Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ!!! ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ...

Αύριο 14/12 θα πραγματοποιηθεί η ομιλία. Δείτε στα περισσότερα όλες τις λεπτομέρειες...
6 σχόλια:

 1. Έρχεται ο λαθροΣυριζα-Συριζοισλάμ στον Χολαργό- Παπάγου !!!

  Ετοιμαστείτε να ρίξουμε πολύ γέλοιο με τους λαθροισλαμοσυριζαίους πιθηκάνθρωπους που φέρνουν λαθρομετανάστες στην Ελλάδα και βάζουν την συριζαϊκή αστυνομία του κώλου και τους συριζαϊκούς ράμπο της συριζαϊκής Εφορίας να προπηλακίζει Έλληνες μικροπωλητές!!!

  Λαθροϊσλαμόπουλα συριζόπουλα ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΒΡΟΜΟ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΘΕΛΗΝΕΣ .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ρε ούστ, κλόουν της πολιτικής τσιπροκαμμενολεβέντιδες !!!
  Μην αμφιβάλλεται καθόλου ότι η νέα ''πατερίτσα'' του συριζοανελ που κυβερνά, θα είναι ο Μερκελιστής και Σοϊμπλιστής Leventis, ο οποίος όπου βρεθεί και όπου σταθεί, ζητά να μπούν στην κυβέρνηση, ο Στουρνάρας, ο Προβόπουλος και ο Παπαδήμος (οι γνωστοί, ναι)
  Σε ''χαρτάκι'' του τα έχουν γράψει, η Μέρκελ και ο Σόϊμπλε, μαζί με το Δ.Ν.Τ !!
  Αν του το ζητήσει ο Σόϊμπλε...είναι έτοιμος αυτός ο γραφικός και την κωλ@τρυπ@δα να του γλύψει. Πιο μ@λ@κ@ς πεθαίνεις !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Αυτός ο συντονιστής της οικονομικής πολιτικής του ΣΦΥΡΙΖΑ, να υποθέσω ότι γνωρίζει για την γιαγιά στα Τρίκαλα με τα καρότα και το πεντοχίλιαρο πρόστιμο..., να υποθέσω ότι γνωρίζει για τον καστανά που τον παίρνανε σηκωτό επτά κρανοφόροι-ένα περιπολικό και ένας γερανός...

  Έχει να μας πει κάτι ο συντονιστής;
  Αυτή είναι η κοινωνική πολιτική του ΣΦΥΡΙΖΑ; ο Παπακωσταντίνου έξω και ο καστανάς σηκωτός στο Τμήμα;

  Θα προσπαθήσω να παρευρεθώ στην αξιολύπητη συνάντηση των ΣΦΥΡΙΖΑΙΩΝ, και θα σηκωθώ να τον ρωτήσω, να δω τα μούτρα του... τι θα έχει να μας πει!

  Αλλά, δεν φταίνε αυτοί. Ο Έλληνας φταίει. Ο καναπεδάτος-φραπεδάτος-βολεμένος Ελληνάρας!

  Εύγε λοιπόν συνέλληνες. Εύγε!

  Μ.Δ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Όλοι στο Δηματχείο . Να ξεσηκωθούμε όλοι οι κάτοικοι Χολαργού και να δώσουμε ένα μήνυμα στους ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΥΣ του ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν έχουν το δικαίωμα να καταστρέψουν την Πατρίδα μας .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΕΣΥ ΜΑΚΗ ΜΝ ΜΙΛΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΙ ΕΛΕΓΕΣ ΠΡΙ ΤΙ΅ΠΡΩΤΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΙ ΔΑΦΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΕΛΕΓΕΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΔΕΞΙΑ.....ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΖΗΚΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕΣ ΚΟΛΛΗΤΟ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΣΚΑΣΜΟ ....ΕΜΕΙ΅ΟΜΩΣ ΤΙ ΦΤΑΙΜΕ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΜΑΣ ΤΟ ΖΗΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝ ΑΥΤΩ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ ΚΑΙ ΣΙΑ???????

  ΑπάντησηΔιαγραφή