Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

ΝΕΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ! ΚΑΙ Η ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΧΙΟΝΟΣΤΡΩΣΗ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΘΑ ΑΣΠΡΙΣΟΥΝ...

Σύμφωνα με νέο έκτακτο δελτίο πρόγνωσης της ΕΜΥ θα υπάρξει χιονόπτωση και χιονόστρωση σε πάρα πολλές πόλεις και πρωτεύουσες νομών.  Μάλιστα, το Greek-Weather.Org θεωρεί ότι και η Αθήνα συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες να ...ασπρίσει από το πολύ χιόνι. 
Στις επόμενες ώρες η επιδείνωση του καιρού θα είναι ραγδαία αρχικά με....

βροχές, ενώ από την Κυριακή έρχεται το ισχυρό κύμα κακοκαιρίας με τα πολλά χιόνια!
Σύμφωνα λοιπόν με το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ ο καιρός θα παρουσιάσει μεταβολή από τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες οι οποίες θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις, τους θυελλώδεις ανέμους, τη σημαντική πτώση της θερμοκρασίας και τις τοπικές χιονοπτώσεις.
Σύμφωνα με το  Greek-Weather.Org, οι πόλεις που θα δουν χιόνι τις επόμενες ημέρες με μεγάλη πιθανότητα να υπάρχει και χιονόστρωση είναι η Αλεξανδρούπολη, η Κομοτηνή, η Ξάνθη, η Δράμα, η Καβάλα, η Θεσσαλονίκη, η Κατερίνη, οι Σέρρες, το Κιλκίς, η Έδεσσα, η Κατερίνη, η Φλώρινα, η Κοζάνη, η Καστοριά, τα Γρεβενά, ο Βόλος , η Λάρισα, τα Τρίκαλα, η Καρδίτσα, η Λαμία, η Λιβαδειά, η Χαλκίδα, η Λήμνος, η Αθήνα και η Τρίπολη.

1 σχόλιο:

  1. mas douleveis re dimosiokafre?
    alla les edw http://indobserver.blogspot.gr/2016/01/20_14.html#more
    kai alla anebazeis.
    poso sidirostokos paizei na eisai?xar

    ΑπάντησηΔιαγραφή