Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ! Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΛΗΝΗΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Ενόψει των φετινών Χριστουγέννων, ο Δήμος Αγίας Παρασκευής και η εθελοντική οργάνωση «ΔΡΑΣ.Ε-Δράσεις Εθελοντών», στα πλαίσια της πράξης: «ΔΡΑΣ.Ε : ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΛΗΝΗΣ» συνδιοργανώνουν δράση συγκέντρωσης...

τροφίμων μακράς διαρκείας με σκοπό την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αγίας Παρασκευής, η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου και ώρα 10:30-15:00, έξω από σουπερ μαρκετ του Δήμου μας.



Σας ενημερώνουμε ότι, εθελοντές και εργαζόμενοι της εθελοντικής οργάνωσης «ΔΡΑΣ.Ε-Δράσεις Εθελοντών» θα βρίσκονται έξω από σούπερ μάρκετ του Δήμου μας, θα συγκεντρώνουν τα τρόφιμα και παράλληλα θα παρέχουν ενημέρωση για τη λειτουργία των Κοινωνικών Δομών.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο, η λειτουργία του οποίου υποστηρίζεται από την εθελοντική οργάνωση «ΔΡΑΣ.Ε-Δράσεις Εθελοντών» και το Δήμο Αγίας Παρασκευής, εξυπηρετεί αυτή τη στιγμή 300 οικογένειες συμπολιτών μας, ενώ φθάνουν καθημερινά σε εμάς νέα αιτήματα.


Με χαρά καλούμε όλους εσάς να βρίσκεστε εκεί και να συμπράξετε σε αυτή την τόσο σημαντική δράση αλληλεγγύης, βοηθώντας όσους έχουν ανάγκη.

Επισημαίνεται, επίσης, ότι με κοινή απόφαση του Δήμου Αγίας Παρασκευής και της εθελοντικής οργάνωσης «ΔΡΑΣ.Ε-Δράσεις Εθελοντών» ξεκίνησε εκστρατεία συλλογής τροφίμων μακράς διαρκείας σε όλα τα σχολεία της πόλης μας την περίοδο 1/12 - 18/12 , με σκοπό την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου.


Για τη "ΔΡΑΣ.Ε. - Δράσεις Εθελοντών" Ο Πρόεδρος
Για το Δήμο Αγίας Παρασκευής

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Αγίας Παρασκευής & Εντεταλμένος Σύμβουλος για τις κοινωνικές δομές (Κοινωνικό Μαγειρείο, Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Φαρμακείο)





Αυγουστίνος Κάτσαρης


Γεράσιμος Βλάχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου