Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

"ΠΛΑΚΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΤΕ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΜΑΡΙΑ"! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΟΣ ΣΑΣ!!!

H χθεσινή δήλωση της πατριώτισσας Ειρήνης Μαρούπα ότι οι της κυβέρνησης Τσίπρα πρέπει να φάνε ξύλο γιατί είναι τομάρια και αν δεν φάνε ξύλο θα τα ψηφίσουν όλα και θα ξεπουλήσουν την Πατρίδα, έκανε θραύση! Ήδη το μήνυμα το έχουν λάβει εδώ και καιρό πολύ συνέλληνες. Το είχε πει πρώτος από τη πρώτη στιγμή που υπέγραψε το πρώτο Μνημόνιο ο Γιώργος Παπανδρέου: "Θα μας πάρει ο κόσμος με τις πέτρες" 
Οι Τσίπρας-Καμμένος είναι....

χειρότεροι Προδότες από τον Παπανδρέου. Τα ψέματα που είπαν αυτοί οι δύο έχουν εξοργίσει τον λαό. Έχουν εξαπατήσει τους συνταξιούχους, τους μισθωτούς, τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους πάντες. Τους ξεσκίζουν στους φόρους και τους παίρνουν τα σπίτια. Το βιος τους. Όπου βρει λοιπόν ο κοσμάκης τους ΣΥΡΙΖΟ-ΑΝΕΛ θα τους πλακώνει στο ξύλο. Δεν θα μπορούν να κυκλοφορήσουν ελεύθεροι στο δρόμο! Συνέλληνες, είναι εντεταλμένοι προδότες για να ξεπουλήσουν την Πατρίδα και το βιος σας. Μην τους αφήσετε!

1 σχόλιο:

  1. Πρέπει να κάνουμε μια ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στο Δημαρχείο Χολαργού να ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ στην σημερινή ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΛΗΣΤΟΣΥΜΟΡΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ και ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ . Να κατσλάβουν όλοι ότι δεν μπορόύν οι ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ της Μέρκελ και ΠΡΟΔΟΤΕΣ της Πατρίδας μας να διαλύσουν την χώρα μας . Μας έχουν ρημσξει στα χρέη και στους φόρους δεν πάει άλλο . Όσοι είναι μαζί μας ας το διαδώσουν σε όλους ΚΑΙ ΑΣ ΓΡΑΨΟΥΝ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ .. Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ . . ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή