγου το αληθές:

Οι Έλληνες είναι άχρηστοι και επικίνδυνοι για την Ε.Ε και τις ΗΠΑ - Το πείραμα "Ευρωστρατός" ξεκινά στην Ελλάδα και το σιγοντάρουν όλοι οι φιλοευρωπαϊστές...Από την βοήθεια της Frontex στις δράσεις του ελληνικού λιμενικού περάσαμε στην δημιουργία Ευρωπαϊκής Ακτοφυλακής. Επειδή όμως η Ε.Ε εδώ και χρόνια στρώνει τον δρόμο για έναν Ευρωστρατό, παράλληλα με την δημιουργία της Ευρωπαϊκής Ακτοφυλακής δημιουργεί και την Ευρωπαϊκή Συνοριοφυλακή. 

Η Κομισιόν όχι μόνο έκανε δεκτό το αίτημα του γαλλογερμανικού άξονα για παρέμβαση της Frontex χωρίς να έχει γίνει αίτημα για βοήθεια από το κράτος-μέλος, αλλά δημιουργεί το νέο υπερόπλο της Ε.Ε που θα έχει το δικαίωμα να επεμβαίνει στα εδάφη όλων των κρατών-μελών και να κινητοποιεί ομάδες άμεσης δράσης με δική της ευθύνη. 


Ελλάδα: Το πειραματόζωο του Ευρωστρατού 


Όλα και πάλι ξεκίνησαν στην Ελλάδα που έχει γίνει το καλύτερο πειραματόζωο της Ε.Ε όταν θέλει να αλλάξει το όποιο σύστημά της καθολικά στα υπόλοιπα μέλη-κράτη. Από την ισχυροποίηση της Τραπεζικής Ένωσης μετά την κρίση στην Ελλάδα φτάσαμε και στο διά ταύτα. Με αφορμή την μη έγκαιρη (και καθόλου τυχαία καθυστέρηση) από την ελληνική κυβέρνηση να ζητήσει βοήθεια από την Frontex για την φύλαξη των θαλάσσιων συνόρων της με τις εισροές προσφύγων και μεταναστών, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή βρήκε ένα καλό πάτημα να ετοιμάσει ένα σχέδιο νόμου όπου κατά πάσα πιθανότητα θα παρουσιαστεί προς ψήφιση μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου στις Βρυξέλλες. 

Με δόλωμα την έξοδο της Ελλάδας από την Σένγκεν οι αρχηγοί των φιλοευρωπαϊκών κομμάτων της Ελλάδας στην τελευταία τους συνάντηση για το ασφαλιστικό είχαν βγάλει κοινό ανακοινωθέν για το προσφυγικό με το οποίο ζητούσαν από την Ε.Ε την δημιουργία μιας Ευρωπαϊκής Ακτοφυλακής για να αποφύγουν δήθεν την έξοδο από την Συμφωνία Σένγκεν. 

Ήταν ένα πολύ πετυχημένο τρικ των εντολέων Ευρωπαίων με την ελληνική κυβέρνηση και τα ελληνικά φιλοευρωπαϊκά κόμματα να φτάσουν τα πράγματα στο απροχώρητο με την προσφυγική κρίση και να μπουν μπροστά τα σχέδια της παράδοσης της εθνικής κυριαρχίας πρώτα στο πειραματόζωο Ελλάδα και μετέπειτα στα υπόλοιπα κράτη-μέλη. Ο κ. Τσίπρας πάντα βροντοφώναζε ότι το προσφυγικό είναι πανευρωπαϊκό πρόβλημα και πρέπει να δοθεί ευρωπαϊκή λύση. Την λύση, λοιπόν, του την έδωσε η Ε.Ε που από τη νέα χρόνια θα μπορεί να επεμβαίνει σε όλα τα σύνορα της Ελλάδας, θα έχει τον κύριο λόγο των επιχειρήσεων όποτε θέλει με το πρόσχημα ότι κινδυνεύει η ασφάλεια των υπόλοιπων Ευρωπαίων πολιτών. 


Το όραμα της Ε.Ε ξεκινά από την Ελλάδα 


Επεκτείνοντας το άρθρο 42 της Συνθήκης της Ε.Ε και την Συνθήκη Λειτουργίας της Ε.Ε όπου γίνεται αναφορά για την κοινή πολιτική ασφάλειας που πρέπει να λαμβάνει χώρα -όμως σύμφωνα με τους συνταγματικούς κανόνες των κρατών-μελών- η Ε.Ε είναι στο πρώτο στάδιο μετά την απόφαση της Κομισιόν για το πρώτο βήμα δημιουργίας ενός Ευρωστρατού. "Η κοινή πολιτική ασφάλειας και άμυνας περιλαμβάνει τον προοδευτικό προσδιορισμό κοινής αμυντικής πολιτικής της Ένωσης. Αυτό θα οδηγήσει στην κοινή άμυνα όταν το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, αποφασίζοντας ομόφωνα, το αποφασίσει. Θα πρέπει, στην περίπτωση αυτή, να συνιστά στα κράτη μέλη την υιοθέτηση μιας τέτοιας απόφασης, σύμφωνα με τους αντίστοιχους συνταγματικούς κανόνες τους". 

Από το "συνιστά στα κράτη-μέλη" η Κομισιόν προχωρά με ταχύτατα βήματα στο "επιβάλλει" κάνοντας το όραμα του επικεφαλής της επιτροπής εξωτερικής πολιτικής του Γερμανικού Κοινοβουλίου Νόρμπερτ Ρόντγκεν να πραγματοποιηθεί. "Ένας κοινός στρατός της Ε.Ε είναι ένα ευρωπαϊκό όραμα που ήρθε η ώρα να γίνει πραγματικότητα", είχε πει ο Γερμανός πολιτικός περίπου τρεις μήνες πριν χτυπηθεί το Παρίσι από την ισλαμική "τρομοκρατία". Ήρθε επιτέλους η ώρα για τους φιλοευρωπαίους μετά από το "τρομοκρατικό χτύπημα" η Γερμανία να κάνει από κοινού πρόταση με την Γαλλία προς την Κομισιόν για Ευρωσυνοριοφυλακή και Ευρωακτοφυλακή. Στήνουν σιγά-σιγά τα τμήματα ενός στρατού με πρώτη χώρα την Ελλάδα και με μία κυβέρνηση που προσκυνά τις Ευρωπαϊκές Συνθήκες ως ευαγγέλιο. Χτυπούν την κατάλληλη στιγμή όταν οι πολίτες είναι αποδυναμωμένοι από τον φοροπόλεμο που έχει εξαπολύσει εναντίον τους η κυβέρνηση με τους δανειστές μην έχοντας κουράγια να αντιδράσουν για τόσο σοβαρά θέματα που αφορούν την ίδια τους την οντότητα ως πολιτών ανεξάρτητου κράτους. 


Νέες ταυτότητες για τους "επικίνδυνους" Έλληνες 


Καθόλου τυχαία την ίδια στιγμή που η Κομισιόν ανοίγει το θέμα της παρέμβασης ευρωπαϊκών στρατευμάτων στα κράτη-μέλη αρχίζοντας από την Ελλάδα, οι ΗΠΑ ζητούν οι ταυτότητες των Ελλήνων πολιτών να γίνουν με βιομετρικά στοιχεία (αποτύπωμα ίριδας) για την ασφάλεια των ΗΠΑ από Έλληνες που ταξιδεύουν πέραν του Ατλαντικού για τουρισμό ή επαγγελματικά ταξίδια. Αν δεν το κάνουν αυτό τότε οι φίλοι Αμερικανοί δεν θα θεωρούν τα διαβατήρια των Ελλήνων ταξιδιωτών. Απειλή πάνω στην απειλή από φίλους και συμμάχους ενώ η κυβέρνηση πραγματικά παίζει έναν ρόλο ανθελληνικό. 

Για το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη η αντικατάσταση των παλαιών ταυτοτήτων των Ελλήνων με αυτές τις νέας τεχνολογίας "είναι υποχρέωση της Ελλάδας απέναντι στην Ε.Ε και στις ΗΠΑ". Η Ε.Ε βρήκε την σύμμαχό της Αμερική για να κάνει το επόμενο βήμα ταυτοποίησης των Ελλήνων που ταξιδεύουν εκτός των ελληνικών συνόρων ακόμα και μέσα στην Ε.Ε. 

Οι Έλληνες για τους Ευρωπαίους μετατράπηκαν από τεμπέληδες και άχρηστοι το 2010, σε ανίκανους να υπερασπιστούν τα εδάφη τους το 2015 και σε επικίνδυνους για την ασφάλεια των υπόλοιπων Ευρωπαίων πολιτών από σήμερα και εις το διηνεκές. Αν αυτός είναι ο δρόμος της Ε.Ε της αλληλεγγύης, της ελευθερίας και της δημοκρατίας τότε ο Αδόλφος Χίτλερ ήταν πραγματικά ο πρώτος σωστός Ευρωπαίος Πολίτης.


πηγη άρθρου  (τίτλος: δικός μας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου