Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

ΟΤΑΝ Ο ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΦΥΛΑΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ! ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ, ΜΑΣ ΛΥΠΕΙΣ!!!! ΒΙΝΤΕΟ

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Είχε προβλέψει από το 2000 ο Μακαριστός Χριστόδουλος το καθεστώς ηλεκτρονικής "σκλαβιάς" που θα επιβληθεί στην χώρα μας με την...
αντικατάσταση των υφισταμένων ταυτοτήτων με νέα δελτία, που θα είναι δύσκολο να παραχαραχτούν, και θα περιλαμβάνουν, εκτός από δακτυλικό αποτύπωμα, και πρόσθετα βιομετρικά στοιχεία, όπως το «αποτύπωμα» της ίριδας του κατόχου.
 
Φυσικά πρόκειται για αμερικανικό "δάκτυλο" αφού έθεσαν την απειλή επαναφοράς της βίζας για Έλληνες ταξιδιώτες στις ΗΠΑ. 
 
Αξιωματούχοι του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη διευκρίνισαν ότι έχει ήδη συγκροτηθεί επιτροπή, η οποία επεξεργάζεται πρόταση για τα τεχνικά χαρακτηριστικά των νέας γενιάς ταυτοτήτων.
 
Υποτίθεται ότι η κίνηση αυτή γίνεται για λόγους ασφαλείας αλλά αυτό όπως θα γίνει αντιληπτό δεν ισχύει:
 
Έχουν περάσει πέντε χρόνια από την κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου όταν για πρώτη φορά έθεσαν το θέμα των νέων ταυτήτων με τσιπάκια και βιομετρικά χαρακτηριστικά.
 
Ο «αγαθός» σκοπός έγκειται στο γεγονός ότι θα φακελωθούμε και θα παρακολουθούμαστε με την χρήση της τεχνολογίας σε κάθε μας δραστηριότητα για το καλό μας!
 
Αυτή η αιτίαση όμως καταρρίπτεται από το απλό γεγονός ότι μέχρι σήμερα για να ταξιδέψει κανείς σε χώρες μη μέλη της Ε.Ε. απαιτείται διαβατήριο το οποίο διαθέτει rfid chip με τα δακτυλικά μας αποτυπώματα καθώς και βιομετρική φωτογραφία και ουδέποτε ταξίδεψε κανείς στις ΗΠΑ με το δελτίο ταυτότητας το οποίο έχει σαν σκοπό την ταυτοποίηση του κατόχου και δεν είναι μέρος ταξιδιωτικού εγγράφου.
 
Ο συνδυασμός διαβατηρίου και δελτίου ταυτότητας ξεπερνά τον σκοπό που έχει ορισθεί για το καθένα από αυτά έγγραφο και η ενοποίηση τους είναι άτοπη, αντισυνταγματική και θα έχει αποτέλεσμα την μη διασφάλισης του απορρήτου της ιδιωτικής ζωής των πολιτών.
 
Συνεπώς με ποια δικαιολογία θα φέρουν αυτόν τον ηλεκτρονικό εφιάλτη στις ζωές μας;
 
Όταν έγιναν οι επιθέσεις στο Παρίσι σας είχαμε προειδοποιήσει ότι αμέσως μετά θα υπάρξει μια γενική επίθεση κατά των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, και της προσωπικής ζωής των πολιτών  κατά το γνωστό τρίπτυχο "δημιουργώ το πρόβλημα, προκαλώ αντίδραση, και προσφέρω την λύση που εγώ θέλω".
 
Κατά πολλούς οι επιθέσεις στο Παρίσι ήταν προβοκατόρικες καθώς βγαίνουν κερδισμένες οι δυνάμεις της Παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
 
Πρόκειται για την περιβόητη "Κάρτα του Πολίτη", η οποία θεωρείται ο προθάλαμος του Χαράγματος του Θηρίου, καθώς το αμέσως επόμενο βήμα θα είναι η ενσωμάτωση της ταυτότητας στα σώματα των πολιτών και συγκεκριμένα στο δεξί χέρι, δήθεν για διευκόλυνση, αλλά και για ασφάλεια, καθώς η ταυτότητα χάνεται, ενώ το χέρι μόνο... κόβεται.
 
Στο μέλλον σε αυτή την νέα ταυτότητα υπάρχει ο στόχος να εισαχθούν και να ενοποιηθούν όλα τα δεδομένα των πολιτών όπως και οι οικονομικές τους ενέργειες.
 
Ο Μακαριστός Χριστόδουλος είχε μιλήσει εν έτη 2000 για τα τσιπάκια στις ταυτότητες, κάνοντας μάλιστα λόγο για καταστρατήγηση εθνικών συμβόλων.
 
Παραθέτουμε ακολούθως απόσπασμα συνέντευξής του σε εφημερίδα των Αθηνών:
 
«Οι  ταυτότητες είναι η αιχμή του δόρατος αυτών που θέλουν να αποχριστιανοποιήσουν την Ελλάδα, η οποία στέκεται 
εμπόδιο στα άνομα σχέδιά τους! Μετά θα ακολουθήσουν τα εθνικά μας σύμβολα που για μας είναι ιερά! Τους ενοχλεί ο 
Σταυρός στη Σημαία μας, που δείχνει τους άρρηκτους δεσμούς που συνδέουν την Ορθοδοξία με το Έθνος, την Εκκλησία με την Ελλάδα μας! Τους ενοχλούν οι εικόνες! Δεν θα σταματήσουν πουθενά, μέχρι να ολοκληρώσουν τα σχέδιά τους! Μόνον εμείς μπορούμε να τους σταματήσουμε αρκεί να είμαστε ενωμένοι!
 
Και ερωτώ: τί τους ενοχλεί το θρήσκευμα για να το αφαιρέσουν; Γίνεται μας λένε, για λόγους ισότιμης συμπεριφοράς 
στα άλλα θρησκεύματα που υπάρχουν στη χώρα μας και για λόγους ανθρωπίνων δικαιωμάτων!
 
Και ποιά ανθρώπινα δικαιώματα τους δίνουν τη δύναμη να αφαιρέσουν μεν το θρήσκευμα από τις ταυτότητες αλλά να 
«οπλίσουν» τις νέες ταυτότητες με τα ηλεκτρονικά τσιπάκια (microchip), που θα παρακολουθούν ως ο big brother τη ζωή των πολιτών νύχτα- μέρα..! Ποιός τους δίνει αυτό το δικαίωμα;
Και θα τους αφήσουμε να μας μετατρέψουν σε ανώνυμη μάζα;
Θα τους επιτρέψουμε να μας κάνουν απλούς αριθμούς;
Θα τους δώσουμε τη χαρά να μας θεωρούν ως πιόνια τους;
 
Η ευκαιρία που μας δίνεται είναι μοναδική για να πούμε ένα δυνατό όχι στα σχέδιά τους και να τους αποδείξουμε ότι 
σε αυτή τη χώρα δεν κατοικούν άνθρωποι μόνο με σώματα, αλλά είμαστε άνθρωποι με σώματα και ψυχές “υπέρ ών ο Χριστός απέθανε”».
 
"Θα γονατίσουν οικονομικά το λαό σε τέτοιο βαθμό ώστε να δεχτούν τον απόλυτο οικονομικό έλεγχο, το χάραγμα" έλεγε ο Άγιος Παϊσιος. Έλεγε μάλιστα ο Άγιος ότι τα οικονομικά μέτρα δεν θα σταματήσουν ποτέ μέχρι ο λαός να δεχτεί την πλήρη υποδούλωσή του.
 
Αυτό είναι κάτι που ήδη συμβαίνει, ο απόλυτος ηλεκτρονικός έλεγχος ήδη είναι γεγονός. Μένει η μέρα που θα μας ανακοινώσουν για το καλό μας το "σφράγισμα"
 
"Ἀποκ. Ἰωάννου κεφ. Ιγ’ 16 “ἵνα δώσουσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπί τῆς χειρός αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπί τῶν μετώπων αὐτῶν, καί ἵνα μή τις δύναται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μή ὁ ἔχων τό χάραγμα, τό ὂνομα τοῦ θηρίου ἢ τόν ἀριθμόν τοῦ θηρίου˙ ἀριθμός γάρ ἀνθρώπου ἐστί καί ὁ ἀριθμός αὐτοῦ χξς“ = 666."
 
Και όπως έλεγε ο Πατροκοσμάς
 
«Θα 'ρθεί καιρός, που θα σάς πουν να βουλωθείτε με τη βούλα τού Σατανά. Να μη βουλωθείτε. Αν βουλωθείτε, και στου βοδιού το κέρατο να κρυφθείτε, θα σάς βρουν»  φυσικά εννοώντας ότι οι κινήσεις μας θα καταγράφονται ανηλεώς σε πραγματικό χρόνο χάρις στο "χάραγμα".
 
Πολλοί πιστεύουν ότι είναι ζήτημα χρόνου να διαβάζονται και οι σκέψεις. Η πιο στυγνή παγκόσμια χούντα έρχεται και φυσικά για το καλό μας.


http://www.pronews.gr/ (τίτλος: δικός μας)

1 σχόλιο:

  1. ΟΤΑΝ ΜΑΚΗ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ΕΣΥ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕΣ??????ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή