Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΙΣΙ-ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΝ ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ! ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ "ΜΑΪΜΟΥ" Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ San Bernandino ΤΗΣ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ! ΒΙΝΤΕΟ.

Προκύπτουν όπως φαίνεται νέα στοιχεία ότι η υπόθεση ήταν πλαστή προκειμένου να ενσπείρει τον παγκόσμιο τρόμο για να συρρικνωθούν....

συντριπτικά τα δικαιώματα των πολιτών και να οδηγηθούμε ευκολότερα και με τη συναίνεση του λαού στην κάρτα του πολίτη, στο σφράγισμα με Laser και σε άν σωρό άλλα. 
Ιδού τι μας λέει:
"Επειδή έχω ψάξει πολύ κι εκείνο το sandy hook του '12 κι είναι ξεκάθαρο ότι ήταν άσκηση, αυτό που οι Αμερικανοί λένε active shooter drill. Τσέκαρα και τις φωτό που είχαν ανέβει τότε και σε πληροφορώ ότι οι τύποι φοράνε τα ταμπελάκια που φοράνε όταν γίνονται ασκήσεις. Σου είχα στείλει, νομίζω, το σύνδεσμο της daily mail  με την άσκηση στο Λονδίνο και τα θύματα και τον κόσμο που έβγαινε με ψηλά τα χέρια... (όπως στο mall της Κένυα, όπως και αλλού) και τους τραυματισμένους που τους μεταφέρουν. 
Και είχα σκεφτεί τότε ότι όταν θα βγάλουν τα ταμπελάκια θα του παρουσιάσουν ως πραγματικό γεγονός. 
Έτσι κι έγινε. 
Υπάρχουν και βίντεο από την άσκηση της Βρετανίας με τους "τρομοκράτες"
να ψευτοπυροβολούν και τους ηθοποιούς να  πέφτουν κάτω και να ουρλιάζουν. 
Δες και αυτό το βίντεο για το San Bernandino. 
<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/-8Nxih-HBGo" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου