Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΕ ΝΕΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ ΚΑΙ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ! ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΣΧΑΡΙΑ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ!

Η Ελλάς και οι Έλληνες είναι πειραματόζωα σε όλα τα επίπεδα. Έχουν καταλάβει πόσο μακάκες είμαστε και εφαρμόζουνε πάνω μας ό,τι βάζει ο νους των διεστραμμένων! Έτσι θα μας τσιπάρουν οσονούπω. Οι Έλληνες να μετατραπούν σε μοσχάρια με σφραγίδα και στάμπα!
Υπό την πίεση των ΗΠΑ και της ΕΕ, η Ελλάδα αναμένεται να προχωρήσει....


Δεν θα διαφέρει ο μελλοντικός Έλληνας  από αυτό το μοσχάρι
 με το μαρκάρισμα στα οπίσθια!
στην αντικατάσταση των υφισταμένων ταυτοτήτων με νέα δελτία, που θα είναι δύσκολο να παραχαραχθούν. Το επορτάζ αναδεικνύει η «Καθημερινή», όπου αναφέρεται ότι υπό την απειλή επαναφοράς της βίζας για Ελληνες ταξιδιώτες στις ΗΠΑ, στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη
 έχει ήδη συγκροτηθεί επιτροπή, η οποία επεξεργάζεται πρόταση για τα τεχνικά χαρακτηριστικά των νέας γενιάς ταυτοτήτων. Συγκερκριμένα εξετάζεται το ενδεχόμενο τα νέα δελτία ταυτότητας να περιλαμβάνουν, εκτός από δακτυλικό αποτύπωμα, και πρόσθετα βιομετρικά στοιχεία, όπως το «αποτύπωμα» της ίριδας του κατόχου. Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, η επιτροπή συγκροτήθηκε πριν από έναν μήνα και συμμετέχουν σ’ αυτήν, μεταξύ άλλων, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Διαβατηρίων της ΕΛ.ΑΣ.
Στα νέας γενιάς δημόσια έγγραφα προωθείται η τοποθέτηση μικροτσίπ με βιομετρικά στοιχεία του κατόχου, ενώ γίνεται προσπάθεια να προϋπολογιστεί το κόστος αντικατάστασης των παλαιών ταυτοτήτων με νέες. Εκτιμάται ότι πρόκειται να ξεπεράσει τα 80 εκατ. ευρώ.
Το θέμα εκσυγχρονισμού των δελτίων ταυτότητας φέρεται να έθεσε στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τα αρμόδια μέλη της κυβέρνησης ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Τζον Κέρι, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου