Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΦΑΓΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΟΥ...ΔΙΝΕΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η...ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ...ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ!

Την ίδια ώρα που το καθεστώς Ερντογάν-Νταβούτογλου στην Τουρκία συμπεριφέρεται με τρόπο που μόνο δικτατορικά καθεστώτα....


χρησιμοποιούν, οι Ευρωπαίοι με διάφορους τρόπους στηρίζουν με εξοργιστικό τρόπο την Άγκυρα. 

Ερντογάν και Νταβούτογλου ,μετά από τους δημοσιογράφους έχουν εξαπολύσει φασιστικό κυνηγητό κατά των πανεπιστημιακών καθηγητών που τόλμησαν να ζητήσουν να βρεθεί ειρηνική λυση με τους Κούρδους.

Ο Ερντογάν κινητοποίησε όλους όσους ελέγχει με αποτέλεσμα ορισμένα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα να έχουν ήδη ξεκινήσει ανακριτική έρευνα σε βάρος των ακαδημαϊκών που φέρεται να έχουν υπογράψει το συγκεκριμένο κείμενο.Η Ολομέλεια του «Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος» (ΥÖK) ανακοίνωσε ότι θα κινηθούν οι προβλεπόμενες νομικές διαδικασίες. Αναμένεται μάλιστα ότι στη συνεδρίαση του «Διαπανεπιστημιακού Συμβουλίου» (ÜAK), θα ζητηθεί από κάθε Πρύτανη να κινήσει τη σχετική ανακριτική διαδικασία σε βάρος των ακαδημαϊκών που φέρεται να εμπλέκονται. 

Πως απάντησε ο Ερντογάν στο κείμενο; Δήλωσε ότι οι επιχειρήσεις στο Ν-Α τμήμα της χώρας θα συνεχιστούν για μήνες. 

Αυτή η φασιστική συμπεριφορά …επιβραβεύτηκε από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ECtHR) που εξέδωσε απόφαση, με την οποία στηρίζει την τουρκική Κυβέρνηση στην απόφασή της να απαγορεύσει την κυκλοφορία, στις πόλεις της Ν.Α. Τουρκίας όπου συνεχίζονται οι επιχειρήσεις εναντίον του ΡΚΚ.! H υπόθεση εξετάστηκε μετά την προσφυγή πέντε Kούρδων κατοίκων του DIYARBAKIR.
Επιπλέον στήριξη, στο θέμα του ΡΚΚ, φαίνεται να παρέχεται από πλευράς Μ. Βρετανίας στην Τουρκία, καθότι ο Βρετανός ΥΠΕΞ δήλωσε ότι η χώρα του κρίνει νόμιμη την αντιμετώπιση της Τουρκίας απέναντι στην τρομοκρατική, όπως τη χαρακτήρισε, οργάνωση του ΡΚΚ.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην …δημοκρατική Ευρώπη.

onalert.gr (τίτλος: δικός μας, τροποποιημένος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου