Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

ΣΟΚ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ: ΝΕΑΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΒΙΑΣΤΗΚΕ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ!!! ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΥΣ. ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΑΠΟ ΚΤΗΝΗ!

ΟΙ ΒΙΑΣΜΟΙ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΚΡΗΚΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ 

Η κατάσταση δεν πάει άλλο με τους λάθρους. Έχουν ακόμη το θράσος και μιλούν για πρόσφυγες! Δεν βλέπουν ότι στα εκατομμύρια των...

μεταναστών που εισβάλλουν υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες κτήνη! 
Ιδού τι  έγινε στη Σουηδία, όπως διαβάζουμε στο pronews.gr
Σοκ προκαλεί στη Σουηδία η αποκάλυψη ότι ένας 34χρονος μουσουλμάνος λαθρομετανάστης από την Σουηδία βίασε μέχρι θανάτου μία νεαρή κοπέλα στο γκαράζ πολυτελούς ξενοδοχείου όταν αυτή πήγε να πάρει το αυτοκίνητο της. Πρόκειται για μία υπόθεση που θυμίζει το Δράκο της Πάρου, τον Πακιστανό που χτύπησε άσχημα την άτυχη Μυρτώ αφού πρώτα τη βίασε.
Η γυναίκα στη Σουηδία πέθανε σύμφωνα με τα ξένα Μέσα Ενημέρωσης, ενώ η Μυρτώ μετά από πολύ μεγάλο αγώνα κατάφερε να επιζήσει. Δυστυχώς όμως δεν θα είναι ποτέ όπως ήταν. Το ότι ο Πακιστανός θα “σαπίσει” στη φυλακή δεν σημαίνει απολύτως τίποτα.
Το κτήνος της Σουηδίας μάλιστα, όπως ανέφερε η Αστυνομία συνέχισε να βιάζει ακόμη και το πτώμα της άτυχης γυναίκας, η οποία δεν μπόρεσε ούτε να αντισταθεί ούτε να αντιδράσει.
Η Σουηδία και η Νορβηγία είναι στη μέση μιας τεράστιας επιδημίας βιασμού. Στατιστικά για την εγκληματικότητα δείχνουν, ότι οι βιασμοί και στις δύο χώρες αυτές διαπράττονται από μουσουλμάνους μετανάστες.
Σύμφωνα με πρόσφατη έκθεση που έδωσε στη δημοσιότητα Σουηδικός φορέας, κατά τους πρώτους επτά μήνες του 2013, πάνω από 1.000 Σουηδέζες ανέφεραν ότι βιάστηκαν από μουσουλμάνους μετανάστες. 300 από αυτές ήταν κάτω από την ηλικία των 15.
Ο αριθμός των βιασμών φτάνει το 16% σε σύγκριση με το 2012. Οι αριθμοί αυτοί σοκάρουν αλλά κανείς δεν αντιδράει. Συνεχίζουν να πιστεύουν πώς οι λαθρομενατάστες είναι όλοι πρόσφυγες που ζητούν ένα καλύτερο μέλλον. Ιδού τα αποτελέσματα.

3 σχόλια:

 1. Υποτίθεται ότι στην χώρα αυτή είναι φιλοξενούμενοι.
  Δηλαδή εγώ, αν πάω ως φιλοξενούμενος σε κάποιο σπίτι,
  θα ... κ.τ.λ. ;;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τσ ΟΡΚ ΖΟΜΠΙ οι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕ του ΣΥΡΙΖΑ τσ ίδια και χειρότερα κάνουν στην Ελλάδα . ΒΙΑΖΟΥΝ κσι ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ σαν τα ΖΩΑ με την ΑΝΟΧΗ της ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ βρομο κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Τι είδους κοινωνίες πάνε να φτιάξουν;;;
  Παντού υποκρισία. Λένε ότι τάχα προστατεύουν τα δικαιώματα
  του ανθρώπου.
  Με ποιον τρόπο τα προστατεύουν;;;
  Είδαμε πώς και αν προστατεύονται τα δικαιώματα των Χριστιανών στη Συρία.
  Ουαί υμίν, υποκριταί.

  ΑπάντησηΔιαγραφή